ComputereComputerspil

Guide: Sådan ændre et tegn i "The Sims 4"

udseende forandring - en del af processen i "Sims" spil. Fra tid til anden sine karakterer vil ændre tøj, tilbehør, hatte, frisurer. Der er også tidspunkter, hvor du har brug for at ændre strukturen i kroppen eller ansigtstræk. I "The Sims 3" for sådanne lejligheder haft mulighed for at sende et sim gameplay til en plastikkirurg på et hospital. Og hvordan man kan ændre karakteren i "The Sims 4" tilbyder at finde ud af følgende.

Især oprettelsen af tegnene i "The Sims 4"

Med udgivelsen af den nye version af "The Sims" spil tegn er blevet mere attraktive, fordi forbedret game grafik. Nu, med hver livscyklus (unge, voksne, ældre) fra SIM rynker og ændre lidt ansigtstræk. Det samme sker med kroppen. For eksempel ældre tegn tager på i vægt, de mave græder og svinder taljen.

Hver Sim er nu muligt at lave særlige. På tidspunktet for dets oprettelse er det tilladt at ændre kroppen og ansigtstræk som du vil. I "The Sims 4", tilføje nye funktioner og funktionalitet i editoren tegn.

Sådan ændre udseendet af den karakter i "The Sims 4"?

Tegnet editor, kan du klikke på knappen i form af en terning - og spillet vil generere et tilfældigt simmer. Ændres det ydre af nu kan du ikke bruge de færdige skydere, som i "The Sims 3", og tryk på højre museknap på karakteren. Så hvis du ønsker at ændre formen af næsen, derefter dobbeltklikke på det, og derefter holde musen og køre det i forskellige retninger til forskellige steder. Således kan du øge det at gøre eller allerede hooked, irettesættelse næse, og så videre.

Det samme kan gøres med andre funktioner i ansigtet: pande, øjne, læber, kindben, kinder, kæbe, hage og øjenbryn. Du kan også vælge en færdig dele, der tilbydes på den højre side af skærmen.

modificeret af musens krop. Du kan forøge eller formindske hænder og fødder, mave, talje, hofter, skuldre og så videre. På de vigtigste skyderen kropsvægt forblev funktion.

Men uanset hvad din simmer eller viste sig smuk, allerede i gameplayet Jeg vil gerne gøre en forskel, ikke kun i tøj, men også i udseendet af spillets karakterer. Siden ændringen af den karakter i "The Sims 4"?

Instruktioner til at ændre de færdige Sims

Du har spillet længe nok og besluttede det var tid til at ændre udseendet af dine Sim og / eller andre tegn i spillet? Løsningen er at bruge den dressing anvende makeup eller frisure skift. Med spilfigurer, alt er meget lettere, i modsætning til den tidligere version af "The Sims", hvor hver simmer måtte skifte tøj hver for sig og ændre hendes frisure og make-up specielt til hver type påklædning.

Nu vælg bare den simmer, og klik på spejlet, kommode eller garderobe funktionen "Skift udseende" eller "Vælg kjole", afhængigt af den kategori af møbler. Så du går til karakteren editor. De viser straks alle de Sims familiespil, alle kan ændre alle outfits, frisurer og makeup. Det eneste, der er ikke længere tilgængelig i editoren - dette er en ændring af alder, personlighedstræk, og krop modifikation.

Ændring af ikke-game Sims

Med NPC'ere alt dette blev gjort nødt til at være anderledes. Anbefalinger om, hvordan du ændrer en karakter i "The Sims 4" er som følger:

 1. Gem dit spil.
 2. Klik i højre hjørne af skærmen "Change City".
 3. Klik derefter på det samme sted "List familier."
 4. I det vindue vises vpisok alle familier, der bor i byerne, såvel som dem, der genereres og spillet er stadig uden et hjem.
 5. Vælg den ønskede familien.
 6. Åbn menuen, som vil blive redigeringsfunktioner, flytning til et nyt hjem, deles eller kombinere tegn, samt fjernelse af familien. Knappen "Rediger" du har brug for.
 7. Åbent karakter redaktør.
 8. Fortsæt med at gøre det samme, som i tilfældet med gaming familien.

Sådan helt ændre et tegn i "The Sims 4"?

Som nævnt ovenfor, i "The Sims 4" er ikke muligt i afspilningstilstand for at ændre kroppen og ansigt Sims detaljer. Det eneste, du kan gøre - få det bedre eller tabe. Den første muligt, hvis Sims fodre kager, og den anden - at købe et løbebånd.

Som i "The Sims 4" for at ændre figurens krop på en anden måde i game mode, der er ingen måde, hvis du ønsker at ændre udseendet af Sims, du behøver at ty til snyd (indførelse af koder). Ved hjælp af to snydepelse giver mulighed for at gå til redaktøren for at skabe figurer med de tilgængelige funktioner i kroppen ændre ansigtstræk, alder og karakter.

Instruktioner om, hvordan du ændrer en karakter i "The Sims 4" fuldt ud:

 1. Åbent streng for indtastning ved hjælp af en kombination af taster Ctrl, Shift og C.
 2. Strengen åbner i øverste venstre hjørne.
 3. Indtast udtrykket Testingcheats sandt - det er udvikleren kode.
 4. Indtast derefter en anden kode, der er ansvarlig for at ændre de tegn, - Cas.fulleditmode.
 5. Log ind skabe en karakter redaktør. Dette kan gøres på to måder:
 • holde Shift-tasten nede og klik på den korrekte Sim, den menu, der vises, skal du vælge "Rediger i CAS»;
 • Sim flytte til et spejl eller et klædeskab og vælg "Skift udseende" punkt.

Tip: Hvis din simmer har yderligere træk (Awards), erhvervet i løbet af kugler af lykke, så vil de forsvinde, hvis du går til redaktøren gennem punktet "Ændring i CAS», klikke på karakter. For at undgå dette, er det bedre at kommunikere med spejle og garderober.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.