Af teknologiElektronik

Hvilke at vælge en luftfugter? Anmeldelser. Steam luftfugter. Bedste luftfugter

Meget ofte, købe en luftfugter til rum for første gang besluttet efter fremkomsten af et barn. Dette skyldes det faktum, at børn signifikant følsomme for utilstrækkelig fugtighed end voksne. Hos spædbørn tørring meget følsom næseslimhinden fører ofte til vævsødem, og dette i høj grad komplicerer vejrtrækningen gennem næsen, som er særlig akut under søvn og sugende - kid bliver vanskeligt at trække vejret.

luftfugtighed betydning

Børn i børnehavealderen grund tørring af slim dannede vane at plukke sin næse, for hvilke skylden barnet helt meningsløst. Og det er svært at vænne ham fra det, fordi denne reaktion er helt naturligt. Barnet i næsen er dannet skorpe, hvorfra han instinktivt forsøger at slippe af med alle til rådighed stående midler.

Gradvist vores slimhinder tilpasser sig denne situation, og barnet bliver ældre, jo mere nemt det reagerer slimhinde. Men dette betyder ikke, at det vil være fint "arbejde" i forhold tør luft, som kun med nok fugt det kan producere nok slim til at beskytte næsen fra sygdomsfremkaldende bakterier.

Ikke alle er klar over, hvor stor rolle nasale slimhinder i kroppens forsvarssystem. At det er den første barriere designet til at forhindre indtrængen af bakterier og vira er skadelige for den menneskelige krop. Når slimhinden på den måde, det afskrækker de fleste af dem, og immunforsvaret deaktiverer dem før, vil de være i kroppen. Men for normal slimhinde det behov acceptabel luftfugtighed, som er på et niveau på 40-50% i det mindste. Så hvis du allerede tænker, hvordan man vælger en luftfugter, vil bedømmelser af hver af dem hjælpe med at bestemme valget af en bestemt model.

Hvis du skal købe en sådan anordning er helt indlysende, er det stadig hans eneste køb. Og så er der den legitime spørgsmål om, hvordan man vælger en luftfugter. Anmeldelser af modellerne på markedet er meget forskellige, så det er svært at bestemme selv. At dette kan kræve konkrete anbefalinger.

præferencer for flertallet

Mange forældre, der anvendes som en fugtighedscreme til børneværelset foretrækker at købe en ultralyds-enhed, som er karakteriseret ved lave omkostninger og meget kompakte dimensioner. I en sådan anordning, og designet til børn at afhente meget lettere. I øjeblikket er der modeller nok lyse farver, men hvis du prøver, så er det meget muligt at finde en anordning i form af foretrukne tegneseriefigurer, eller en hvilken som helst dyr. Men her er det værd at bemærke, ulemperne ved de ultrasoniske modeller, som ofte er tavse producenter og detailhandlere. Alle ultralyds luftfugter er udstyret med kun en lille ventilator, som kun strøm nok til at uddrive vand sky dannet inden i indretningen til ydersiden. Som et resultat, godt synlige strøm af koldt damp eller vandtåge, som normalt og show for at demonstrere driften af indretningen visuelt.

Denne iøjnefaldende visuel effekt har en ulempe - på grund af for lille magt fan al fugten fremstillet ultralyds luftfugter, vil det blive koncentreret i umiddelbar nærhed af enheden, fordi der ikke er nogen bevægelse af luft og fugt, der simpelthen ikke har tid til at sprede i hele rummet, afregner nær . Resultatet er dannelsen af en lokal Overbefugtning zone i umiddelbar nærhed af indretningen, og ved høj effekt kan ses fordampning og mættet vand kondensat. Hvis gulvet er linoleum, så at frygte noget særligt, men når det kommer til trægulve eller laminat, så vil det føre til uønskede konsekvenser. Gulvtæppe, konstant udsat for høj fugtighed, også vil ikke være bedre.

