Kunst og underholdningLitteratur

Resumé "dolk" (Anatoliy Rybakov)

I Sovjettiden, nogle af de mest populære og elskede detektiv ungdom kunst tv-film var "Dirk", "Bronze Bird" og "The Last Summer of Childhood". De lettede fra bøgerne Anatoliya Rybakova - en fremragende russiske forfatter og romanforfatter. Lad os dvæle ved historien "Dirk", eller rettere, dens Resumé, for endnu engang at minde om de begivenheder, der måtte gå igennem de enkle Arbat Moscow drenge, der boede i en vanskelig og urolige post-revolutionær periode.

Fiskere. "Dirk". resumé

I den første del af bogen beskriver stemningen af de borgerkrig 20'erne. Hovedpersonen er en almindelig dreng Misha Polyakov, der midlertidigt flyttet til provinsby Revsk at bo i et stykke på hans familie og bedsteforældre. Hans far døde, ude af stand til at modstå det tunge arbejde på den kongelige fængsel, og hans mor var fra morgen til aften for at arbejde hårdt i en tekstilfabrik. Det er grunden til hendes forældre blev taget periodisk dreng Misha ham til bedre at se efter ham.

Synopsis "Dirk" begynder sin udvikling fra det øjeblik, at en dag, der går til værftet i de tidlige morgentimer, Misha Polyakov besluttede at hemmeligt skåret hjørnetand ud af en gammel cykel slange fyre frø at gøre sig selv en slangebøsse, som han havde længe drømt om. Og så en helt tilfældig måde, gjorde han opmærksom på, at deres nabo, sømand Sergey Ivanovich Polyakov, noget meget hurtigt gemte sig i den gamle hundehus.

plot twist

Drengen ventede, da en nabo går at tjekke det ud og finde et skjulested, hvad der er værdifuldt, han gemte sig der. Bjørn lagde sin hånd og følte den bløde pakke, der udfoldede sig, så han en strålende officer trekantet cutlass, som håndterer sejlgarn bronze slange. Efter en nøje vurdering af ting, han udtrykte det tilbage. Og så resumé "Dirk" får en spændende affære.

I disse dage i Revske svingede bøller af alle striber, og på ethvert tidspunkt kunne bryde hvide. Vender hjem til middag, Bjørn hører pårørende tale om nogle af Valeria Sigizmundovich Nikita, en tidligere pensioneret hvid officer, der leder den største bande.

Om aftenen, Misha mødtes med Field, der fortalte ham om slagskibet "kejserinde Maria", hvor han engang tjente. Den næste dag, den rastløse dreng ønskede at nøje at undersøge skjulte dirk. Han trak den ud fra dens gemmested, når i gården, er der to kuttere, og forhindrede ham i at sætte denne kolde stål på plads. De begyndte at opføre sig meget mistænkeligt og på en måde er interesseret i marken. Misha måtte gemme cutlass derhjemme, og derefter gik han en tur rundt i byen med sin bedste ven Genka.

Når efter nogen tid vendte han hjem, så han folk bandt Nikita Polevoy og forlangte en huggert. Drengen indså hurtigt han øjeblikkeligt trak en huggert og skjult dem afleveret sit felt, og han kastede sig for fødderne af en af de banditter, og dette frelst naboen, som det lykkedes at flygte fra sine forfølgere. Resumé af "dolk" af historien mere forvirrende militære hemmeligheder, som drengene og bliver nødt til at lære hurtigt.

Historie dirk

Faktisk med sin dirk var knyttet meget interessant og farlig historie. På skibet "kejserinde Maria" Felt serveret sammen med de hvide Nikita. Og når han blev en uvidende vidne til mordet på Nikita officer Vladimir, den tidligere ejer af en mystisk daggert. Felt ønskede at tilbageholde ham, men under slaget skib eksploderede og skede var morderen, og cutlass fra marken. Synopsis "Dirk" bogen fortsætter en anden uventet begivenhed.

Retur til Moskva

Som et resultat af deponeringen af Field giver cutlass Misha og fortæller, at denne dyrebare lille ting har en slags cipher, og nøglerne til det er i skeden. Efter at have beslaglagt de to ting på én gang, kan du åbne et hemmeligt rum. Han mindede også om, velordnet Nikita Filin kan I kende sandheden i forbindelse med dirk.

I en kort tid for Mischa kommer mor og tager ham tilbage til Moskva. Der er han tilskyndelse til at gå og Genk, som ønskede at gå til sin tante Agrippina Tikhonovna. Bjørn aldrig et øjeblik glemte alt om sin hemmelighed, og med Genka de kom ud for at undersøge. De snart finde ud af, at Mishkin nabo i lejligheden Moskva var zavskladom af Owl familie.

ugle

Og her en oversigt over de "Dirk" begynder gradvist at nærme læseren til at trævle. Snart drengene sluttede deres ven Slavka. Spørgende tante Agrippina, der også boede i nabolaget, fandt de, at uglen faktisk engang tjente i flåden. Drengene begyndte at følge ham, og en dag overhørte hans samtale med filatelist af handels- boder. De to mænd talte om nogle cipher. Drengene har også fundet, at kappen af butikken til sin far til at levere Owl søn Boris. Og så alle rigget så smart, at de fik at stjæle et bundt med en skede på denne stakkels fyr.

Terentyev

Nu fyrene har kun til at løse mysteriet. Af denne årsag, de hooked rektor Alexei Ivanovich, der gættede indskriften hedder det, at dirk er en mekanisk nøgle til at plante nogle timer. De lærer også navnet på den tidligere ejer, det var en vis Vladimir Terentyev. Gutter, fortsætter sin efterforskning, begynder at lede efter sin familie. Forståelse for, at der er en farlig virksomhed, skal instruktøren kundgøre sin ven fra NKVD Sviridov.

Deres fælles søgning fører til den myrdede mor, Maria Gavrilovna Terentyeva, der boede i Moskva Pushkin. Børnene begyndte at se huset, da han så, der kom ud af hendes hus var ingen anden end ham selv, Nikita. Han krøb under falsk navn i troværdigheden af moderen dræbte dem Terentyev officer. Og her en oversigt over de "Dirk" kommer til et hoved.

Hjem isolation

Drengene straks underrette Sviridov, som straks razzia og anholdt gunman, der efter mange undskyldninger, når opgøret med Misha, overgav sig til myndighederne.

Mor Terentyev lærte dirk søn og pegede på den store bornholmerur. Efter et par omgange af håndtaget, åbner cachen i timer, hvor der er en hemmelig papir med de nøjagtige koordinater for sunkne skibe, der transporterede de gamle skatte.

Af de Nikitsky interesseret Davlet skib Krim Khan Giray med guld, sank i Balaklava Bay.

Som følge heraf blev listen sendt til organisationen "Sudopodem", som i virkeligheden, han arbejdede Field. Og Misha, Genka og Slava snart officielt godkendt i Komsomol.

Berømte snoet forfatter Anatoly Rybakov "Dirk". Resumé kan ikke viderebringe af alle farverne i de begivenheder og action-pakket, så det er interessant alligevel at læse den i det oprindelige værk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.