HjemlighedKonstruktion

Projektet er haven huset. Have hus fra en bar

Tænker hvad projektet til at vælge en have hus, skal du beslutte, i hvilken periode af året, og til hvilket formål bygningen vil blive anvendt.

design

Når en professionel virksomhed, der udvikler projekter af huse med loft eller ethvert andet projekt af forstæder bygninger, forsøger de at tage hensyn til de krav, der gælder for huse af denne type. Først og fremmest er det nødvendigt at tage hensyn til, når man planlægger du agter at gøre på egen hånd, at en sådan konstruktion ikke skal have alt for stor. Dette skyldes det faktum, at det område af forstæder område i løbet af sommeren, som regel, besætte mellemrummene. Derfor vil et stort område af strukturen kun optager for meget plads.

Ved udvikling af et projekt af have hjem, skal du tage hensyn til ikke blot det generelle område, men også indholdet. Således kan afhængigt af antallet af familier i bygningen være en eller to stuer på sagen, hvis ejerne ville være villig til at bo her for natten. En forudsætning for planlægning er behovet for at medtage køkkenet og badeværelset, selv om ganske ofte et badeværelse placeret i en separat bygning, der vil opfylde de sanitære standarder, især i fraværet af muligheden for at udføre til huset spildevand afløbssystem.

Planlægning af design

Projektet er en have i hjemmet, som regel indebærer eksistensen af en veranda, som vil gøre det muligt at hvile i mellem det hårde arbejde i det område af hjemmesiden. Ganske ofte i opbygningen af den nuværende opbevaring plads til at gemme de haveredskaber. Tænker over planen, ikke at gøre bygningen kapital, hvis du ikke planlægger at bruge det om vinteren. Dette vil spare på arbejde og ikke at gøre for store mængder af strøm. Som den mest hensigtsmæssige løsning fungerer hus, hvis vægge er bygget af tømmer, og de parametre, der er begrænset til 6x4 meter. Dette rum kan rumme ikke kun køkkenet og stuen, men soveværelset, som er isoleret og ligger på anden sal. Dette layout giver dig mulighed for at gøre huset ikke så stort i kælderen område, men mere rummelige på grund af tilstedeværelsen af den anden sal. På grund af det faktum, at grundlaget for væggene vil være en bestyrelse, til at bygge et tilsvarende hus kan være på kortest mulig tid - inden for 16 dage. Brug bygning, kan du straks, uden at vente på den endelige svind.

Udgifterne til haven huset

Hvis du har valgt et projekt af have hjem med et areal på 26 m2, så er du nødt til at betale prisen for bygherren, der varierer mellem 320 000 og 400 000. Den ultimative værdi vil afhænge af tykkelsen af væggene. Således, et hus, tykkelsen af den ydre væg er lig med 100 mm, udgifter til 320 000. Når dette anvendes i bygge bjælker, hvis tværsnit er lig med 100x150 mm. Med hensyn til konstruktionen af vægge, hvis tykkelse er 150 mm, dens omkostninger er 350 000 rubler. Under opførelsen af en sådan konstruktion tømmer, der skal anvendes, hvis tværsnit der er 150x150 mm. Det mest imponerende af tykkelsen af bjælken tværsnit 200x150 mm gør det muligt at få et hus med parametrene for ydervægge af 200 mm, og prisen vil være lig med 400 000 rubler. Dette omfatter ikke udgifter til det fundament, som du kan bygge din egen, uden hjælp fra fagfolk. I dette tilfælde, opførelse af haven huse er billigere. Til fordel for den selv-konstruktion af fundamentet for et hjem, kan man sige, at ikke behøver en forsænket jorden til byggeri. Dette skyldes det faktum, at huset vil have en meget lav vægt.