Og resten af luftfugtigheden i rummet vil forblive på samme niveau, som ikke er tilstrækkeligt, fordi det er der simpelthen ikke vil have tid til at nå. Det er underforstået, at resultatet af naturlige luftstrøm er befugtet blanding med hovedstrømmen, men dette er meget langsom. Men der vil altid være den situation med over-fugte luften i umiddelbar nærhed af apparatet og tørre fem fødder fra ham. Det er af denne grund, ultralyd modeller er perfekt til de situationer, hvor du har brug for at skabe kun det lokale område med høj luftfugtighed, som for eksempel til blomster coaster. Boneco luftfugter er perfekt til dette formål.

ultralyds luftfugter

Her er det muligt at høre indvendinger relateret til det faktum, at de fleste af børnenes værelser er ganske beskedne i størrelse, og det gør problemet med ujævn fugt fordeling er ikke så alvorlige. Ja, det er. I børneværelset, området er normalt 10-12 kvadratmeter, luften er blandet meget hurtigere end i hallen, med et areal på 20-25 kvadratmeter og flere. Men her kan vi tale om problemet med en anden slags. På grund af manglende ventilation samt i meget fugtige fordampningshastighed, som bestemmer, for eksempel, kan en luftfugter Swiss Air, i en lille værelse størrelser få en fornemmelse af gammel luft, der stadig er for fugtig. Det er, hvad der fører forældre til at sikre, at de ophører med at konstant at betjene enheden i barnets værelse, og medtage den udelukkende i tilfælde af virus eller forkølelse.

Den optimale løsning

Hvis vi taler om, hvordan man vælger en luftfugter (vurderinger er ikke altid klar til at hjælpe dig med dette), det vil sige, at enheder baseret på den naturlige princip om kold fordampning, er i stand til at give en langt mere behagelig luft i rummet. Når de arbejder, fugten fordamper naturligt, jævnt fordelt gennem en intern blæser til høj effekt, således at hele rummet effektiv luftudskiftning.

Traditionel luftfugter afviger fra den ultrasoniske ved, at den anden membran fugt fordamper kontinuerligt, med visse mellemrum, indtil vandet i den er færdig. En første vil kun mætte luften med fugt indtil fugtniveauet ikke optimal, omkring 40-50%.

Selve arten af princippet bidraget til udviklingen kold befugtning, fordi fordampning af vand fra overfladen af floder og søer in vivo forekommer så, kun i denne situation rolle vandoverfladen inden for den udpegede fugtning en svamp fremstillet af et porøst materiale absorberer fugt.

virkemåde

Når tør luft ledes gennem en fugtighedscreme, det absorberer en mængde fugt er, hvad det er tilstrækkeligt til at opretholde den naturlige niveau, hverken mere eller mindre. Når indendørs luft er mættet med fugt nok, vil det passere gennem en svamp, uden konsekvenser, er der ikke vil absorbere overskydende fugt i almindelighed. På grund af dette, viser det sig, at princippet om kold fordampning gør det muligt at opretholde det krævede niveau af fugt uden brug af specialiserede elektroniske enheder. Takket være ham, kan fås i form af den tættest på den naturlige, og derfor mere komfortabel.

Anvendelsen af et sådant fugtgivende teknologi så tæt på naturlig, gør det muligt at sikre fravær af bivirkninger eller allergiske reaktioner, der forekommer periodisk ved anvendelsen af ultralyds-enheder. På trods af at officielle medicin over hele verden erklærer fuldstændig sikkerhed af ultralyd for den person, der er mange mennesker, der har en øget følsomhed over for stråling. Hvis vi taler om en ultralyds luftfugter, den særlige følsomhed over for dem har to kategorier af børn - med stærke allergi eller lider af astma.

Jeg må indrømme, at det er yderst sjældent overfølsomhed over for ultralyd membran dog være forkert at benægte en sådan mulighed helt. Derfor, ofte ved en allergolog kan høre anbefalinger for brugen af instrumenter baseret på den kolde fordampning - de traditionelle, kombineret, renseapparater-ionizers. Men den bedste luftfugter - det er en god "luft vask". Dette navn blev givet instrument, fordi det virkelig renser luften, som således også naturligt fugtet, og renses fra en række af støv forurening - bogen, gaden og husstøv, dyrehår, sod og andre ting. Og hver husmor ved, at den mest enkle, men samtidig den mest effektive måde at håndtere støvet er våd rengøring. Tilsvarende kører en luftfugter og luftrenser. Ved kraftig ventilator det absorberer tør forurenet luft fra rummet, vasker det med vand, afviser støv, der samler deri, så selv om dette udfylder den manglende fugt. Det er, hvad der virker "Bork" - en luftfugter.

