HjemlighedKonstruktion

Mineraluld isolering (mineraluld): Specifikationer

Enhver ejer af en privat lejlighed eller hus, der ønsker at leve i komfort og fred, forsøger at beskytte sig mod baggrundsstøjen og vinterkulden. Til opvarmning blev første gang brugt brand ildsteder og kedler, efter at de var forenet med elektriske varmeapparater. Alt dette er ikke så effektiv, hvis hjem ikke er godt isoleret og har et rum, hvorigennem undslipper dyrebare varme. Men hvis du bruger isolering baseret på mineraluld, kan du beskytte dit hjem fra koldt om vinteren, samt at undslippe den varme sommer.

Mineraluld har flere sorter, som hver har sine egne fordele og ulemper. For at gøre det rigtige valg til fordel for den ene eller den anden af isolation, har brug for at blive mere fortrolig med de kvalitative krav til materialer.

De vigtigste typer af mineraluld

Efter at have gennemgået oplysningerne i GOST 52953-2008, lærer at en mineraluld er tre materialer, nemlig stenuld, glasfibre og mineraluld. Enhver af dem kan købes ved at besøge byggematerialer butik. Hver af disse arter har en vis tykkelse og fiberlængde, samt forskellige og kvalitetsegenskaber. For eksempel de har forskellige modstandsdygtighed over for stress, modstandsdygtighed over for fugt, og varmeledningsevne.

Glasuld er brugt i lang tid, og nu kan købes til den lavest mulige pris. Men for at arbejde med det, i modsætning til slagger uld og stenuld, er meget vanskelig, fordi den er pigtråd. Master under installationen bliver nødt til at bruge personlige beskyttelsesforanstaltninger.

Funktioner glas

Hvis du har brug en mineraluld isolering, kan man være opmærksom på glasuld, der består af fibre af en tykkelse i området fra 5 til 15 mikron, mens deres længde kan variere fra 15 til 50 millimeter. Glasuld har styrke og elasticitet, og dets varmeledningsevne koefficient varierer fra 0,03 til 0,052 watt pr meter pr Kelvin. Varme materiale uden beskadigelse af strukturen kan være op til 500 grader, og den optimale temperatur, når varmeisoleringen vil opretholde dets egenskaber, det er 450 grader. Med hensyn til den laveste temperatur, det når -60 grader.

Funktioner slaggeuld

Mineraluldsisoleringsmateriale præsenteres til salg endnu og slaggeuld, som er lavet af højovnsslagge. Materialetykkelsen for fibrene er mellem 4 til 12 mikrometer, men deres længde svarer til 16 millimeter. For grunden til, at giftstoffer har resterende surhed, i et fugtigt rum de er i stand til at arbejde på metalgenstande. Mineraluld absorberer fugt, så den må ikke anvendes til termisk isolering af ydervægge af bygninger.

Af ovennævnte grunde kan aktivt materiale ikke anvendes til isolering af vandrør, der er fremstillet af plast eller metal. Varmeledningskoefficient højere end den ovenfor beskrevne art og mængder i området fra 0,46 til 0,48. Varmeisolering kan være op til 300 grader, mens det ikke mister sine kvalitetsegenskaber. Hvis denne værdi overskrides, fibrene begynder skal sintres, og materialet mister sine isolerende egenskaber. Hygroskopicitet på denne meget høj varmeisolering.

Kendetegn rockwool

Mineraluldsisoleringsmateriale præsenteret i forretninger og selv i form af stenuld, hvis fibre er omtrent den samme størrelse som den ovenfor beskrevne mineraluld. Men som fordelene ved handlinger, at elementerne ikke punktere, så arbejder med stenuld sikrere. den termiske ledningsevne koefficient kan være lig med 0,077, mens den maksimale værdi er 0,12. Materiale kan opvarmes op til 600 grader uden at miste deres egenskaber.

Karakteristik af basalt mineraluld isolering for eksempel "Technonikol TECHNOFAS Effect"

Basalt mineraluld isolering af brandet skal bruges ikke kun i industrien, men også i anlægsarbejder. Anvende sådanne plader som lyd-og varmeisolering i ydervæggene isolering systemer. Efter montering materiale passer beskyttende og dekorative lag af det tynde lag af gips. Varmeisolering ikke lyser, præsenteret hydrofobiserede boards, som gennemføres på grundlag af basalt rocks. I den anvendte produktionsproces nizkofenolnoe bindemiddel.

Ganske ofte, fagfolk er interesseret i tætheden af mineraluld isolering. I det foreliggende tilfælde denne parameter varierer fra 131 til 135 kg per kubikmeter.

Måske til installation arbejde bliver nødt til at udstyre kassen, for dette er du nødt til at spørge størrelsen af pladerne. For eksempel kan længden være lig med 1000 og 1200 mm, med hensyn til bredden, det svarer til 500 eller 600 mm. Tykkelsen i trin på 10 mm varierer fra 40 til 150 mm. Permeabilitet af varmeren er 0,3 mg / (m · h · Pa), mens vægten af fugtighed ikke overstiger 0,5%. Vandabsorption ikke er større end 1% efter volumen, og indholdet af organiske stoffer kan nå et maksimum på 4,5%.

Karakteristik af mineraluld isolering mærke "Rockwool Batts Light"

Rockwool mineraluld isolering i dag er meget populære blandt forbrugerne. Bevægelse isolering "Light Batts" repræsenterer frastødende isoleringsplader under fremstillingsprocessen, som anvender stenuld på basis af basalt rock. Som de vigtigste elementer i varmeren rager unikke teknologi som tilvejebringer dannelsen af en kant af pladen, så at det har evnen til at komprimere og dekomprimere. Med evnen til at hoppe installationen lettes ved samling af strukturer på en metal eller træramme.

Beskrevet mineraluld har mange fordele. Blandt dem, vi bør fremhæve fraværet af kuldebroer, holdbarhed, miljøvenlighed, brandsikkerhed og maksimal tætte tilstødende hinanden.

Anvendelsen af isolering Rockwool "Butts Light"

Disse plader anvendes som den fysiske belastning seng konstruktioner i kviste, lette belægninger, gulve og vægge og vægge af lave bygninger. Dette kan omfatte skrånende og lodrette vægge og lofter, samt et lag i et hængslede forreste systemer. I sidstnævnte tilfælde er der et behov for at danne en luftspalte, ved afregning en tolags isolering. Disse mineraluld, bør ikke udsættes for betydelige belastninger. Under installationen mester i stand til at danne en overflade uden revnedannelser. Som et resultat, vil indendørs kladder ikke dannes, og værelserne vil blive gemt behagelig temperatur.

Tykkelsen af Rockwool "Butts Light"

For at mest effektivt tilvejebringe hjem varmeisolering, er det nødvendigt at spørge, hvad er tykkelsen af mineraluld. Sorten "Light Batts" denne parameter varierer fra 50 til 100 millimeter. Mens længden og bredden forbliver konstant og lig med 1000 og 600 mm henholdsvis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.