TravelingHoteller

Landsbyen Riverside, fritidshjem, "surfe", Theodosius: beskrivelse, features og anmeldelser

Recreation Center "Surf" (Theodosius) er en af de bedste i udvej landsbyen Riverside. Dens unikke skyldes i høj grad det er placering. Base "Surf" (Theodosius) er adskilt fra den dybe Salt Lake City. Dette arrangement gør sundhedskvalitet klima campingplads. De lokale luft kombineret lugte fyldt med æteriske olier og tør steppe vindrotor og frisk havluft. Milliarder af mikro-partikler suspenderet i luft, havsalt er en helt unik rekreativt miljø.

Hele campingplads "Surf" (landsbyen Riverside, Feodosia) anses et ideelt sted for hvile og nyttiggørelse af hele familien. Her vil alle finde underholdning for sjælen. "Surf" (Theodosius) er egnet til dem der kan lide at slappe af aktivt og havde det sjovt, og for dem, der ønsker at fordybe sig i fred og ro. Vacationers her kan være alt hvad du ønsker at bade i det varme, klare vand eller gå en tur i skyggen af stræder.

Feodosia, Riverside, "surfe"

Det område af campingpladsen ligger på et areal på 10 hektar. På den 90., når basen er kommet i stand, i udtalelsen fra stamgæster her har ændret sig meget. Af sæder skal vælges for resten af arbejderne Saki distriktet, "surfe" i en moderne turist kompleks, som ligger mere end 270 hytter og en 3-etagers bygning. Hver bygning er en mini-hotel, ejerne hvoraf garanterer komfort og sikkerhed for gæster.

Theodosius, shore, rekreation "Surf": placering

Turiststed kompleks i landsbyen Riverside, 400 m fra havet, 5 km fra Feodosii. Adresse: st Gagarin, 93, s Riverside, Feodosia, Krim ..

Hvordan kommer man dertil?

Dette spørgsmål bliver ofte spurgt af turister, der ønsker at besøge basen for første gang "Surf" (Theodosius). Det kan nås:

 • Med fly: til Simferopol, derefter med taxa til bunden af "Surf", eller tage bussen Simferopol - Feodosiya.
 • Med tog: op Feodosii (. V "Ayvazovskaya"), derefter overføre til en bus (stopper placeret 30 m fra w / d og 50 m fra bus). Busser № 34, 4b, 4a, 4 gå til anslag. "Hytte".

beskrivelse

Gæster, engang ankom i "Surf", med alle midler at vælge dette sted for deres ferier i fremtiden. Base "surf" (Krim, Theodosia) bygget i 1990, en 2-etagers og tre-etagers bygninger, samt hytter. Samlet kapacitet er 300 senge. Grunde campingpladser "surf" (Feodosia) er dækket af talrige vegetation, som er beliggende i skyggen pergolaer, hvor besøgende kan undslippe fra den varme sol om dagen og om natten arrangere møde romantisk og nyde solnedgangen.

Et karakteristisk træk ved turist kompleks er stille og lukket område mod nysgerrige blikke, og et stort antal af blomsterbede, tilgængeligheden af den udendørs swimmingpool med vandfald. Riverside landsby har en veludviklet infrastruktur er til rådighed for gæsterne - markedet, mange butikker, restauranter, caféer samt en natklub.

Det område af komplekset "Surf" (Theodosius) er beskyttet med henblik på sikkerheden forudsat her strømpebånd pass system. Hertil kommer, videoovervågning. Fritid tilbyder værelser (2- og 3-lokale) placeret i etagers bygninger og hytter. Komplekset er åben for besøgende fra 1,05. på 1,09.

infrastruktur

Det tilbyder vandrehjem "Surf" (Theodosius) tilbyder: jordstykke, sport og legepladser, swimmingpool, depotrum, fitnessudstyr, dias, trampoliner, en betalt parkeringsplads. Stranden (sand) ligger 300 m fra beboelsesbygninger, ikke langt fra den berømte Golden Beach. Fritidshjem på deres område, et stort marked, et netværk af butikker (købmand og hardware), cafeer, restauranter, spiserum, et sortiment af dem - ikke kun traditionelle køkken, men også en række behagelige kulinariske overraskelser. Ved foden af "Surf" (Krim, Theodosia) placeret gren af den internationale kommunikation, samt internetadgang. Wi-Fi-adgangspunkter er tilgængelige i mange rum.

tjenester

Recreation Center "Surf" (Theodosius) giver rejsende med en bred vifte af tjenester. Gæsterne kan få en god aften i en bar eller diskotek, prøve deres vokale evner på karaoke, besøge aftenshows og underholdningsprogrammer, skum parter. Ferierende på vandrerhjemmet kan bruge: salt kammer (salt grotte), vaskerum, strygerum, udstyret køkken til egen husholdning, swimmingpools med liggestole ved siden af dem, en bagage rum, hårtørrer, pengeskab, parkering, medicinsk center, trådløs internetadgang. Til glæde for sport kan drage fordel af: Vibrerende maskiner og bordtennis, airhockey, russiske og amerikanske billard. Spisestuen er organiseret måltider.

til børn

Børn på en campingplads "Surf" (Riverside landsby Feodosia) kan man besøge det sjove og spændende forlystelser, spilleautomater, mødelokaler spil. Det tilbyder unge campister - for børn animation. En fuld og spændende ferie for børn er leveret af tilstedeværelsen af legepladser, rutschebaner, legepladser, legerum for børn, trampolin, gynger, oppustelige forlystelser, glat fodbold, vandrutschebane, elektriske biler (udelukkende anvendes ved tilstedeværelse af animatorer).

strand

 • Udstyret.
 • Sandy.
 • Village.
 • Ved hjælp af udstyr - gebyr.
 • Solnedgang i havet - en blid, behagelig.
 • Til havet: 400 m.

