Intellektuelle udviklingKristendommen

Holy Trinity Convent i Murom. Funktioner af arkitektur, historie og hellige steder

Mange legender gemmer Murom jord. Ifølge en af dem, engang i den gamle Baptist Vyshny afvikling af disse steder, Prins Konstantin, var bygget en trækirke i navnet på martyrer Boris og Gleb. Senere dette sted bygget Trinity Church. Dens vægge var lavet af træ.

grundlæggelsen af klostret

I 1642 på stedet af den gamle faldefærdige tempel i den nye kirke blev bygget af sten. Midlerne til dens konstruktion blev leveret af en af de rigeste købmænd fra dengang Murom Tarasius Borisov (kælenavn - Bogdan farve). I 1643 blev den hellige Treenighed åbnede her Convent. Baseret på anmodning af klosteret Biskop Muromsky Ryazan og arkiveres alle de samme farve Bogdan. I 1648, ikke langt fra de vigtigste tempel på samme fundament rejst en lille kirke. I 1652 byggede vi en multi-differentieret klokketårn.

Historien om klosteret og den videre udvikling af den arkitektoniske kompleks

I det 18. århundrede hellige Treenighed kloster i Murom var stadig temmelig beskedne bolig. Her boede kun et par nonner, ledet af Mother Superior. Ingen rige lander i klosteret var ikke. Donationer kom også sjældent. Men i 1764 nonnerne flyttede her endnu afskaffet de tre klostre - Vvedensky Viazemsky Muromsky opstandelse og Indtoget i Jerusalem Desert, hvorefter klosteret blev ret berømt.

I 1786 galleriet blev genopbygget Trinity Cathedral, samt våbenhuset. I 1792, den Hellige Treenighed Kloster i Murom stærkt beskadiget ved en brand. Branden ødelagde træelementer af taget, såvel som alle cellerne. I 1805, det nedbrændte plankeværk af klostret. nye sten blev bygget to år senere. Penge til sin konstruktion gav ekspeditorsha enke A. D. Neymanova. I 1810 kapellet blev genopbygget Trehsvyatitelsky Trinity Cathedral, som blev bygget et nyt kapel. I 1865 på det område af klostret blev bygget kapel. Vi byggede det for pengene Alekseya Ermakova. Han gav også midler til de forgyldte kupler i katedralen. Med de penge hans kone Maria var forgyldte kuppel af Kazan kirke og kapel. I 1886 byggede de en anden sal over grænsen for de tre Hierarchs.

I 1898 blev stenen bygning bygget på det område af klostret kompleks, hvor lidt senere åbnede en sogn skole for kvinder.

Kloster efter revolutionen

I september 1918 blev flere bygninger i klosteret beboet af arbejdere, og i 1921 blev det lukket permanent. I 1936 nedrevet Trehsvyatitelsky kapel og kapel i St. Panteilemona. I 60'erne i den hellige Treenighed Kloster i Murom repareres, og i 70 erklæret et monument af national betydning. I 1976 blev det område af klostret transporteret til en gammel trækirke af landsbyen Red.

Tilbage trofaste kompleks blev passeret 15 maj 1991 I begyndelsen af det nye årtusinde i gæstehuset kloster blev åbnet for piger fra dårligt stillede familier.

skrin af klostret

Holy Trinity Monastery har to interessante helligdomme. Det kan betragtes som den vigtigste Vilna Cross - et levn fra fanger i det relikvier af helgener. Ifølge forskerne, er det lavet emnet var i slutningen af det syttende århundrede. På denne levn er skrevet ganske velkendt litterært værk - "Eventyret om de Vilna Cross mirakler."

Efter revolutionen blev helligdommen holdt på et museum i byen Murom. I 1996 blev det ført tilbage til klosteret. I foråret 1999 blev den Vilna Cross fræk kidnappet fra klosteret. Men i stedet på Holy Trinity Convent i Murom kom han tilbage meget hurtigt. Gerningsmand af tyveri, blev fanget i den samme sommer.

Der i klostret og en anden æret levn - relikvier af Peter og Fevronia. Disse kristne helgener anses lånere af familien. Ifølge legenden, Prins Peter, som besejrede Djævelen, som dukkede op i Moore i form af en slange, blev syg på fik på hans hud blod giftige dråber onde. Det kureret sin borger, healer Fevronia. I taknemmelighed, Peter giftede sig med hende. Kirke tradition forbinder det med livet i de meget reelle historiske figurer - Prince David og hans kone, Fevronia, som virkelig kom fra en almindelig bondefamilie, og vidste hvordan man behandler folk. I familielivet, David og Fevronia var meget glade og døde på én dag.

Holy Trinity Monastery (Moore-pladsen. Rustik, d. 3A) er helt sikkert et besøg værd alle elskere af russisk historie. Ærer relikvier af Peter og Fevronia bør de familier, der ikke kan, men ønsker at få børn. Det menes, at denne hellige i kraft af provision og sådan et mirakel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.