HjemlighedKonstruktion

Glidende indvendige døre, installation af deres egne hænder. mekanisme

Glidende indvendige døre - ikke en ny opfindelse, men på trods af sin ergonomiske og rationel begrundelse, har en sådan struktur endnu ikke modtaget behørig anerkendelse og distribution.

Oftest er installationen flyttet langs væggen døre ty, hvis det er nødvendigt, for at spare plads, eller når den sædvanlige swing sæt ikke er mulig. Nogle ejere ikke sætte huset glidende design meninger om kompleksiteten af installationen, men denne repræsentation svarer ikke til virkeligheden.

Materialer til døre

Funktionsprincippet for alle hængslede og skydedøre én, men materialet af fremstilling og mekanismen bevægelighed kan være lidt anderledes.

Faktisk til fremstilling af dørbladet skydedør anvendelse af de samme materialer og teknikker som for den konventionelle swing. Den mest almindelige blandt dem er:

 • Kombinerede træmaterialer.
 • Naturtræ.
 • Kunstige materialer (MDF, PVC og lignende).
 • Glasdøre. De er lavet af hærdet glas med en tykkelse på 8-12 mm. Banen kan være transparent, matteret fuldstændigt overtrukket med et kunstnerisk mønster. Glasdøre kan suppleres med en hul fragment. Måske deres produktion af ikke-standardiserede størrelser og med forskellige måder at åbning.

Glidende indvendige døre: mekanisme

For at bestemme valg af drivmekanismen, så klart som muligt at præsentere alle de nødvendige betingelser for den fremtidige installation af døren. Det er vigtigt at placere bevægelsesretning og vægten af døren. Til dato, salget er forskellige razdvizheniya mekanismer til indvendige døre og tilbehør, der er specielt tilpasset til sådanne strukturer. Generelt ligner deres struktur, de alle består af følgende elementer.

styreskinner

Bevægelse af skydedøre er altid udføres på skinnerne, ellers på nettet ville føre fra side til side, og byggeriet vil hurtigt mislykkes. For let døre behøver kun den øverste styreskinne, men for mere massivt behov top og bund. Sidstnævnte mulighed er at foretrække, da det giver mulighed for at fordele belastningen på skinnerne og giver yderligere stabilitet til strukturen. Hvad kan træffe et valg til fordel for odnorelsnoy design? Grimme, hvilket giver indendørs tærskel nederste skinne. Ifølge køreegenskaber dobbelt-sæde glidende indvendige døre overstiger enkeltvis.

Hvis du beslutter at installere skinnen kun i toppen, er det nødvendigt at udstyre døren guide snor område eller i bunden, så at banen ikke er afveget fra den rigtige bane.

spor

Bruger typisk på banen som et rør - formet tværsnit med en cirkel eller et kvadrat. Hans eller gemme sig bag gesims, eller købe dekorative, fryd for øjet indstilling, der passer ind i det indre, så installationen kan være åbne. Valsen kan bevæges i et spor eller glider på dens overflade.

rullemekanismen

Valg valser, styret af materialet og vægten af døren, samt det valgte system for døren bevægelse. De er opdelt i to hovedtyper: ruller, der glider på sporet, og dem, der er designet til at hænge på døren. Oftest rullerne, men nogle gange sporene er udstyret med stoppere til at stoppe rammen.

Beslag og gesims

Monteringsbeslag med skydedøre er monteret på væggen eller loftet. Cornice udfører en rent dekorativ funktion - dækker fra øjnene af sporet. Hans pluk for det overordnede design af rummet.

Single-wing skydedøre

Den enkleste model - enkelt fløj Skydedør med monolitisk klinge. I dette arrangement, døren bare glider ned skinnerne til siden. Der er mere sofistikerede udgaver af enheden, når døren er trækker i en niche i væggen. En sådan udsparing kan være en del af en dør struktur og er beregnet til montering inde i skillevæggen.

Lodret model og sofistikeret design

 • To døre kan bevæge sig langs separate styreskinner. I dette tilfælde de kaldes parallelle, og ved lukning af døren halvdele tilsløre hinanden helt eller delvist.
 • Hvis glidende indvendige døre består af tre fløje eller flere flytbare skillevægge, de enten alle spil på parallelle skinner eller anbragt på skinnen pairs og åben én efter én, henholdsvis.
 • Det er muligt, og mere komplekst design omfattende en kombination af forskellige mekanismer. Leaf døren lukket er placeret i samme plan, når du åbner døren, de først skubbet fremad, og derefter flytte ud til siden (som en dør på sporvogn eller tog).
 • Blad skydedør mellem sker ofte på princippet om samtidige opslag. Navnet taler for sig selv: flapperne er på samme bane og bevæge sig samtidigt i begge retninger, eller til midten med lige hastighed.
 • Døre-harmonika - folde design, en slags skydedøre. Deres skodder er dannet som en børnebog eller en skærm. Ved enderne af dørene i top og bund fjederruller der bevæger langs styreskinnerne.

Montering af skydedøre

Efter at have studeret de eksisterende forhold og vælge den rette type dør mekanisme, kan du gå videre til denne fase af arbejdet, ligesom indstilling. Glidende indvendige døre er det muligt at montere på egen hånd, uden nogen særlig indsats. Denne forberedende fase er meget vigtig, fordi nogle modeller kan kræve indlejrede skruer eller installation nicher i væggen.

Oftere end ikke til privat brug i hjemmet vælge en variant med enkelt-blad skydedøre, bevæger sig langs ydervæggen. For at installere det med deres egne hænder, vi har brug for:

 • mekanismen for bevægelse af døren;
 • niveau;
 • roulette;
 • slagboremaskine eller en hammer.

Mekanismen kan købes i enhver butik byggeprodukter til hjemmet.

Den første fase af arbejdet - markeringer ifølge diagrammet ledsager skydedør mekanisme. Efter denne rettelse parentes. Bemærk: Hvis installationen er meningen at gipsplader skillevæg, er det nødvendigt at lave en ramme for døren konstruktion, som derefter fastgøres og vejledning.

Endvidere ifølge skemaet kørsel samle design, installation i rammen eller dør. Så kan du hænge døren. Når disse manipulationer er afsluttet, kan du installere et dekorativt gesims, når det er planlagt.

Bemærk, at de samlede udgifter til byggeriet vil omfatte prisen på slide-mekanisme (1500-5000 gnide.) Og dørbladet. Der er, dog, og high-end versioner koster under 100 tusind.

Glidende indvendige døre, prisen er helt acceptabelt, afhængig af materialet - en ideel løsning for dem, der sætter pris på plads og praktiske løsninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.