Strand turistområde "Surf" lækkerier besøgende med sin størrelse og godt vedligeholdt. Området stranden strækker sig mere end 1 km kyststrækning. Dens bredde er mere end 80 meter en masse hvile strand synes endeløs :. Han går ud over horisonten, fusionere med havet. Det har punkter strand leje af udstyr: sofa, stole og en række sjove attraktioner for børn, vandrutsjebaner, trampolin. Der er en bar, hvor du kan køle forfriskende drinks, hvis det ønskes.

behandling

Ved rekreation "surfe" til gæsterne - en moderne medicinsk facilitet, den grundlæggende profil, som er forebyggelse og behandling af almindelige (kun ikke-infektiøse) sygdomme.

Hvis det er nødvendigt, kan gæsterne besøge: børnelæge, otolaryngologist, terapeut. De nødvendige undersøgelser foretages i sin egen campingplads laboratorium. Den medicinske center er også udstyret fysioterapi værelse. Ferierende kan tage et kursus i massage: anti-cellulite, afslappende, terapeutisk. Blandt udstyret i det medicinske center - massagesengen Ceragem (infrarød stråling), inhalation, udstyret med en forstøver; bioptron tillader lysbehandling med polariseret lys (spektre: synlig og infrarød).

placering

Værelser campingplads præsenteret værelser i forskellige kategorier, som kan være interessant for en bred vifte af turister. Her kan du leje økonomi klasse værelser eller standard, kan du også bo i komfort suiter og juniorsuiter. Prisen vifte af boliger er ganske bred, hver lejer er meget muligt at vælge en passende løsning.

Ved at placere gæster på grundlag af de foreliggende to-etagers og tre-etagers boliger, samt hytter. Samlet kapacitet er 300 senge. Alle bygninger er placeret i det område, som kan inddeles i tre bands:

 • Først. Beliggende direkte på stranden. Windows værelser har udsigt til havet.
 • Anden. Beliggende i hjertet af fritidsklubben, omgivet af talrige infrastruktur "Surf".
 • Tredje. Beliggende i skyggen, omgivet af frodige grønne stræder. Reign her fred og ro nu. Smukke blomsterbede, pergolaer og skyggefulde stier i stand til at give en følelse af komfort og fred.

værelser

For gæster til "surfe" vandrerhjemmet tilbyder indkvartering (2- og 3-seng), udstyret med alt nødvendigt. Mængde af værelser på hotellet: 75 Værelsestyper:

 • Værelserne i den første kategori. Udstyret med: bruser, håndvask, toilet, tv, aircondition, el-kedel, sikker, 2-kammer køleskab.
 • Værelserne i den anden kategori. Udstyret med: bruser, håndvask, toilet, tv, ventilator, elkedel, sikker, 2-kammer køleskab.

Desuden har hver lagerrum en seng (2 eller 3). Badeværelset er kombineret med en bruser. Alle værelser har vinduer med myggenet. Ur vandforsyning udføres (varmt og koldt).

udgifter til

Leveomkostninger: fra 1100 rubler. Pakke "all inclusive" skal inkludere i prisen prisen for følgende ydelser:

 • tre måltider om dagen ( "buffet");
 • i løbet af dagen - sodavand, is;
 • pool, bruge liggestole ved poolen;
 • Alle underholdning i bunden: bordtennis, billard, trampolin, airhockey, gynger, biler;
 • salt- værelse massage stole, træningsudstyr;
 • børneværelse, en legeplads;
 • animation for børn, aftenunderholdning og diskoteker;
 • Wi-Fi;
 • opbevaring;
 • vaskeri og strygerum;
 • fælles køkken;
 • Parkering for biler.

betingelser

 • Ankomst fra 11, check-out indtil 10.
 • særlige høje stole forudsat for små børn.
 • Måltider til All inclusive-system (buffet).
 • Børn i alle aldre.
 • Til registrering af dokumenter: pas, gavekort, gavekort, MHI politik, for børn - fødselsattest.

indtryk af besøgende

Gæster "Surf" med beundring taler om det brugte ferie på en campingplads. Ifølge mange, alt her er perfekt: velplejet, rent område, komfortable værelser, meget velsmagende og varieret mad, spændende animation. Det er meget sjovt, gæsterne er sikret. Feriedage på campingpladsen "Surf" flyve ved ubemærket, og det er dens eneste ulempe, mener forfatterne anmeldelser.

Ifølge turister på et turistområde "Surf" held blander komfort, varme, den traditionelle sydlige gæstfrihed, fred og ro. Den bedste mulighed for fritids små grupper af gæster, herunder familier med børn, i henhold til turister, vil du ikke finde. En masse af korrekturlæsere planlægger næste år at komme tilbage til lejren, "Surf".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.