Byggeri teknologi havehus fra en bar

Som materialet til væggene foretrækkes at vælge nåletræ. Det er bedre at blive brugt til dette formål, fyr eller gran. Det er vigtigt at vælge, og hvilken type fundament for huset, for det udførte præ- analyse af jorden. Den mest almindeligt rejst søjleformede base, som er kendetegnet ikke så imponerende omkostninger og nem installation. Men det skal forstås, at denne form for fundament er ikke relevant for hver type jord. Ud over den søjleformede kan installeres bånd eller bunke.

De, der producerer opførelse af haveskure på egen hånd, har brug for at vide, hvad det næste skridt, installation af rørsystemet. I tilfælde af konstruktionen af træ skal den monteres på basen, at placere en eller to ring ved hjælp af træ, hvis tværsnit er lig med 150x150 mm. Først derefter kan du begynde at lægge lag køn, i hvilken den anvendte tømmer 40h150 mm. Indrykket 45 cm fra dem skal lægges undergulv som afregning fremgangsmåde beklædningen unedged bord. Tykkelsen af det i dette tilfælde anvendte materiale er 20 mm.

Installation af husmure

Opbygning af en have på hjem fra en bar, kan det næste skridt være at gøre installationen af vægge, hvorunder gælder det formede bjælke. Tværsnittet kan være lig med 100x150 cm eller 150x150 mm. Hvis du ønsker at bygge et hus, der kan bruges til sent efterår eller endda vinter, er det at foretrække at samle væggen med fastgørelseselementer med "i en varm hjørne." Denne teknologi indebærer skære et bjælkehus med et spyd dramatisk. Træ skal matches således, at de næste tilføjet hjørneelementer har identiske parametre og var symmetrisk. Det er en vinkelformede elementer, hvoraf den ene er placeret et spyd, og den anden - rillen.

Konstruere have hus kan være ved brug af fastgørelseselementer som negle med parametre svarende til 200 mm. Alternativt kan de træ ben stikker der udgør pigge lavet af nåletræ. Hvis du beslutter at anvende projektet, hvor de to historier, den første af dem, som regel har en højde på 2,4 meter. Denne højde kan opnås ved at samle en væg, der består af sytten kroner. Projekter af huse med kvist tyder øverste etage, hvis højde er lig med 2,3 meter. Nogle gange i opbygningen af haven huse højden af stueetagen loft blev sænket til 2,25 m. Dette vil spare, fordi når du samler væggen bliver nødt til at bruge alle seksten kroner.

Så snart vil være i stand til at bygge muren, kan du starte installationen podstropilnyh bjælker. I den næste fase, samling og den efterfølgende installation af gavl bygninger. De kan være lavet af træ. Men oftest blot den ydre hud er lavet ved hjælp af efterbehandling materialer. Du kan bruge blok-huset eller f.eks lægterne.

Konstruktionen af interne skillevægge

Have huse lavet af bjælker, som konventionelle huse har indvendige skillevægge. De er baseret på bølgepap. Du skal bruge en, der har et afsnit lige 90h110 se. Skillevægge har brug for at blive indlejret i rammen, som vil give større styrke.

Konstruktionen af tag haveskure

Panelboard huse har tagterrasse, der er udstyret med den samme teknologi, der bruges i konstruktionen af bar-formet hus. I første omgang skal du montere spær og fastgør kassen. For det første system anvendes en bar, hvis tværsnit er lig med 5x15 cm. Det skal fastsættes i trin på 80 cm, men ikke mere. Crate, som regel, ikke gør fast. For det skal anvendes kanter boards 2x10 cm, og stabling vil producere intervaller på 20 cm.

Valget af tagmaterialer

Panelboard haveskure antyder brugen af lys gennem tagdækning materiale, da det meget opførelsen af basen ikke har flush og lyse vægge. Du kan bruge Ondulin, profileret folie eller tagmateriale. Ganske almindelig og metal. Ligegyldigt hvilket område af dit havehus blev valgt - den ene, der er nævnt ovenfor, eller forskellig fra, at være damp og vandtætningssystem. Disse materialer er stablet under beklædningsmaterialet. Men hvis den anvendes ondulin sådanne foringslag ikke nødvendigt at anvende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.