ComputereComputerspil

Kingdoms of Amalur: Reckoning. spil gennemgang

I forvejen fjernt 2012 kom det forventede antal Kingdoms of Amalur: Reckoning. Passage af dette spil lovet at være en interessant og uforglemmelig forestilling, som forventes at millioner af gamere. Stadig, på grund af sin skabelse arbejdede meget fremtrædende udviklere, der skal gøre fremtidens mesterværk Kingdoms of Amalur: Reckoning. Gennemgang af "gambling" informerede spillere, der arbejdede på manuskriptet til Robert Salvatore (forfatter til mange fantasy bøger), tegning rettet Todd Makfarleyn (tegneserie kunstner, der skabte "Spawn"), og den generelle ansvarlig for arbejdet i skaberen af "Morrowind" - Ken Rolston. Men, som det ofte sker, star cast og var ude af stand til at opfylde sin plan.

Systemkrav

Til at begynde, vil vi tale om, hvad du kan få brug for at køre Kingdoms of Amalur: Reckoning. Undersøgelsen, som du vil fortsætte med at læse, er ikke meningen at afskrække du ønsker at spille dette uden tvivl fascinerende spil, og til forebyggelse og reduktion af spænding, at du virkelig ikke skuffet i deres forventninger.

For at spille denne RPG, behøver du ikke nogen Supercardinality. Selv for 2012 systemkravene er meget demokratisk. Alt du behøver er en dual-core processor med en frekvens på 2,4 GHz, 2 GB RAM og et grafikkort med GeForce 8800 GT med 1 GB hukommelse.

For at køre denne samme legetøj på den maksimale indstilling, skal du bruge en computer med en chetyrhyadernym processor med 2,4 GHz, 4 GB RAM og et grafikkort, der ligner ved magten GeForce GTX260.

Som du kan se, en meget demokratisk krav til sådanne en lys og livlig spil som Kingdoms of Amalur: Reckoning. Undersøgelsen, som vil læse nedenfor, vil tillade dig at sætte pris på alle faglige udviklere forbedre deres spil ved de svageste computere.

historie

Han er lige så gammel som verden. Men unik på sin egen måde. I langt fjern verden kaldet Amalur levede et par løb - Mennesker, elvere, dværge og Faye. Menneskeheden, "gnomstvo" og Elven løb (på trods af levealderen) blev kaldt af befolkningen i Støv, som døden kommer til dem en gang for alle. Faye - udødelige skabninger, der efter døden for at gå gennem helvede og tilbage til livet.

Og midt i denne majestætiske løb begynder at dukke frafaldne og racister, der er tillid til deres overlegenhed over de lavere former for liv og besluttede at ødelægge dem. Departed Tuatha kalder sig selv og erklære krig.

Historien om vores helt begynder nogen tid efter begyndelsen af dette "korstog". Støv nationer er gradvist at tabe krigen, på trods af den numeriske overlegenhed. Immortal Tuatha kræfter er langsomt men sikkert at vinde. Samtidig, svagere racer forsøger at udvikle en anordning, som vil hæve de døde. Og den første af dem bliver hovedpersonen vågner op i et deponeringsanlæg for de døde og ikke huske dig selv.

De første problemer

Og her er en interessant idé, og den fortælling brat henvende sig til den meget støv, som kaldes de svagere racer i Kingdoms of Amalur: Reckoning. Gennemgang og spiller tilbagemeldinger, som de forlader på forskellige fora, kan bevidne det faktum, at spillet bliver til en slags af de mest nedslidte online rollespil.

Du får quests - bringe, tage, dræbe - som måske ikke behage nogle interessante historie, som den gjorde i Dragon Age, de er i stand til at sprede og hovedhistorien, hvor alt går på om, hvad du - den valgte (arv Morrowind?) med sin skæbne uvis.

Måske er dette den eneste interessant løsning i plottet. Hvis brugeren bliver normal afspilning vælges med en vis skæbne - at blive en helt, besejre dragen, redde prinsessen, - så alt vil hævde, at du er fri fra den skæbne. Efter alt, at fremtiden for alle de andre indbyggere i Amalur forudbestemt ... Det er bare det vil ikke ændre noget, og i slutningen af det spil, du stadig nødt til at slå dragen ...

