ForretningIndustri

Tabletter: fremstilling, materialer, kvalitet,

Tabletter - noget utilitaristisk og meget nyttigt. De hjælper navigere i gadenavne, husnumre, i korridorerne institutioner gør det lettere at finde den rette kontor og den ansvarlige. De viser bevægelsesretningen af køretøjer, og tabletter er meget mere. Fremstilling af disse produkter har længe været en masse, og antallet af anvendte materialer - forskelligartet. Hvilket vil være et tegn på noget bedre at gøre det, afhængigt af hvor det yderligere indkvartering og det formål, som det er lavet.

Plader fremstillet af plast

Fremstilling af tabletter plast mest efterspurgte af flere grunde:

  • Lave omkostninger.
  • Ubegrænset udvalg af former, størrelser og farver.
  • Modstand mod negative eksterne påvirkninger.
  • fremstilling hurtighed.

Plast plader anvendes overalt både indendørs og udendørs. En populær type af materiale til fremstilling heraf - PVC (polyvinylchlorid harpiks). Den mest enkle fremstilling af plader består af et stift substrat fremstillet af PVC belagt med selvklæbende film. Fortrykt på filmen en fuld farve billede baseret lavet huller til montering, og den færdige plade den er monteret på den tilsigtede sted.

Plast - et materiale, der let kan behandles, så pladen kan foretage de mest forskellige former, tilføjer intern belysning eller forårsage udskrive direkte på overfladen. En række selvklæbende film giver dig mulighed for at gøre tabletten med effekten af træ, metal, spejle, hologrammer og så videre. Ligeledes kan plastsubstratet anvendes gentagne gange: filmen kan let fjernes og anvendes på ny med et andet billede eller tekst.

metalplader

Metal - en af de mest holdbare materialer, blev oprindeligt anvendt til fremstilling af en række mærker, mens hans lille pressede plast. Men plast - letvægts materiale og metal giver soliditet. Hertil kommer, at metallet har de bedste hærværkssikret kvaliteter, der er meget vigtigt for enhver tablet. Produktion mærker eller numre på hjemmet maskine lavet af flere teknologier, og ved hjælp af flere former for metal. Praktiske og populære materialer:

  • Messing. Den bløde metal, har en ædel mat glans, er det let bearbejdes. Poleret messing plade vil pynte døren til kontoret, og som skilte med navnet på den institution vil vare lang tid uden at ændre udseende. Periodisk, skal den poleres med en blød klud, da metallet oxideres over tid.
  • Aluminium. For at lette dette materiale er sammenlignelig med PVC, men kvaliteten er meget overlegen i forhold til hærværk. Aluminiumspladen kan anodiseret og give det en sølvagtig eller gylden nuance. Kan tjene uden grænse, men blødt metal let ridset, derfor, det kræver ekstra beskyttelse (lak, anodisering, tape , og så videre. P.).
  • Rustfrit stål. Dyre høj kvalitet materiale, er tunge og er af interesse for alle, der ønsker at drage fordel på bekostning af at sætte ikke-jernholdige metaller skrot. Men sådanne ulemper ikke er i stand til at slette alle de fordele: modstand mod enhver form for skade og korrosive miljøer, ubegrænset levetid, stabilitet i udseende, nem at passe. Det er ikke tilfældigt velrenommerede institutioner foretrækker at bestille produktionen af pladerne på ståldør rustfri. Poleret stål kan være guld eller sølv farve.

Selvfølgelig kan metallet af være guld, platin, komplekse forbindelser af forskellige metaller, men det er relateret til personlige præferencer, eller om du vil bruge de tilgængelige ressourcer.

dørplade

Sjældent at finde private lejligheder, hvor en dør emblazoned navnet på ejerne og deres status. Oftest, for lejligheden er nødvendige antal, og for private huse - vejnavnet. Numrene kan købes i enhver butik, men hvis du vil noget særligt, noget, der let kan bestilles fra et selskab beskæftiger sig med fremstilling af udendørs reklamer. Det vigtigste krav - kvalitet og holdbarhed. Valget vil tilbyde en brugerdefineret design tegn eller tal, samt en bred vifte af materialer.

