Af teknologiElektronik

Puncher "Interskol": anmeldelser og features modeller

Masterovitye mennesker har ofte svært ved at vælge de professionelle elektrisk værktøj. Dette skyldes i høj grad det enorme udvalg af sådanne produkter, som er tilgængelig på hylderne i bygge- og haven butikker. Desuden har mange simpelthen ikke har penge til at betale for dyrt udstyr modeller, så du er nødt til at følge kravene i strengt begrænset budget.

En af de mest billige og velafprøvet en punch "Interskol". Anmeldelser viser, at selv med en lille omkostning for denne enhed er fuldt klare opgaverne. I dag ser vi på de synspunkter, flere købere, da de kan hjælpe dig med at træffe et valg.

positiv feedback

Hvad er så god slag "Interskol"? Anmeldelser bare pege på de lave omkostninger: for 1800-2000 rubler du får en god teknik, der vil bidrage til at gøre reparationer eller bygge noget. Som de siger erfarne håndværkere, for de penge du stadig ikke kan finde noget bedre.

Hvordan skal man behandle med ergonomi?

Mærkeligt nok, har mange købere ikke tænke på, hvordan nyttigt værktøj er købt. Og forgæves, på grund af dette det afhænger ikke kun let, men også dens sikkerheden ved anvendelse. Lad os se på de vigtigste øjeblikke.

De grundlæggende krav til at håndtere meget enkel. Først og fremmest skal det være let at håndtere. Det er bedst at vælge en sådan perforator, hvor håndtaget er vinklet ved 70 grader i forhold til boreaksen. Endnu bedre, når det er gummieret: i dette tilfælde, vil produktet ikke glider i svedige hænder. De fleste af de modeller "Interskol" regningen er konsistent. Købere mener, at den gennemsnitlige håndtere pistolen handy, er hånden ikke glider.

Andre nyttige muligheder

Det skal bemærkes, at det kan være meget nyttigt rejse stop (stop). Denne enhed giver maksimal stram prispres værktøj til savet materiale. I betragtning af de justeringer, er det muligt at opnå præcis den ønskede dybde af hullet. Hvis fokus vender sig til punch ved hjælp af en tilsvarende dyse til at skabe en tom på stort set alle former og størrelser.

I denne henseende værktøjerne i "Interskol" temmelig godt. Købere siger, at de håndterer ganske uhvatistaya, for det er relativt let at holde. Kritik er måske, at nogle belægning ruhed: lang tid, du ikke kommer til at arbejde uden de normale handsker.

Hvilke andre parametre karakteriserer hammeren "Interskol"? Anmeldelser siger, at selv professionelle modeller er billige, derfor, til rådighed for næsten alle. Det er kun værd at købe dette udstyr?

Professional eller hjemme?

Som med alle elværktøj, kan øvelser inddeles i tre hovedtyper: professionelle, semi-professionelle og indenlandske. Ejere af private hjem, i de fleste tilfælde er det nok at være en standard husstand model. Dette valg er i høj grad begrundet i de lave omkostninger ved disse modeller.

Semi-professionelle modeller har en lidt højere kapacitet, og hvor flere ressourcer. I modsætning til simple hjemlige arter de kan arbejde i 3-4 timer i træk, så er ideelle for dem, der moonlights i reparation eller bygning af lejligheder. Er sådanne modeller af seks tusind rubler (for "Interskol" denne pris er ganske høj).

Professionelle øvelser adskiller en masse forskellige ekstra funktioner og forbedret ressource. Erhvervelse kun egnet til dem, der er professionelt involveret i værkerne på træ eller reparation. Ellers er du bare spilder dine penge. Der findes sådanne enheder fra 9-10 tusind. Inkluderet ofte har flere udskiftelige dyser. Masters siger, at sådan en punch erstatter flere værktøjer, praktiske og temmelig pålidelige.

