SundhedSygdomme og betingelser

Infektiøs mononukleose, symptomer og behandling af sygdommen

I medicinsk praksis, infektionssygdomme, ofte mononukleose sker, symptomer, der forekommer angina, abnorme ændringer i lymfevæv, involverede organer i blod dannelse, og betændelse i lymfeknuderne. Sygdommen kaldes også monocyt angina eller sygdom Filatov-Pfeiffer. Er en spids virale sygdomstilstande årsager. Det forårsagende middel er Epstein-Barr-virus, som blev opkaldt til ære for de forskere, der først er beskrevet denne sygdom.

Årsagerne til og patogenesen af sygdommen

Det forårsagende middel hører til familien af herpes virus. Som følge af sin kontakt med kroppen, udvikle mononukleose, kan symptomerne på som har forskellig intensitet. Trænger ind i kroppen, virus replikerer i lymfocytter, får dem til at sprænge transformation. En virus er en person med mononukleose eller viral medier med den latente form af sygdommen. patogen transmission sker gennem luften, når den kommunikerer, medicinske procedurer, samt en lodret bane. Vognen kan vare i flere måneder efter en sygdom. I de fleste tilfælde, mononukleose flyder i form af lys eller har skjult i. Hos små børn er ammet, at sygdommen næsten ikke forekommer, som et resultat af passiv immunitet gået fra mor. Ofte syge unge. Det er forbundet med forøgede hormonelle ændringer og vækst af organismen. Symptomer på mononukleose hos voksne er mindre almindelig, og den gennemsnitlige alder i blodet er ofte bestemt af antistoffer mod viruset. Sygdommen er ikke en sæson, det kan findes til enhver tid af året.

Trænger ind i næseslimhinden, virus penetrerer hematogenically lymfeknuder og andre organer i lymfesystemet, hvilket forårsager dannelsen af specifikke mononukleære celler i blodet.

Hvordan er mononukleose, symptomer og behandling af sygdommen

Den latente periode af sygdommen er omkring to til fire uger. Sygdommen kan forekomme uden synlige symptomer, i dette tilfælde personen er bærer af viruset. Typiske mononukleose, kan symptomerne på hvilke være meget forskellige, begynder med den prodromale periode. Feber, begynder at kildre og ondt i halsen, ondt i halsen udvikler sig. Mange observerede rhinitis, ødem og overbelastning af næse, hævede lymfeknuder. Alle de ovennævnte symptomer er ledsaget af forgiftning og dårligt helbred. Ofte er der en stigning i milt og lever størrelse.

Kroppens reaktion på infektion er forøgelsen af antallet af leukocytter, antallet af andre blodceller, såsom eosinofiler, lymfocytter, neutrofile.

Diagnosen "infektiøs mononukleose", som er skjulte symptomer udstillet på grundlag af detektion i perifert blod specifik for sygdommen, mononukleære celler. Visuelt - en celle med en stor kerne og cytoplasma en bred strimmel.

Varigheden af sygdommen er omkring fem til seks uger, og antallet af blodlegemer tilbage til normal i løbet af få måneder. Mononukleose kan have en bølgende kursus og forværring episoder i form af lys gentages med intervaller på flere måneder eller år. Komplikationer af sygdommen, som regel, ikke har, kun i meget sjældne tilfælde kan det ske hul forstørret milt, udvikle blod hæmolyse, eller hepatitis.

Ukompliceret form af sygdommen normalt ikke kræver specifik medicinering. Udpeget af antipyretika, smertebehandling. I løbet af ugen den generelle tilstand vender tilbage til normal. I mere alvorlige tilfælde, undertiden ty til anvendelsen af hormonale midler, såsom prednisolon eller dexamethason. Syg med mononukleose løbet indlagt på et hospital.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.