ComputereComputerspil

Hvordan kan man øge kort i World of Tanks: tastaturgenveje

Under alle computerspil har en enorm rolle kort. Det oplyser spilleren af fjender og allierede, placering af bygninger og andre statiske objekter. I online spil World of Tanks, mini-kortet giver et væld af oplysninger, uden hvilke det er umuligt at vinde. Derfor er det vigtigt at se alle elementer i grænsefladen i detaljer. Men hvordan man kan øge kort i World of Tanks, så du kan se de oplysninger, du har brug for? Lad os se på dette spørgsmål.

Hvordan kan man øge kort i World of Tanks

Wargaming selskab har skabt en unik grænseflade, der er mest praktisk for spillerne. Til et tankskib kunne øge mini kortet i World of Tanks direkte i kamp, har udviklerne forudsat to genvejstaster. De kan findes på ethvert tastatur af enhver computer. Derfor kan denne funktion bruge alle tankskibe.

Når spillet startes, og du kæmper er ikke en slagmark, skal du klikke på tastaturet knappen "+", det vil øge størrelsen af kortet og nøglen "-" tværtimod mindske den. Det er meget belejligt. Men der er andre genvejstaster til at styre kortet direkte i kamp.

Hvis din personlige computer har et tastatur sektion Num Lock, hvor de to taster til at finde enkle, med en bærbar computer det er tilfældet ellers. Kig efter følgende 7, 8, 9 nøgler til at hæve og sænke knapper mini-kortet. Med deres hjælp, og du kan gøre grænsefladen skalering. Før du øger kort i World of Tanks på en bærbar computer, skal du sørge for, at din computer skærm giver dig mulighed for at gøre dette.

Brug af mini-kortet

Udviklere er konstant opgradering af interface til en mere komfortable spiller i tankene. Dette gælder også for at opdatere visningen af objekter på kortet. Her er denne funktionalitet i aktion.

Som du kan se, kan de forskellige markører se på billedet. For det første, selvfølgelig, skal det bemærkes, at kortet er divideret med kvadratet på 1-0, AK. Også moderne brugerflade viser spillerens navn, typen af sine kampvogne i form af en markør, og deres navne. Og rækken af synlighed, arbejdsstationen, rækken af skaller. Kortet viser placeringen af allierede og fjendens base.

Du kan også se bygninger, buske, træer, terræn elementer, søer og havet, forskellige øer, klipper og veje. Alt dette er med til at navigere i spillet og ved, hvor du kan sætte din tank for at undgå at blive ødelagt. Efter at skjule efter skuddet - er nøglen til sejr. Derfor visning af objekter, vil helt sikkert hjælpe til at overleve og forårsage så megen skade.

I buskene for at gemme sig bag bygningen til at flygte fra artillerigranater. Der er andre elementer i mini-kort, der vises, kan du sætte dem i indstillingerne for spillet, der og lære om deres betydning for gameplayet.

Når man ser på et kort

Professionelle spillere anbefale dette ske hvert 5. sekund, men nogle ser og oftere, det hele afhænger af mulighederne i din reaktion og evne til hjernen. For nemheds skyld kan du bruge tricks, såsom: øge kort i World of Tanks, eller de specifikke mode. Under alle omstændigheder, er du nødt til at træne din opmærksomhed, hvis du ønsker at blive en professionel konkurrencedygtige aktører.

Men der er øjeblikke, når du har brug for at være sikker på at se mini-kortet:

  1. I begyndelsen af spillet - at blive fortrolig med situationen.
  2. Efter at have taget en position, når man står i buskene eller bag bygningen sten.
  3. Efter hvert skud, samtidig forlader læ.
  4. Inden udgangen af genoplade værktøjer til at vælge målet.
  5. På tidspunktet for skiftende konti for at se, hvor at ødelægge fjendens eller allieret.

Med spillet på øjnene lys kampvogne fra kortet bedre ikke reduceres på alle, at du ikke er ødelagt under tændt op for de allierede.

Brug spillets interface med sindet, og du bliver nødt til at vente bare en sejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.