TravelingHoteller

Romeo Beach Hotel 3 * (Kemer, Tyrkiet): beskrivelse af hotellet, og anmeldelser

En af de mest populære feriesteder i den tyrkiske kyst, blandt russere, og blandt folk i andre lande, er Kemer. Rejsende er tiltrukket veludviklet turist infrastruktur med masser af restauranter, barer, natklubber, diskoteker, butikker, hoteller og så videre. E., Samt smukke strande og klare blå hav. Hvis du ønsker at bo i centrum af Kemer, i gåafstand fra alle de underholdning tilbydes her, og se efter en økonomisk og komfortabel indkvartering mulighed med egen strand, kigge efter hotellet Romeo Beach Hotel 3 *. Vi tilbyder i dag for at lære mere om dette hotel, så vel som at finde ud af, hvad er dit indtryk af vores allerede besøgte der, landsmænd.

hvor er

Dette hotel har en meget bekvem beliggenhed. Så det er kun en kilometer fra centrum af den store ferieby Tyrkiet - Kemer. Således er alle de forskellige turistfaciliteter for hotellets gæster er inden for gåafstand. Hotellet råder og sin egen stenstrand. Afstanden til det er kun 200 meter. Stranden her er lille. Dog kan hotellet ikke kaldes en større, så de tilgængelige liggestole er let i stand til at passe alle.

Kom der

Tættest på Romeo Beach Hotel Air Harbor ligger i nærheden af Antalya. Dens afstanden er 55 km. Således efter ankomsten i Antalya lufthavn vejen til hotellet vil tage dig lidt over en time. Hvis du rejser med bistand fra et rejsebureau, efter landing vil du sandsynligvis blive tilbudt en transfer til hotellet i en komfortabel bus med en guide, som vil fortælle om historie, kultur og karakteristika af Tyrkiet som helhed, og især af Kemer. Hvis du går på en rejse med dig selv, får du til dit hotel vil være i stand til på bussen. Men en direkte busrute mellem lufthavnen i Antalya og Kemer nr. Så først er du nødt til at komme til centrum af Antalya, hvor du kan tage en bus til Kemer. Hvis du foretrækker ikke at, er det altid muligt at tage en taxa eller bestille en transfer til hotellet.

"Romeo Beach Hotel" (Kemer) billeder og beskrivelse

Denne tre-stjernede hotel blev bygget i 2008. I 2012 en stor renovering blev udført her. Hotellet består af en elegant fem-etagers moderne bygning udstyret med en elevator, og består af 30 komfortable værelser. Det område af hotellets eget område er 930 kvadratmeter. meter. Her et turist hotel har en restaurant, terrasse, have, tv-stue og butik. Hertil kommer, et par minutters gang væk og hotellets private strand.

Hotelregler

Som i de fleste af de andre hoteller fra forskellige lande, Check-opholder turister udført efter to timer af dagen. Hvis du ankommer før fristen (for eksempel i tilfælde af et fly tidlig ankomst tid), så administratorerne vil ikke gøre dig vente unødigt, og hvis der er tilgængelige værelser bebor det samme. Hvis der på tidspunktet for din tidlige ankomst tal endnu ikke har frigivet tidligere gæster, bliver du nødt til at vente. Gør det i lobbyen, er det ikke nødvendigt: du kan efterlade bagage i receptionen og slappe af i haven, tage en tur på det omkringliggende område, eller hoved lige til stranden. På den sidste dag af dit ophold i Romeo Beach Hotel bør bevæge sig ud af lokalet indtil middag. I dette tilfælde vil du blive bedt om at betale for indkvartering og yderligere tjenester. Ved betaling på hotellet accepterer både kontanter og kort "American Express", "Mastercard" og "Visa".

Familie turister

Dette altid hilser turister opholder sig på ferie med deres børn i alle aldre. Desuden, hvis du lægger i dit værelse et barn under fire år på eksisterende senge eller baby op til to år for en barneseng, intet ekstra for det, du ikke har. Bemærk venligst at dette værelse uden ekstra senge. Hvis du har brug for en kravlegård for et barn yngre end to år, så det anbefales på forhånd informere hotellet administration og vente på bekræftelse fra hende.

Turister med kæledyr

Hvis du hører til den kategori af mennesker, der er vant overalt, også i udlandsrejser, tage din firbenede kæledyr, så denne information vil være for dig ikke er overflødig. I overensstemmelse med reglerne i Romeo Beach Hotel, ophold på dens område er strengt forbudt besøgende med kæledyr. Derfor vil du enten være alle de samme at skille sig af med dit kæledyr i ferieperioden i Tyrkiet, ellers forsøge at finde et andet hotel til at rumme en mere loyal politik over turister, der rejser med "vores mindre brødre."

