HjemlighedHavearbejde

Sådan repot Ficus i hjemmet

Ficus hører til familien af brombær. Ifølge forskellige kilder, der er mellem 800 og 1000 af sin art i verden. Før under denne plante i huset, du har brug for at vide, hvordan at repot Ficus, og hvordan man korrekt pleje for dem.

Dyrkning og pleje

Anlægget er udsmykning og derfor meget krævende på temperaturforholdene. Det tåler ikke ekstrem varme og kulde, og kan dø, hvis ikke ordentligt vedligeholdt. Den mest gunstige temperatur for det er i forår-sommer periode + 25 ° C, om vinteren - + 16 ° C. Pot med planten er bedst placeret i den mest lys plads, som i svagt lys grene begynder at række ud efter lyset. På grund af dette, vil de blive længere internodier, og antallet af blade vil falde. Også, ikke ofte flytte det. Pludselig ændring af position kan forårsage bladene til at falde af. Det er vigtigt at huske, at Ficus kræver ensartet vanding i løbet af året. Til disse formål er det nødvendigt at bruge varmt vand, en afstand på mindst 12 timer. I løbet af sommeren, skal anlægget skal fodres hver 2. uge nogle organisk gødning er designet til stueplanter. Om vinteren, gør ikke mere end 1 gang i 2 måneder. I løbet af de første 8 uger af regelmæssig motion transplantation gødning er ikke nødvendig, da den nye jord er rig på essentielle næringsstoffer. Denne plante har blomster. Ficus reagerer perfekt til sprøjtning, men kun varmt vand. Nogle gange bladene af planten skal rengøres med en fugtig klud.

Omplantning og reproduktion

Før du repot Ficus i forårssæsonen, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle specielle funktioner. Hvis planten er ung, bør denne procedure udføres for det hvert år, og efter at have nået 5 år - en gang hver 2 år. Hvis det er allerede ret gamle, bør intervallet være 3-4 år. For at forberede jorden blanding, skal du blande lige dele kompost, humus, tørv, tørv jord, samt sand. Før du repot Ficus til reproduktion ved hjælp semilignified apikale stiklinger bedes skylle dem med en mælkeagtig saft, dukkert i vandet og sat på et vindue på solsiden at danne rødder. Stiklinger skal være med blade.

Sygdomme og skadedyr

Hvis planterne begyndte at vende gule og falder af blade, kan det betyde, at:

  • Det er ikke nok næringsstoffer;
  • det absorberer overskydende fugt;
  • ikke nok lys, eller der var en skarp ændring i klimaet;
  • utidig udført transplantationer eller ny jord er rig på næringsstoffer.

Hvis potteplanter - Ficus herunder - placeret i et rum med en forholdsvis tør luft eller udsættes for direkte sollys, kan bladene på planterne rynket. For høj temperatur i rummet, kan føre til udseendet af brune pletter på bladene.

Sygdomme og skadedyr

Det er også muligt beskadigelse af skadedyr såsom thrips og Jose skalaen. For at løse dette problem, skal du tørre bladene med sæbevand klud. Dette efterfølges af enhver procesanlægget systemisk insekticid. Før transplantation Ficus fortsætte med at vokse det derhjemme, du ønsker at lære et par enkle regler. Som et resultat, kan du få en fremragende plante, berømt for sin gunstige effekt og bringe ind i huset, ud over skønhed, komfort og fred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.