SundhedMedicin

Ekkolali hos børn: symptomer, årsager, behandling

Ekkolali hos børn - specifik tale adfærd, som kan være udviklingsstadiet eller en alvorlig sygdom. Det er kendetegnet ved, at barnet gentager ordene og lyde hørt. Ofte er det kun et vist stadie, som finder sted hvert barn. Børn med autisme er meget veludviklet hukommelse, så de husker alle meget hurtigt. Deres stemme går mere og mere.

Hvad er ekkolali

Ekkolali hos børn - automatisk gentagelse af et barn af udenlandske ord, sætninger eller endda hele sætninger. Ofte er denne periode af tale udvikling tages som tegn på autisme, som også ikke udelukket. Dette kan dog være normen, og et barns tale.

Der er flere faser i udviklingen af tale færdigheder hos børn, nemlig fra 6 måneder til et år, og fra 3 til 4 år. I denne alder, ethvert barn begynder at aktivt at gentage alle de ord, du hører, og det er helt normalt. Dette gør det muligt at forbedre udtalen af de enkelte ord og lyde, samt lægge fundamentet for interaktion med andre mennesker.

øjeblikkelig ekkolali

Umiddelbar ekkolali hos børn indebærer en øjeblikkelig gentagelse af ord umiddelbart efter den anden mand, eller en hvilken som helst anden lydkilde. Dette tyder på, at barnet korrekt hørt talte ord, i stand til at huske dem og spille, men for forståelsen af, hvad der er blevet sagt, det vil tage nogen tid. Forståelse kan forekomme inden for et par måneder hos raske børn eller tage et par år i tilfælde af autistiske lidelser.

Der er en række teknikker, der bidrager til en langt hurtigere forståelse af talte ord eller sætninger. For at fremskynde resultatet og dens fiksering kan anvendes visuelle, olfaktoriske og taktil forstærkning.

forsinket ekkolali

Forsinket ekkolali indebærer en gentagelse af enkelte ord eller sætninger efter et stykke tid. Desuden kan disse sætninger udtales i børn når som helst og hvor som helst. Dette er mest almindeligt, at børn med autisme.

Tryk ekkolali hos børn indebærer et at et barn gentager sætningen, at han havde hørt, og med hvem han havde forbundet visse følelser. Indtrykket er, at de gengiver disse fragmenter i hovedet ved at føre dem gennem det rent for sig selv. Denne funktion af barnet bliver et selvstændigt underholdning for ham, og det kan i høj grad forstyrre kommunikationen med andre mennesker. I dette tilfælde bør en voksen forsøger at ændre barnets opmærksomhed til en anden aktivitet eller emne.

Stitched ekkolali hos børn er en slags måde at udtrykke dit humør. Sætninger eller ord i denne sag er forbundet med visse følelser hos børn. Lige i dette tilfælde er anerkendelsen af hans følelser.

Endvidere kan denne type ekkolali være ejendommelige informationsbehandling metode opnået per dag. Han kan sætte ord høres i løbet af dagen, bestilling det i tankerne, og på samme tid til at dele erfaringer med deres forældre.

Mange mennesker tror, at børn ikke har en forståelse af, hvad de siger, men dette er ikke tilfældet. Ofte eholalichnost er bare en slags værktøj i undersøgelsen og anvendelsen af talen. Ekkolali sker ofte i et barn 3 år og derefter erhverve de nødvendige færdigheder, han begynder at bygge deres egne forslag. Normalt er ingen yderligere justering kræves.

Børn med autisme kan ikke helt slippe af ekkolali, men normalt er det ikke forhindre et barn. Tværtimod gentagelse af andres sætninger viser evnen af barnet til at håndtere informationer. I dette tilfælde er ekkolali bruges til kommunikation af barnet med omverdenen.

De væsentligste årsager

Denne type lidelse bør gennemgå et barn op til 4 år. Hvis der er ældre, kan det indikere en alvorlig lidelse, der kræver øjeblikkelig korrektion. Der kan være grunde ekkolali hos børn, såsom:

  • hjerneskade;
  • autisme;
  • skizofreni;
  • Rett syndrom ;
  • Tourettes syndrom.

