FormationUngdomsuddannelse og skoler

Rekreative og agroklimatiske ressourcer - det er ... problemer med agro-klimatiske ressourcer

Den teknologiske revolution har gjort menneskeheden til at lindre muskel, men trak nerverne og øget afstanden med naturen. Et stigende antal mennesker i verden, og væksten i forbruget i stigende grad brugt naturlige funktioner og indlæse ressourcebase af planeten. Og på forkant med prioritering ud rekreative og agro-klimatiske ressourcer. Dette er de grundlæggende elementer, der vil opfylde behovene hos mennesker og ikke rive dem væk fra naturen. Naturbeskyttelse og pleje af hende på denne måde bliver mere presserende.

Agro-klimatiske og rekreative ressourcer

Siden begyndelsen af den menneskelige civilisation, vi bruger i deres aktiviteter alle de funktioner, der blev dannet i løbet af milliarder af år på vores planet. Udviklingen af videnskab og teknologi har ført til den globale udtømning af udtømmelige naturressourcer, er ingen undtagelse og agro-klimatiske ressourcer. Denne miljødrab menneskets natur, som førte til udseendet af menneskeskabte jordskælv og enorme tsunami, tab af millioner af kvadratkilometer frugtbar jord og unikke biogeocenosis. Menneskeheden har henvendt sig til naturen ikke et barn, der tager sig af deres forældre, og ødelæggeren, og endda en trussel. Alle række rekreative ressourcer af planeten er i fare, og behovet for at sikre de ernæringsmæssige behov gør os mere forsigtige med de eksisterende agroklimatiske ressourcer.

Naturen for os

Apropos rekreative ressourcer, mener vi alt, hvad der kan bruges til at opfylde menneskelige behov for rekreation, både aktive og passive. Denne gruppe omfatter naturlige bestanddele (landskab, vand, flora og fauna), kulturhistoriske seværdigheder, og karakter tilsvarende ledsagende infrastruktur. Manden - et barn af naturen, og i den stadig følelsesmæssig og social byrde for de borgere, vi i stigende grad tiltrukket røre rødderne - til de uberørte øer i naturen. Temaet for turistindustrien og dens bæredygtighed er omfattende og mangesidet. Men de problemer, det kan ikke adskilles fra de generelle problemer i den økologiske tilstand af planeten.

Globale agroklimatiske ressourcer

I dag er problemet med mad verdens befolkning er ikke mindre akut end et århundrede siden. Behovene i dette tilfælde er tildelt til agro-industrielle kompleks struktur, der længe har været et fundament af den globale økonomi. Agro-ressourcer - et komplet udvalg af indikatorer, der påvirker udførelsen af landbrugets landbrug, og giver den magt og potentiale af landbrugsproduktionen. Varigheden af lyset periode faldt den gennemsnitlige daglige temperatur og fugtighed - disse er de vigtigste komponenter i agroklimatiske ressourcer af planeten.

Separat miljøvidenskab - agroclimatology - vurderer de klimatiske karakteristika og deres potentielle anvendelse, studiet af landbrugsjord som en enkelt biogeocoenose, overvågning og udvikling af metoder til at reducere de negative faktorer, agro-klimatiske zoneinddeling og udvikling løsning på problemet med agro-klimatiske ressourcer.

Den vigtigste rigdom af landmanden

Den optimale mængde sol, varme klima regime og et acceptabelt niveau af fugt - de vigtigste indikatorer for succesfuld økonomisk landdistrikterne. Lad os prøve at præcisere begrebet "agroklimatiske ressourcer." Bestemmelse af komponenterne kan være som følger:

  • Dagligt gennemsnit vækstsæson. Alle afgrøder afgrøde har sin egen biologiske nul (minimum og maksimum temperaturværdier). For hver zone miljøzoner udviklet metoder, der vurderer potentielle effektivitet ved dyrkningen af en kultur.
  • Vækstsæsonen og give ophobning biomasse processer fotosyntese. Hans lyse og mørke perioder af spil for planteliv-bestemmende funktion. Photoperiodism - varigheden af dagslys for zone af økologiske zoneinddeling.
  • Dannelsen af 1 gram tørstof af planterne er tilvejebragt til udgifterne af tusind gram vand. Luftfugtighed Indikatorer - en vigtig del af agroklimatiske ressourceområder.
  • Snedække, mængde og kvalitet, er det vigtigt, som en faktor, og at give reserve fugt erfaringer nevegetativnogo periode flerårige afgrøder.

Disse er de vigtigste, men ikke de eneste indikatorer, der karakteriserer de agroklimatiske ressourcer.

Dette er vigtigt

Alle ressourcer på planeten er fordelt ujævnt. Og agroklimatiske er ingen undtagelse. Evaluering zoner omfatter omkring 70 indikatorer, der er unikke for området. Selvom dette sæt af ressourcer er vedvarende naturressourcer, deres kvalitet og kvantitet påvirket af både naturlige faktorer (generel opvarmning af planeten) og menneskeskabte (forurening, hensynsløs anvendelse). Menneskeskabte katastrofer i almindelighed taget ud af omløb hele kvarterer med deres landbrugs- ressourcer.

menneskelige opgaver

Siden 90'erne i sidste århundrede, verdenssamfundet vedtog begrebet bæredygtig udvikling, hvilket indebærer sammenslutning af økonomiske og økologiske tilgange til brugen af ressourcegrundlaget af planeten og dens komponenter såsom agro-klimatiske ressourcer. Det er den eneste måde, der vil sikre bevarelsen af planeten for fremtidige generationer. begrebet bæredygtig udvikling omfatter en række emner i forbindelse med vores tema, rul til følgende prioriteter:

  • ved at sikre en rationel udnyttelse af stabiliteten af naturressourcer;
  • udvikling af grønne landbrug og øge sin produktivitet;
  • udvikling af teknologier, der reducerer byrden på det globale klima;
  • optimering af energibesparende teknologier og alternative energikilder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.