Kunst og underholdningFilm

Filmen "Heteroseksuelle større Sokolova": skuespillerne har aktiveret publikum til at grine og græde

Det var den sidste film, og den sidste større rolle som en af de mest talentfulde russiske skuespillere - Andrey Panin. Han døde, ikke engang at have tid til at afslutte det. Ikke desto mindre, krig drama "Heteroseksuelle større Sokolova" (skuespillere formået at skabe et godt hold) blev dosnyata til det sidste, og i flere episoder filmet dubleant Panin. Denne film er dedikeret til mindet om skuespilleren.

Storyline. Battle for Fædrelandet

Efteråret 1939. Den Anden Verdenskrig begynder. I Krim mødt den nyankomne større sikkerhed Sokolov. Hovedformålet med en stærk og modig mand er at finde agenter for en organisation, der i modsætning Sovjet. Guide kontraspionage EMRO bærer Kaptajn Semenov, bærer tilnavnet "Cross".

Sokolov og Semenov er meget gamle fjender. Tilbage i 1917 de russiske officerer var i krig mod hinanden. Mændene er godt klar over hinanden og er opmærksomme på udseendet af hver af dem. Mere end en gang det giver mulighed for at dræbe hinanden, men hver af dem "syg" for drabet på systemet, som er repræsentativt for fjenden. De er gambling spillere begynde en ny, ganske svær kamp, hvor sandsynligheden for at vinde er ens for begge. Og hver af dem på forhånd klar til at ofre nogen af de tal, endda selv, fordi at vinde er Homeland. Men hver forstår det på sin egen måde.

Det er, hvordan filmen "Heteroseksuelle større Sokolova" begynder. Aktører involveret i optagelserne af dette, er noget epokegørende bånd velkendt for massen publikum: Sergei Garmash (Ivan Ryazantsev), Filipp Yankovsky (Semenov), Arthur Smoljaninov (Klyuev), Tatiana Lyutaeva ( "Grevinde"), Daria Melnikova ( " rabiat "), Anastasia Mikulchina (" skuespillerinde "), Aglaia Tarasova (" Infanta "), Agnes Ditkovskite (Edith) ...

Storyline. Skuespillerinder og deres karakterer

Major Sokolov ved, at Semyonov mere end venlige over for kvindekønnet. Derfor på stedet, på Krim, han har været at skabe damerne i rekognoscering, som vælger den bedste af sin slags piger.

Og ja, en masse interessante kvindelige karakterer i filmen "Heteroseksuelle Major Sokolov." Skuespillere og roller foretaget af dem i denne film, er ret forskellige. Mere præcist skal vi sige - "skuespillerinde", fordi på trods af deres eksterne lys og dirrende inde i hver af dem skjuler det sande "Iron" karakter. Og de tegn, synes at være kopieret fra dem selv skuespillerinder afsløre deres humør, vaner, holdninger ...

Storyline. Lady hold

Spejderne omfatter talentfulde piger - Tula, der arbejder med de ciphers og radiooperatør bryster skønhed med en kriminel fortid, thailændere, datter Lucy eksil, republikken mester i skydning - Nina Matrosov. Med pigerne i gruppen er meget eksil - Maria Kovalevskaya (sin opgave - at undervise deres sprog), en tidligere Bolshoi-teatret ballerina Anna Leopoldovna (hun vil lære dem gode manerer) og Margarita S. læge. Kaptajn Klyuyev bør sikre beskyttelsen af gruppen.

På træningslejren, hvor der vil være et hold, vil pigerne lære muligheden for ubevæbnet kamp, nuancerne i psykologi, besidde et skydevåben, færdigheder og teknikker til forførelse. Det er derfor, de største modtagere vil blive kaldt hetaerae ...

Det er skræmmende at indse, men det er dem, disse skrøbelige, smukke, men meget modige og modige unge kvinder, vil snart mødes i et dødbringende slag forræderisk og ond fjende, der er i stand til noget bare for at nå sit mål.

interessant kinofakty

På grund af den uventede afgang af livet i en skuespiller, der spillede en stor rolle, måtte jeg foretage nogle justeringer i optagelserne proces, mens du arbejder på en mini-serie. Writer Iley Tilkinym blev hastigt ændrede slutningen af filmen.

På billedet er der episoder, hvor rollen som Major Sokolov allerede har spillet dubleant Panin. Fordi på det tidspunkt, hvor disse episoder filmet, skuespilleren var ikke længere blandt de levende. Skuespillerforbund Heteroseksuelle større Sokolova "-serien hjulpet dubleant Settle i en så vanskelig moralsk situation. Hvis du ikke ved, gætter på, at ikke spillede Panin, umuligt.

Under scenariet for heltinden Tatiana Lyutaeva (rolle - "Grevinde") er datter af Lucy. I den første episode af serien var et tegn, der vises på skærmen i meget kort tid. Det Edith. Hun dør i slutningen af episoden. Kvinden spillede rigtig Lyutaeva datter - Agnes Ditkovskite.

Refleksioner over ...

Mange tilskuere havde forventet udgivelsen af den filmiske roman - "Heteroseksuelle Major Sokolov" De er involveret i det skuespillere, spillede ligesom sidste gang. Til førende mand af hans karakter viste sig at være virkelig det sidste. Unik, strålende og meget talentfuld skuespiller Andrei Panin døde tre og et halvt år siden. Vil ikke længere være fremtrædende roller i filmen, vil det ikke komme på TV som en gæst ... Uvilkårligt hovedrolle var afsked af skuespilleren med publikum. Aktørerne i filmen "Heteroseksuelle større Sokolova" støttet enstemmigt beslutningen om, at dette maleri vil være dedikeret til ham.

Der er i dette billede en gang mere, for at klamre sig til sjælen. Kun én sætning: "Du er ikke her for at få det bedre, du er her for at blive anderledes, meget anderledes ...". Og det er karakteristisk for hele plottet. Måske lidt barsk, men sandt. Og disse ord er ikke beregnet til vedvarende og stærke soldater fra den sovjetiske hær, og for skrøbelige piger, for hvem skæbnen var ikke meget venlig og de var nødt til at blive heteroseksuelle. I det gamle Grækenland var ikke kun smukke kurtisane i udseende, de har en god uddannelse. Og i denne situation, major Sokolov, indsamle hold, forsøger at overveje alle, så pigerne og lære manerer, sprog og andre tricks.

Du kan naturligvis klamre sig til, hvad der er undertiden insignier på formularen ikke falder sammen med den egentlige titel af helten. Men det er absolut ikke ændret betydningen af billedet.

Da hovedparten af handlingen finder sted på Krim, er forbløffet over den dygtighed af forfatterne til den række af lys og solrig halvø til at gøre en ubestemmelig, grå, bare for at matche de fjerne år.

Meget høj billedkvalitet "Heteroseksuelle større Sokolova" blev filmet. skuespillere De gør publikum til at grine og græde. Og dette er ikke en indikator for succes?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.