HjemlighedHavearbejde

Flower Ageratum: tidløs dolgotsvetka

Ageratum blomst sit navn (på græsk - den tidløse) modtog for sin evne til permanent bevare farven på blomster, som i Rusland, for en lang blomstring, kaldes det dolgotsvetkoy. Slægten af familien Asteraceae eller Compositae omfatter 60 arter af planter. Denne årlige eller flerårige planter, der importeres til Europa fra Mexico. I Rusland, på grund af følsomhed over for frost, blomst Ageratum dyrkes som en årlig. I vinteren drivhuse er det muligt at blive dyrket som en staude.

De bedst kendte arter og anses for at Houston Ageratum (på en anden - mexicanske). Den repræsenterer en lav (15 til 40 cm), er oprejst busk med en kompakt af fint tandede kant, ovale grønne blade. Blomster uzkotrubchatye, fint, fnugagtigt opsamlet i størrelse 1-1,5 cm i diameter, kugleformede blomsterstande. Farvelægning farver: blå, hvid, pink, blå eller lilla - afhænger af sorten.

Ageratum blomst - plante varme-elskende og lys, der kræver, beskadiget af selv svage frost, så haven bør tildeles det et varmt og solrigt sted. Jord det kræver frugtbar, letvægts, ikke-sure, drænet og uden organiske stoffer, navnlig friske gødning. Tørkeresistente, kræver moderat vanding, hyppig jordløsning, lugning og gødskning 2-3 sæson i gødninger. Med den rette pleje og lange flor i overflod: fra begyndelsen af juli til frost. Til vinter og efterår i indholdsområder Ageratum i sensommeren kan transplanteres ind i potter. Reproduktion producerer frø og stiklinger. Flower havearbejde har værdifuld kvalitet: den har en veludviklet rodsystem, der gør det muligt tørring overførsel sommer og overophedning af jorden.

Ageratum Pink Balloon dyrket som en årlig. Photophilous nok tørke-resistent plante, nåede en højde på 20-25 cm. Blomster uzkotrubchatye, biseksuelle og parfumer, er små (1-1,5 cm i diameter) blomsterstand-kurve er dannet af corymbose blomsterstande i en diameter på ca. 10 cm . Grow Ageratum frøplanter. Frø er sået i foråret (slutningen af marts til begyndelsen af april), færdige frøplanter plantet efter forårsfrost (maj-juni). Plant varme-elskende, kan ikke tåle frost. Brug lyserøde bolden til siddepladser i altanen kasser, blomsterbede, og i mixborders rabatkah.

Ageratum Blå kugle - en årlig, meget kompakt plante med bløde fluffy blå knopper, højde på kun 30 cm Ligesom andre former, termofile og kærlighed til lys .. Frost, selv små, kan ikke stå. Den foretrækker frugtbar jord og solrige steder. Blå kugle plantet sætteplante metode. Dels i et drivhus eller væksthus frø blev sået ved en temperatur på ikke under 20C. Frøplanter vises 7-10 dage senere. I det åbne land frøplanter plantet færdigt i slutningen af foråret. For bedre Ageratum busk, klemmes ud toppen af hans.

Ageratum er meget modstandsdygtige over for skadedyr, men nogle gange kan det påvirke rodbrand. I et drivhus eller et værelse, indtil planterne er unge, de er ofte angrebet af spindemider og mellus. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at fjerne de ramte blade og blomster flere gange for at behandle med insekticider.

Ageratum meget udbredt i havearbejde i mixborders på rabatkah, velegnet til potter, containere, street urtepotter, æsker på en balkon. Transplanterede planter i potter er let at tilbringe vinteren i lejligheder på de lyse vinduer mod syd. Høj kvalitet anvendes til buketter, som er særligt værdsatte for et behageligt delikat smag. Meget smuk blomst Ageratum kombineret med design af blomsterbede, med orange og gule morgenfruer høje, hvide løvemund, morgenfruer, orange og hvid dimorfotekoy, tsinniey.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.