Værelser

Som allerede nævnt, er det boligejendomme fond repræsenteret med 30 værelser, beliggende i en moderne fem-etagers bygning med elevator. De er alle stilfuldt indrettet og udstyret med alle de nødvendige møbler af høj kvalitet og inventar. Hvert værelse har sit eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, aircondition, lille køleskab, satellit-tv (hvoraf nogle er russisk-sprogede kanaler der sender), telefon og pengeskab. Nogle af værelserne har også balkon. Rengøring af værelserne finder sted hver dag. Linned og håndklæder stuepiger opdateres to gange om ugen.

mad

du kan vælge den relevante strømstyringsmodel, du ved booking værelser på Romeo strand: halvpension eller alt inklusive. Tre gange om dagen, serveres buffet i hotellets restaurant, præsenteret en række forskellige retter som en statsborger i tyrkiske og internationale retter. Hotellet har også en bar med et stort udvalg af drikkevarer for enhver smag.

helligdage strand

Som allerede nævnt, er hotellet betragtes som en privat strand. Han er stenstrand og er blot et par hundrede meter fra hotellet. Der er liggestole og parasoller, hvis anvendelse for hotellets gæster gratis.

Underholdning og infrastruktur

Trods det faktum, at "Romeo Beach» - dette er et lille hotel, det har alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Således receptionen er til rådighed døgnet rundt. Kontakt din administrator, kan du bestille en taxa, overførsel, udflugt. Desuden kan hotellets gæster benytte sig af roomservice. Hele hotellet har gratis Wi-Fi.

Romeo Beach Hotel 3 *: russiske turister anmeldelser

For at have dannet en mere komplet og tættere på den virkelige situation billede af hotellet «Romeo Beach» (Kemer, Tyrkiet), foreslår vi at blive fortrolig med de erfaringer, som vores landsmænd, som i år har haft en chance for at stoppe her. Fremadrettet vi konstatere, at de fleste af de turister med deres valg var tilfredse. Men lad os rundt mere.

Som for værelserne, de syntes at rejsende, selv om små, men temmelig rummelige, komfortable, pænt dekoreret og udstyret med alt det nødvendige for et behageligt ophold. Således møblerne er i god stand og udstyret er moderne og arbejdede. Hvis der er nogen skader, bør du henvise til receptionen, og meget snart alle fejl vil blive rettet. «Romeo Beach» hotellets gæster kunne lide at maids daglige rengøringen og udført af lokalet papirkurven. Sengelinned og håndklæder skiftes to gange om ugen. Som erfarne rejsende advarer om, at gøre værelse håndklæder til stranden er ikke tilladt. Så hvis du ønsker at bo i dette hotel, tage badehåndklæder med dig hjemmefra eller købe dem allerede på stedet.

Selve hotellet og dets område kunne også godt lide de fleste af gæsterne. For eksempel, mange har fundet dette hotel komfortabel og praktisk. Mange nævner en hyggelig gårdhave om aftenen har en café, hvor du kan bestille en vandpibe. Ifølge mange turister, det bedste er placeringen af hotellet. Så det er kun en kort gåtur fra byens centrum med alle dens turist infrastruktur.

En stor fordel ved Romeo Beach Hotel Boutique 3 * er sin egen strand. Afstand til det er kun to hundrede meter. Stranden her, men ikke stor, men nemt plads alle. Gæsterne på hotellet kan gøre gratis brug af liggestole og parasoller.

Som for fødevarer på hotellet, er der flere rejsende meninger afveg. For eksempel, en person fundet i menuen på hotellet ensformigt. Opgørelser af denne form for andre gæster af retorter, at det er umuligt at få til morgenmad, frokost og middag, gourmet mad og dyre drikkevarer og betale dem for at leve en simpel øre. Ifølge dem, maden er lækker og varieret nok til en tre-stjernet hotel.

Ganske varme, mange rejsende taler om Staff Romeo Beach Hotel 3 *. Så alle ansatte er meget imødekommende, venlig og altid glade for at hjælpe gæsterne. Hertil kommer, de tager en ansvarlig holdning til at opfylde deres funktioner. Også på anmodning af dig at arrangere ture til natklubber, indgangen til som er for hotellets gæster er gratis.

Generelt har de fleste af de turister, der er beskrevet dette hotel som et godt sted for en økonomisk og komfortabel indkvartering i centrum af en stor ferieby i Tyrkiet. Der vil helt sikkert nyde unge mennesker, der kom til at hænge ud og slappe af Kemer "til fulde". Men ældre mennesker, der foretrækker en stille og målt tidsfordriv, hotel, i henhold til vores medborgere, ikke passer meget godt. Som for værdi for pengene for indkvartering og kvaliteten af tjenester, de russiske turister fandt ham i Romeo Beach Hotel 3 * optimal. Mange af de rejsende, der har besøgt her var meget tilfreds med vores valg og vil anbefale dette hotel til venner og bekendte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.