Hus-plade kræver lidt mere opmærksomhed. Køb det fra hylden bare ikke vil arbejde. Skal bestilles i individuelle plader. Produktion gennemføres som private selskaber (reklamebureauer, agenturer til produktion af udendørs reklamer) samt statsejede virksomheder, ordrer til produktion af bil plader er ansvarlig for. I dette tilfælde kan vi være forvisset som produktet opnået.

kabinet plade

For enhver institution, offentlig eller privat, er nødvendige tegn for kontorerne. Dette forenkler kommunikation, hjælper de besøgende med at finde det rigtige kontor, giver virksomheder af status og åbenhed. Fremstilling af skilte på kontoret - stykke arbejde, per værelse kræver et individuelt mærke, herunder antal, navnet på den afdeling eller kontor.

Dental øverste administrative personale foretrække tablet med en betegnelse position, efternavn, navn og efternavn på ejeren. Også velkommen angivelse af modtagelse timer og tiden frokostpausen. Materialet af kabinettet af tabletter er af plast, træ, metal, glas og så videre. N.

Adresse plaque på huset

Gør adresseetiketter, indtil for nylig, var det rent i den offentlige jurisdiktion, men nu har situationen ændret sig, og reglerne er blevet mere demokratisk. navigationssystem er nemt at hjælpe dig med at finde den rigtige adresse, men hvad godt er logistikken, hvis huset er umærket? Navigationssystemet kan være fejl, fejlfunktion og tablet præcist markere den korrekte adresse, som er bekvemt for beboere og deres gæster, og for de kontorer i huset. Hertil kommer, byplanlægning regler kræver etiketter.

Produktion kan bestilles fra ethvert materiale, men de mest populære er plastik eller metal produkter. Plastprodukter er let at bestille og hurtigt at komme på hans kreative eksekvering vil bruge for mange penge. At mærke det var synlig i mørke, eller anvendelse af foreskrevne belysning reflekterende folie. Metalpladen vil tjene i lang tid, men det vil koste meget dyrere. Det er også vigtigt for anvendelsen af retroreflekterende film eller maling.

Skilte med gadenavne

På samme måde med nummer skilte til køretøjer produceret skilte med gadenavne. Produktionen omfatter flere trin, hvoraf den ene er presset bogstaver på metalpladen med en presse og skabeloner. De opnåede konveks indskrifter, er de dækket med sort maling resistente. Navnet bliver tydeligt synlig på en reflekterende hvid baggrund.

For disse tabletter, der er statslige standarder under hensyntagen til den skrifttype, størrelse af breve, højden af produktet, brugt maling og metal formular (det skal ikke rust, oxidere, ofte bund er lavet af aluminium). Kvaliteten af disse tabletter regelmæssigt kontrolleres. Ikke relevante produktstandarder afvises. Denne type af street plaques monteret by tjenester, men er ofte en mangelvare, så opfordres de private initiativer.

urbane skiltning

En vigtig form af tabletter til at hjælpe navigere tunnel, i metroen og på gaderne - pointere. De indeholder en række oplysninger: entry betegnelse output, offentlige rum, placering, vandrestier, og lignende nyttige oplysninger. Making pejlemærker kan være forskellige, men der er en standard notation, der er klart for alle.

Den mest interesseret i aktieindeks urbane serviceforbedring. Fremstillet plade af metal, plast og monteret i offentlige områder.

skilte vej

Vejskilte organisere og strukturere bevægelighed for køretøjer. Bortset fra dem, langs vejen sæt vejskilte - skilte med navnet på bosættelserne, antallet af kilometer til den næste landsby, vender og så videre. De sidste par år, vejskilte, ud over det egentlige bestemmelsessted, begyndte at blive brugt som et reklamemedie. Det er bekvemt for føreren, bevæger sig i bilen for at finde den rigtige virksomhed, i høj grad letter søgningen efter de bedste måder at rejse.

Vejskilte sker i henhold til statens standarder med obligatorisk brug af reflekterende maling. Ved reklamer skiller sig ud ikke mere end 30% af det samlede vejarealet pointer.

Kvalitet og koncis

Tabletter til forskellige formål at hjælpe med at navigere i rummet. De kan individuelt designet og fremstillet i overensstemmelse med statens standarder. Men uanset hvad de måtte være, de udfører deres rolle ordentligt. At vælge et færdigt produkt eller bestilling fremstilling af skilte på bygningen, er opmærksomme på kvaliteten af det arbejde, materialer og koncise oplysninger. Pladen tjener som en indikator, og bør kun indeholde den nødvendige information.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.