Og hvad er dårligt slag "Interskol"? Anmeldelser siger, at den negative side af modellerne i selskabet er.

negative aspekter

Selvfølgelig ikke uden negative karakter svar. Oftest de er forbundet med landet-producent værktøj - Kina. Købere har gentagne gange udtalt, at der sker en hurtig slitage af gear stjerner, men naturligvis ikke brugt kvalitet plast meget høj for huset. Han ofte revner, og lugten af det nogle gange ikke meget behageligt.

Det sker, at påstandene er relateret til den høje vægt af nogle modeller: det er meget vanskeligt på grund af den kraftige vibrationer og rekyl i chok-tilstand, skal du holde dem i dine hænder.

Vi karakterisere nogle modeller, som ofte bliver håndværkere.

Interskol 26

Næsten alle mestrene siger, at omfanget af denne husstand model er nok til reparation på sædvanlig bylejlighed. Kraftfuld Hullemaskine, så det kan proshtrobit vægge og nemt at bore huller til at hænge køkken sæt. Omkostningerne er omkring fire tusinde, power - 800 watt.

Vigtigt! Det bør erindres, at et sådant værktøj ikke kan klare den store mængde af arbejde. Næsten alle erfarne købere siger, at stemplet "Interskol" 26 er dette ikke beregnet, men det er på en mission for at redde og går buste mange ejere.

Men tror ikke, at sådanne produkter ikke tillader dig at arbejde ordentligt: de er ideelle til håndtering af kasser med vinduer og døre, bore huller til montering af el-ledninger, samt nogle typer af rør til VVS. Som regel komplet der er mindst to udskiftelige patroner.

Som for manglerne i denne art, næsten alle brugere stopper ved ikke for høj kvalitet af anvendte materialer. De fleste af kommentarerne til ledningen, der lugter dårligt "kemi". Derudover ikke en sjældenhed - svigt af gearmekanismen, som anvendes i produktionen er langt fra de bedste stålkvaliteter.

Men der er nogle positive træk: Hammer "Interskol" 26.800 vil du være i stand til at løse enhver servicecenter, som reservedele til det meget, og vedligeholdelsen i denne teknik er meget god.

Interskol P-30 / 900ER

Stort set "tvillingebror" sorter, der er beskrevet ovenfor. Hvis vi ser på indekset, bliver det klart for strømmen - 900 watt. Med undtagelse af de mest opfindsomme næsten ikke anderledes end 26/800. Svar viser også, at fordelene og ulemperne er helt magen til den ovenstående model. Omkostninger - inden 4,5 tusind rubler ..

Interskol P-30 / 900ER

Denne ledningsfri borehammer "Interskol". Anmeldelser har bemærket, at dets muligheder i mange henseender er de samme som andre lignende modeller. Selvfølgelig, korrigeret for en uafhængig strømforsyning. Det er, om det på en måde og bør tale mere. Batteriet kapacitet på 1,3 Ah, er det nok i 30-40 minutter af middel intensitet. Det er værd at omkring 5,5 tusind. Rubler.

Bruger anmeldelser om denne model er meget god. Ejerne af disse enheder sige, at dette værktøj erstatter boremaskine, hammer og skruetrækker. Opbygge kvalitet er god, de anvendte materialer er ikke meget høj kvalitet, men ingen særlige krav. På grund af dyserne ved hjælp af P-30 kan endda klippe flisen. Købere siger, at det bliver dårligt.

Det er genopladelige boremaskiner (anmeldelser bekræfte det), at virksomhederne afviger en god build kvalitet og pålidelighed.

Og hvilke yderligere værktøjer er inkluderet? Det sker ret ofte, at en producent gør at instrumentet specielle dyser, der udvider funktionaliteten af produktet. Købere rapporterer, at når reparere dem meget nyttigt tip til at blande maling. Hvis vi køber en særlig tilknytning til skæring af metal, så en punch til huset (tilbagemeldinger var meget god) er omdannet til et næsten universelt instrument.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.