Denne filterindretning er vand i sig selv, så der er ingen behov for at anvende flytbare elementer. Sådan vandfilter virker meget simpelt, men det vil kunne udføre effektiv luftrensning fra støvkontaminering, samt forskellige allergener, som kan være indeholdt i støvet. Når husstøv vil passere gennem luften rengøring, bliver den liggende i panden med vand. En meget små partikler, der ikke kan bo der, vil udgangen blive så alvorlige, at bare sætte sig på gulvet, hvor de ikke kan forårsage nogen skade på dit barn. Efter at de vil let fjernes ved hjælp af våd rengøring.

kompleksiteten af markeringen

Hvis et barn lider af i det mindste en form for allergi eller kroniske sygdomme i de øvre luftveje, er det kun for at blive valgt luftrensning, fordi det er svært at finde et mere egnet instrument til denne kategori af børneværelset. Når du foretager en beslutning om, at vælge en luftfugter, vil HJÆLPER du beslutter dig. Konstant brug af renere vil reducere sandsynligheden for, at dit barn vil begynde at lide af astma, som i det seneste årti er blevet en hyppig følgesvend, ikke kun de ældre, men også små børn.

Den finansielle side af problemet

Sommetider forældre bare ikke har råd til at købe det bedste luftfugter, som dens pris er ganske høj. Vi taler om luft dræn, stående indenfor 7-18 tusind. Det er dyrt, men deres effektivitet synes ikke så indlysende for kunderne, så de mener om, at der for et barns værelse kan være tilstrækkelig simpel ultralyd luftfugter.

Hvis finansielle begrænsninger er stive nok, mange til at begynde at erhverve ultralydsapparat til at forstå på alle hvad en fugtighedscreme, samt nogle af det viser sig effekten virkelig er. Og først da, efter et par år, når forældrene er klart, at denne enhed er nyttig og er et must, og den første erhvervelse enhed havde allerede brudt, de får en anden fugtighedscreme, men en højere klasse. Oftest er dette køb og luft synke. I mangel af finansielle begrænsninger, familie erhverve kvalitet instrumenter til børnene undervejs ved at købe en lignende hendes soveværelse og ind i salen, og derefter i sit eget kontor. Dette kan være Vitek luftfugter.

De mange forskellige modeller

Den moderne marked tilbyder en bred vifte af modeller, så mange kan have svært med definitionen af det relevante marked. Hvis vi ser på dampbefugter, er dens princip funktion er baseret på fordampning af varmt vand. Flygtigt element i dette tilfælde er ikke et specielt filter, og elektroderne nedsænket i vandet, hvilket fører til dets opvarmning og fordampning. Sådan dampbefugter opfylder alle sikkerhedskrav, når der er en fuld afkognings vand fra reservoiret, slukker apparatet automatisk.

Anbefalet område

Du bør tage hensyn til det område af rummet, hvor befugteren skal bruges. Typisk sådanne oplysninger indeholder en kort beskrivelse af instrumentet eller guide. Befugteren skal placeres, hvor det vil være i stand til at klare mængden af rummet. Når du vælger en enhed med utilstrækkelig effekt vare kan bare ikke klare mængden af luft, der vil være der. Alt for kraftig model vil forbruge energi forgæves. Luftfugter Mystery anderledes effektiv arbejde, så det kan købes til hjemmebrug. Kraftig apparat er ikke værd at købe, håber, at han vil klare luften i hele lejligheden, fordi det ikke er. Dette vil resultere i ujævn befugtning af luften. En kompakt enhed med en gennemsnitlig effekt - godt valg (for eksempel enhed fra firmaet Philips). Befugteren af mærkets høj kvalitet, holdbare og effektive. Det kan flyttes fra et rum til et andet. Kan købes Polaris luftfugter, er det også kendetegnet ved høj effektivitet.

maksimal kapacitet

Når du vælger en model, der er egnet til dig, bør du være opmærksom på sådan en vigtig faktor, som maksimal ydeevne. Med denne indikator vil du forstå, hvor hårdt og effektivt være i stand til at betjene en luftfugter (Vitek eller andre), og du vil forstå, hvor meget vand den har brug for at operere. Denne parameter måles i liter per gram per dag eller timen.

Vandtank

Vandtank - er en anden vigtig parameter. Det påvirker kompakthed og ydeevne af enheden. Tallet er større jo længere bestemt model kan arbejde uden afbrydelse.

Den vigtigste ting at huske er påkrævet i alle tilfælde - er, at selv den simpleste enhed skal installeres i børneværelset, da det virkelig hjælper barnet til bedre at modstå virale og bakterielle infektioner, hvilket gør det lettere for allergiske og kroniske sygdomme. Med det er muligt at opnå gunstige betingelser for den voksende organisme. Vel vidende, alt, hvad der blev beskrevet tidligere, kan du vælge den bedste luftfugter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.