I dette tilfælde, er det sikker at udføre behandlingen af den underliggende sygdom, og ekkolali vil videregive deres egne.

symptomer ekkolali

Symptomer ekkolali børn tilstrækkeligt udtrykt som vist i form af ukontrollabel gentagelse af ord eller hele sætninger, der stammer fra en hvilken som helst kilde. Nogle gange kilden til citatet kan være endnu lærebog.

Det er værd at huske, at ekkolali symptomer hos børn er i høj grad afhængig af sin type. Umiddelbar ekkolali burde ikke volde nogen bekymring, da det indikerer evnen af barnet at modtage oplysningerne, forstå og producere tale. Forsinket ekkolali anses for at være en alarmerende tegn, og der er det i børn med autisme eller andre alvorlige lidelser i nervesystemet.

ekkolali funktion for barnet

Denne patologi har mange funktioner, der, uanset dens art, meget ofte overlapper hinanden. Ekkolali årsager og symptomer hos børn kan være meget forskellige, det hele afhænger af det enkelte barn.

En af de funktioner kan være så simpelt som at udfylde en pause. Børn er godt klar over, at dialogen er konstrueret af replika, men de mangler ordforråd til at opretholde en samtale. I dette tilfælde, at barnet bare ønsker at gøre opmærksom på sig selv og bruger hørt sætninger i håb om at imponere og overraske voksne.

Nogle børn udtrykke dermed samtykke. De hørte udtrykket gentages for at bekræfte, at godt forstået hvad der blev sagt. Med udviklingen af tale, børnene oprindeligt lære at genkende lyde, derefter ord, og først derefter at forstå tale. Det er derfor, de forsøger at navn objekter, kombinere med hinanden og lære forskellige ord til at bygge sætninger. Hørt gentagelsen af ord og sætninger kan skyldes det faktum, at barnet ikke er nok rige ordforråd.

Børn kan gentage det samme ord eller en sætning til at falde til ro, og tag angst. Dybest set er det typisk for børn med autisme, som monotont gentager den samme sætning, der er vigtigt for dem følelsesmæssig betydning.

Også monotone gentagelse af sætninger hjælper barnet til at stimulere dig selv. Det er ofte ganske vanskeligt at afgøre, hvilken slags psykiske tilstand forsøger at bringe barnet på samme ved at gentage udenadlærte vendinger.

Når et barn er lige begyndt at mestre det, kan han erklære enkelte ord eller hele sætninger alene at perfektionere deres udtale. Meget mange børn fra 6 til 12 måneder som dette spil tale. Dette anses for normalt og kræver ikke absolut ingen korrektion. Børn kan gentage hørt forskellige ord af hensyn til sjov, især hvis de er nye eller efter deres mening, latterligt.

Lyt til de ord, udtalt af hendes barn, vil alle forældre kunne finde i dem en vis betydning. Disse er blot nogle af de vigtigste faktorer for et barn, kan der være andre, og ofte de er kombineret.

servicering er

Hvis et barn 5 år ekkolali, så er du nødt til straks at gå til en specialist for rådgivning. Derudover kan værdiforringelse være yngre børn, så sørg for at se din baby. Hvis du har problemer, du har brug for at henvende sig til en psykolog eller en neurolog.

Efter at have talt med barnets læge vil være i stand til at fastslå dens eller afvigelse fra normen for mental udvikling. Det kan også kræve yderligere diagnostik til de forskellige tests.

For mere præcis diagnose og mere omhyggelig undersøgelse af den lille patientens tilstand gennemføres instrumentale diagnostik, som omfatter procedurer såsom:

  • ultralyd;
  • elektroencefalogram;
  • magnetisk resonansimagografi;
  • kontrollere høreapparatet.

Hvis et barn i processen med diagnosen viste sig at forsinke udviklingen af den specialiserede behandling i dette tilfælde ikke gennemføres, men sørg for at følge alle anbefalingerne fra den sagkyndige.

Behandling og korrektion

Mange undrer hvordan man behandler ekkolali i barn og hvad det betyder for den bedste brug. Lægemiddelterapi i dette tilfælde ikke er praktisk, da der ikke sådanne lægemidler imidlertid krænkelser af korrektion er mulig.

Der er mange måder at hjælpe dit barn med at udvikle sprogfærdigheder og tilpasse dem efter anerkendte standarder. Da der kan være forskellige årsager og symptomer på ekkolali hos børn, er behandling valgt strengt individuelt, alt efter barnets tilstand og omfanget af overtrædelser.