Ikke-linearitet, som udviklerne har lovet Kingdoms of Amalur: Reckoning, forvandlet til en farce.

løb

Efter at have beskæftiget sig med emnet, så lad os begynde vores overvejelser om gameplay og spillet. I modsætning til mange andre spil, har du et valg, når du opretter et tegn. Den første ting du har brug for - er at vælge sin fremtid løb. Dette vil bestemme retningen af udviklingen af den karakter, og hvordan han ville være i stand til at bede til guderne.

På trods af at spillet er nisser, spille for dem, du ikke kan. Det valg, du får tilbudt fire muligheder.

 1. Dokkalfar (Elf). En slags intellektuelle elite. De er karismatisk og smart. Dette løb er ideel for dem, der ønsker at spille en troldmand.
 2. Losalfar (Elf). I alle andre spil kunne de være skovelvere eller druider. Skov og orden brugere, som også er mere tilbøjelige til magiske videnskaber.
 3. Varan (mand). Mercenary, opdagelsesrejsende, købmand. Klasse bliver tættere Dodger (røver bueskytte). Af færdigheder velegnet tyveri.
 4. Almeyn (mand). Warriors (paladins), hvis liv er dedikeret til kampen mod mørket i alle dens manifestationer.

På trods af, at beskrivelsen af racer gør os tror, at for nogen til klasse de passer bedre, vil dit valg ikke påvirke færdigheder.

tilbedelse

Hvert løb tilbede deres guder. For at spare tid, har vi samlet et bord til dig. Se kolonne vejkryds. Hvis der er en streg, er løbet ikke modtage en bonus fra denne protektor.

Oversigt over den gudernes tilbedelse
Gud Dokkalfar Losalfar Varan Almeyn
Arilla

+ 5% HP

+ 1% crit kraft

x x x
Belen

+ 8% skade crit

+ 1% crit kraft

x x x
Varaykor x x

+ 6% angreb og brand DEF

Gaia x

+ 5% def

magi

x x
Inadon x + 10% HP x + 10% HP
Liria

+ 5% MP

+ 5% regen MP

x x x
Lopoku

+ 6% skade gift

+ 6% def gift

x

+ 6% skade gift

+ 6% def gift

x
Mitar x

+ 5% MP

+ 5% HP

x

+ 5% MP

+ 5% HP

Nyordir x x

+ 6% angreb og

DEF fra kold

x
Onshan x

+ 6% angreb og

def lyn

x x
Tidron x x

+ 5% NAT. skade

+ 5% rustning

Etin + 10% MP x x + 10% MP

Som du kan se, er klasserne afbalanceret nok, og bonusser fra protektor gennemskueligt antydet, hvilken klasse de er mere egnede.

Det kampsystem og klasser

Vi har allerede overvejet guderne og løb i Kingdoms of Amalur: Reckoning. Gennemgang af dette, vi desværre næsten ingenting. Det største problem er, at de fleste af de særlige kendetegn ved de tegn afhænger af pumpe det "i feltet". Der er nogle nuancer, der er værd at huske at spille dette spil.

 • Der er 3 grene af karakter udvikling - troldmand, bueskytte, kriger.
 • Du kan fortsætte med at pumpe de forskellige aspekter af personligheden, men husk, at skill points er ikke ubegrænset, og nye niveauer tages let.
 • For at lære nogle færdigheder, du skal bruge skill points på noget ubrugeligt. Således forbedrer evnen dolk, vil du være i stand til at give adgang til mere avancerede teknikker med stævnen.
 • Spillet action metoder "zaklikaet mus." Du kan dræbe fjender auto-angreb, men meget mere effektiv udnyttelse komboudary.

Det er det mindste, at alle spillere skal vide Kingdoms of Amalur: Reckoning. Oversigt over klasser, hvis det være fuld, kan det tage en enorm mængde af tid. På trods af, at træet af færdigheder i hver gren af en relativt lille, og hver færdighed kan forbedres til et maksimum på 5 trin, der er et uendeligt antal kombinationer, der kan samle afspiller.

