Hjem og familieKæledyr

Hvor meget er den hest i ejendommen eller leje?

Hesten, som du ved, kræver en masse opmærksomhed, samt en betydelig mængde af kontanter. Faktisk efter at købe et kæledyr er det nødvendigt at sætte i nogle stalde, og vente med at betale ydelser fra nogle eksperter: brudgom, brudgomme, støberi, dyrlæge, groom og træner. Af denne grund, før de køber så smuk, men dyre dyr bør vurdere deres styrke og finansiel kapacitet. I denne artikel vil vi vise dig, hvor meget er den hest.

Nu er prisen på heste varierer meget. Først og fremmest, de afhænger af alder, race, farve, køn, sundhed og uddannelse heste. Hvis du ønsker at tage en god sportsheste, så dens værdi vil afhænge af graden af uddannelse, temperament, sundhed, og vandt fra konkurrenterne. Hvis du vil have en hest for dig selv, så højst sandsynligt vil du være at have en værdi af sådanne faktorer som farve, højde, race, natur og, naturligvis, din fremtid kæledyr sundhed.

Hvor meget er den hest i Den Russiske Føderation

Den gennemsnitlige pris for en hest hobby klasse i Moskva-regionen og Moskva er omkring 90 tusind rubler. Overvej prisen på heste, som udbydes af russiske stutterier:

- hest hobby klasse (for eksempel en Bashkir hest), egnet til børn, og for ganske høje ryttere af forskellige niveauer af uddannelse, koster fra 60 til 90 tusind rubler;

- hest til undervisning på jorden og ridning - fra 90 til 150 tusind rubler;

- hestevæddeløb (f.eks Akhal-Teke hest, Hannoveraner, Trakehner, etc.) vil koste fra 200 til 700 tusind rubler;

- udgifter til et føl eller en ung Brumby er omkring 30 - 50 tusind rubler.

I gennemsnit indholdet af en hest i Moskva eller Moskva-regionen, du får brug for hver måned for at tilbringe mellem $ 10 til 60 tusind rubler. indkvarteringsforholdene beløb vil afhænge af afstanden fra byen, sæt med tjenester (indhegning, frisk græs om sommeren, swimmingpool, en indendørs arena, en tønde).

Hvis du ikke har nogen penge til at købe en hest, kan du tage det ud. I dette tilfælde vil dyret ikke være din ejendom, men vil ride på det kun dig. Hvor meget er leje en hest i en måned? I dette tilfælde vil den månedlige udgifter være omkring ni tusinde. Mange hestesport klubber tilbyder hesteudlejning i halve. Du vil være i stand til at ride en hest et par dage om ugen. Vi udlejer har indlysende fordele:

- du vil være i stand til at se, hvis du har brug for en hest;

- du vil være i stand til at ride på forskellige dyr: Hobby-klasse eller sport.

Hvor meget er den klasse hest sport, importeret fra udlandet? Først og fremmest bør du ansøge om et visum. Det tager cirka fem dage og vil koste omkring 100 euro. Det vil også foretage en veterinær undersøgelse er nødvendig. Hver KWPN-hest i en alder af to til tre år gøre røntgenstråler, kan resultaterne af som kræver en fremtidig ejer af hesten.

Pris undersøgelse vil variere fra 1.200 til 1.500 euro. Det kan være organiseret i en af de lokale klinikker. Og selvfølgelig ville det være bedre, hvis du deltager i inspektionen. Så du kan se hesten: hvordan det vil opføre sig under transport og i et ukendt sted.

transport omkostninger vil afhænge af den form for formidling. I gennemsnit det beløber sig til to tusinde euro. Tilføjelse alle tal, får vi svaret på spørgsmålet: "Hvor meget er hesten fra udlandet" Det vil have omkring fyrre til halvtreds tusinde euro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.