HjemlighedHavearbejde

Tomat Cosmonaut Volkov

Denne plante tilhører sorter amatør valg. Stor-tomat Cosmonaut Volkov har en bred popularitet blandt grøntsagsproducenter-fans. Dette er ikke overraskende, idet der ifølge deres smag, for ikke alt for store krav til pleje og modstandsdygtighed over for forskellige sygdomme, han er overlegen i forhold til mange andre storfrugtede sorter. Denne tomat er beregnet til dyrkning i drivhuse og diverse film krisecentre, men i varme klimaer forsøge at dyrke det på gaden.

Elsket af mange grøntsagsproducenter, tomat Cosmonaut Volkov refererer til de sorter, der kaldes ubestemt. Det vil sige, det har en ubegrænset vækst. Højden af hovedstammen er det ofte op til 2 meter. På tidspunktet for modning det - high-end. Fra det øjeblik af masse spiring af frø før starten af frugtsætning løber han et gennemsnit på 120 dage. Først blomst børste dannet i denne plante i ark 9, og alle efterfølgende vises med intervaller på 2-3 blade. Brush er enkel, dannet på det til 5 smukke, store frugt.

Frugt sort har store, typisk deres vægt fra 200 til 400 gram. Med god pleje og rettidig fodring mulig frugt vægt på 600 gram. På kvalitet, de er kødfulde og sød, formen på deres runde-ribbet. Farve frugt - orange-rød. Efter aftale tomater Cosmonaut Volkov er salat sorter. De kan også behandles til saft eller tomatpuré.

Såning frø af sorter af kimplanter produceret i begyndelsen af marts. Pick at gøre som sædvanlig, dvs når planten allerede vil danne de to første plader. Landing i væksthuse foregår i april-maj. Frøplanter på dette tidspunkt skal være fyldt mindst 60 dage.

Per kvadratmeter kan placeres planterne ikke mere end 2,5, da buske har kraftig i denne klasse. Dvs., kan plantes buske 5 til 2 meter firkantet. Tomat Cosmonaut Volkov, er det nødvendigt at binde op. Bush planter i en form, i det mindste to af stilken. For at gøre dette, skal du lade stedsøn af en første børste. Resten af rodskud bør fjernes regelmæssigt, så man undgår fortykkelse af busken. Den nederste to blomst børste også dannet, der forlader dem ikke mere end tre, maksimalt fire, af æggestokkene.

Pleje af planter er vanding, løsne jorden, fjernelse af stikledninger og obligatorisk gødskning og ukrudtsbekæmpelse. Vanding tomat Cosmonaut Volkov elsker ikke meget ofte, men rigelige. De er især vigtigt før blomstring, og derefter dannelsen af æggestokke og frugter før modning.

Gødskning bør ske regelmæssigt hver 10. dag. Per kvadratmeter skal ske ikke mere end 30 g gødning. Kan bruge mineralsk kompleks. Gøre det bør være i flydende form, og efter præ-vanding, i hvilket tilfælde gødningen i jorden mere jævnt fordelt. Af særlig betydning er fodring på tidspunktet hældes fra. Til befrugtende brug kompleks gødning af nogen art.

For at forhindre overdreven vækst af tomat, i slutningen af juli, er det nødvendigt at klemme stilken. Dette vil bidrage til en bedre modning af frugter. Indsamle tomater på modenhedstrin og derefter brun dozarivayut.

Gartnere sætter pris tomat Cosmonaut Volkov. Anmeldelser om det er meget gode. Han giver hvert år konsekvent høje udbytter lækker og smuk frugt. Nogle mennesker klager over, at på et tidspunkt var vanskeligt at opnå denne sort frø. Måske skyldtes det faktum, at denne form for amatør avl. Mange gartnere gerne, at sort er modstandsdygtige over for sygdomme og ikke er for kræsne om plejen.

Smag og gode udbytter gør det til en favorit blandt de andre sorter. Nogle avlere trukket tilbage under hans landing meste af drivhus-området. De gør dette på trods af, at der nu er sorter anmeldt, som superkrupnoplodnye. Gamle dokumenteret variation forekommer dem mere pålidelige. Lad os håbe, at han længe vil at behage os med høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.