Forældre bør overvåge deres udtale af ord, bør deres tale være tydelig og klart hørlig, men uden overdreven emotionalitet og høje toner. Følelsesmæssig uro og stress situationer er uacceptable. Beder om noget barnet, du har brug for at formulere dit spørgsmål, så svaret var klar og skarp. Forældre skal være tålmodig, fordi korrektionen ekkolali, kan et barn tage temmelig lang tid. Hvis kompetent tilgang til dette spørgsmål, kan barnet nemt slippe af dobbeltarbejde og lære at bygge deres forslag ordentligt.

Meget mere vanskeligt at slippe af med et barn med autisme ekkolali, da den bruger de tidligere hørt ord eller sætninger til at berolige, eller omvendt, underholdning. I så fald kræver kompetent arbejde psykolog. Hvis årsagen til disse lidelser ligger i stress, at det er nødvendigt at finde alternative måder at løse problemet. Du kan bruge de teknikker til selv-selvtilfredshed og lære barnet åndedrætsøvelser eller blot som et eksempel til at forklare, hvad andre forventer af ham.

Hvis årsagen er kedsomhed eller afkald, kan du forsøge at ændre barnets opmærksomhed ved at stille ham spørgsmål. Hvis det er umuligt at distrahere barnet, kan du give ham den halskæde, så han gik over dem, eller bold. Dette vil give nogle at flygte og lære at fokusere.

Et barn med autisme og til sidst overvinde den fase af ekkolali, men det tager meget længere tid. Ifølge mange eksperter, kan et meget godt resultat opnås, hvis løbet af dagen vil barnet have en bred vifte af aktiviteter. Så barnet vil blive mere tydeligt høres at gentage sætninger og meget hurtigere begynde at formulere og udtrykke deres egne følelser og ønsker.

Sådan bruger ekkolali til børns udvikling

ekkolali behandling hos børn kan være en langvarig og omstændelig proces. Dette skyldes det faktum, at det sker for en række forskellige årsager til, at det er vigtigt at identificere og forstå. Ekkolali kan udløses af dårlige sprogfærdigheder. I dette tilfælde kan du bruge den til at lære et barn, da han vil gentage alle de ord og sætninger for voksne. Over tid, da barnet vil lære at forstå betydningen af det talte ord til dem, vil dette problem gå på egen hånd. Derudover kan du bruge til at undervise baby billeder, da dette bidrager til lettere udenadslære og forståelse af nye ord.

Hvis barnet bruger ekkolali at besvare spørgsmålene, er det nødvendigt at afgøre, om han ved, hvordan man reagerer på dem. Hvis han ikke forstår de sætninger, kan det ikke rigtigt reagerer på samtalepartner i dialog spørgsmål. I dette tilfælde en specialist arbejde indebærer en udvikling af færdigheder, der kræves.

Nogle gange barnet bruger ekkolali at udtrykke deres anmodninger. I dette tilfælde, han gentager en sætning tidligere hørt fra forældre, uden at tænke over dets betydning. Forældre skal sige den rigtige løsning og bede barnet om at gentage det, at udtrykket blev deponeret i hans hukommelse.

Hvad forældrene skal huske

Forældre kan hjælpe et barn til at normalisere processen for kommunikation med jævnaldrende. Eksperter anbefaler, at forældre aldrig stoppe barnet med en defekt og ikke at afbryde sin tale. Konstant at udtale visse ord, forsøger barnet derfor gøre opmærksom på sig selv og til at udtrykke sig. Det hjælper også til at fjerne problemer med at tale. Med sådan et barn bør altid tale med og til at vedligeholde det, da dette vil hjælpe ham til at overvinde angst, og det er meget hurtigere til at lære at opretholde en samtale.

Man bør altid være opmærksom på barnet udtalt sætninger og ord, selv om det lader til, at de har absolut ingen mening. Dette gør det muligt at bestemme tilstedeværelsen af afvigelsen og etablere kontakt med barnet. Det er nødvendigt at tage hensyn til ansigtsudtryk, intonation og følelsesmæssige tilstand af barnet. Forældre er vigtigt altid at opretholde en samtale, at danne nye sætninger til at udvide ordforråd af dit barn. Klasser bør være dagligt, skal de udføres i et roligt, afslappet miljø. I betragtning og respektere alle kravene i professionelle, kan vi opnå et meget godt resultat, og hurtigt lære dit barn selv-tale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.