Derudover vil du opdage skæbne kort, der kombinerer forskellige klasser. Dette vil give dig ekstra bonusser og "boller".

gengældelse

Denne idé er lige så gammel som verden, men selv i Kingdoms of Amalur: Reckoning det vil funkle med nye farver. Den nederste linje er, at ved at kæmpe med en masse fjender, vil du gradvist akkumulere kamp ressource - energi skæbne. Da de nåede 500 enheder, kan du logge ind gengældelse tilstand, øge sin skade og aftagende fjender.

Det er noget der minder om Devil May Cry (især den 5. del) på reinkarnation i en dæmon og et system af grænserne for Final Fantasy. Generelt er denne funktion ikke bare redde dit liv i løbet af en kamp med bare fødder eller flere modstandere. Og når kampen med de sædvanlige monstre (hvoraf der er et flertal), kan du få mere erfaring at gå i denne tilstand.

Dette er kampsystemet i Kingdoms of Amalur: Reckoning. Overblik Vi vil fortsætte historien om fraktioner systemet.

Factions

Som sådan er der ingen brøkdele funktioner. De Kingdoms of Amalur: Reckoning passerer brøkdel til enden gør intet særlige undtagen oplevelse. Og i betragtning af, at de quests ikke er kendetegnet sort, du er usandsynligt at lære noget nyt om denne eventyrverden, eller livets mysterium og intriger af "huse".

 1. House ballader. Eventyrere, riddere skjalde - disse er de vigtigste klasse, indeholdt i denne fraktion. Engageret i jagten på legender. Alle opgaver er ret nemt, bortset fra den endelige.
 2. Svoret krig. Mercenaries, der kæmper for en betydelig omkostning på siden af lys. Men selv de har deres egne problemer. At deltage i livet i denne fraktion, bliver du nødt til at udvise Niskaru at skade de lokale lander.
 3. Rejsende. Uskadelig navn for enhver guild er ikke, hvad du synes i første omgang. Tyve og skurke - de centrale medlemmer af denne broderskab.
 4. School of Mysteries. Det er en almindelig betegnelse for bolig for de tryllekunstnere, når der sammenlignes med andre spil. Ifølge legenden, det er dem, der kan ændre skæbnen for alle skabninger. Dette mysterium er ideel til din hovedperson, hvis skæbne overhovedet.
 5. House of Valor. Du er nødt til at gå hele vejen gennem 7 lange job, kæmpe i arenaen, og i sidste ende, for at finde dit eget hjem. Hvorfor han har brug for i dette spil, er det ikke klart, fordi gameplayet i sig selv er ikke så længe, men en tilbagevenden til de gamle steder meningsløs.
 6. House of Sorrows. Apathetic og tavse vinter Faye, der udgør rygraden i denne fraktion osnvnoy, bare at se den måde, verden er ved at dø. Hvis du indtaster her, bliver du nødt til at tage deres idealer.

Dette afslutter vores spil Kingdoms of Amalur: Reckoning gennemgang. Del 1st, har vi afsat de fleste af sine gameplay mekanik og visse aspekter af karakter udvikling. Nu er tiden kommet til at fortælle dig kort om handlingen i Kingdoms of Amalur: Reckoning. Passage vil være meget kort, for ikke at fratage dig fornøjelsen selv at lære alle detaljerne i historien.

del 1

For enkelhed af plottet parsing opdele den i tre dele, med 4 kapitler hver. Det er værd at bemærke, at selve spillet er ikke lang, men det meste af den tid, det vil tage på nivellering sidemissioner at gøre det lettere at passere hovedhistorien. Så Kingdoms of Amalur: Reckoning, passagen, del 1:

 1. Ud af mørket. Du kommer til et bjerg af lig. Pick up tæt på en af ligene af våben og vil finde en vej ud. Ikke langt fra en af dem finder du meget dværg, som du rejste, og hjælpe ham med at bekæmpe off angrebet. Får bullet at afslutte, og dværg åben passage. Så har du til et par samtaler, og derefter flygte.
 2. Til lys. Dette trin er i rejsen til byen Garhart til "Weaver of Destiny". Efter dette, vil du blive sendt til en vis Arden, men han er død. Ukendt Elf vil give dig det næste job. Du vil gå til området for at Dellach Agarza. Efter at have talt med ham, skal du følge vejledningen i hulen. Efter en række kampe og den næste opgave bliver chatter.
 3. Jagt for jægere. Nu er din vej ligger i Didenhil. Der vil du få det næste job på eventyr i hulen. Gå til enden og bryde stenen.
 4. Gamle venner, nye fjender. Nu er du nødt til at besøge House of Ballads, og derfra gå til Caer indhalerline og dræbe en anden trold. Du vil derefter blive sendt til Gardens Aisa.

del 2

På trods af at handlingen virker meget enkel, at helten på vej møde en masse interessante steder. Må ikke være doven og tage dem til at udforske yderligere opgaver.

 1. Den nærmer storm. Efter de haver vil du blive sendt til Højesteret Kongernes og sætte det på en piedestal kode.
 2. Gamle ven. Efter en række samtaler, vil du blive sendt ud i ørkenen Detayr, men snarere i en bestemt grotte (Soltvell). Kig efter det i Hugo og beskytte mod mordere.
 3. Fjender i høje steder. Her skal du køre en kurer til Adesso og tilbage. Og så vinder Templar.
 4. Stor rutine. Du skal gå i Emayr. Derfra vil du blive dirigeret til Urul-Tasca, og derefter - for at søge efter og aktivere stenene af vindene. Efter at gå til fæstningen og forsvare den generelle. Efter sejren i søgen er forbi.
 5. belejring gennembrud. Først skal du nødt til at komme til byen Reyzira. Efter flere samtaler, du sejle til et andet kontinent. Der er tale flere gange med holdet og tage en tur rundt i byen. Så igen, ville du blive taget ved hånden til den næste opgave. Fjern belejringen af byen, dræbe deres chef og kaldes et monster.

del 3

Her begynder den sidste fase af dit eventyr i Kingdoms of Amalur: Reckoning. Overblik dog ikke komplet, og passagen er meget kort, men plottet giver os mulighed for at estimere fuldstændighed i al sin pragt. Dette spil ville være værd at blive født som et online-projekt, men ... noget udgiverne ikke vokse sammen.

 1. Stille vandfald. Fjernelse af belejringen, begyndte med det samme for forstærkninger Klyurikon i regionen og udføre opgaven med den lokale afdeling om ødelæggelsen af kapeller.
 2. Echoes fra fortiden. Efter den næste dialogboks bliver du sendt til Dannestar. Hoppe fra zombier og flytte til tårnet. Efter en række dialoger og den næste "Makhach" lig opgave afsluttet.
 3. Stolthed går før et fald. Gå til feltet Haber. Efter en række dialoger i to kampe Drena. Efter at du er nødt til at gå til House of Stolthed og rense det fra fjender, herunder The Dark Knight. Uden ødelægge krystal og springe de næste dialoger.
 4. Retribution. Efter at have talt med sine venner, stomp i alabast. Hacket gennem hundredvis af fjender, som ikke er i stand til at forårsage betydelig skade på karakteren af den 38-niveau. Så gemme din ven og begynde at tale efter angrebet. Ødelæg HUSE, dræbe guvernøren, og derefter Gedflou.
 5. Reckoning. Følg Elin dybt ind i fangehuller. Der vil du være den endelige kamp med chefen dæmon.

resumé

Generelt har udviklerne viste sig ganske interessant projekt. På trods af at de har lånt en masse andre spil, Kingdoms of Amalur: Reckoning skinner lyse farver som en anden slasher. Det behøver ikke gemme nogen historie eller crafting-system, ingen grafik. Men spillerne fortsat stærkt evaluere denne skabning primært som følge boevka system, som i de senere niveauer af evne til at konkurrere selv med Devil May Cry. Vi håber, at vores gennemgang af spillets Kingdoms of Amalur: Reckoning er nyttige for dig, og du var i stand til at lære af ham alle de nødvendige oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.