SundhedMedicin

Hvordan og hvad man skal vaske væk Zelenka?

Antiseptisk opløsning strålende grøn der i medicinskabet hver russisk familie. Dette værktøj håndterer eventuelle hudafskrabninger og stykker. Det er uerstattelige og mange hudsygdomme, især anvendes til behandling af skoldkopper. Et af problemerne med antiseptisk - lyse farve i kombination med høj modstand. Den skylning Zelenka fra huden og husholdningsartikler?

Fjern virkningerne af skoldkopper

Skoldkopper - en sygdom, som hver syg en gang i livet. Med den rette behandling, det går uden komplikationer. Mange af vores medborgere mener, at den bedste måde at flytte skoldkopper som barn. Det vigtigste symptom på sygdommen - hududslæt, ledsaget af kløe. Læger anbefaler, at når den første udbrud begynde at behandle dem med grøn maling. Men nu sygdommen er gået, og den "krigsmaling" tilbage. Den skylles Zelenka efter skoldkopper i et barn? En af de mest godartede metoder - brug hydrogenperoxidopløsning (3%). Fugt antiseptisk vatpind og tør forsigtigt pletten. Omfanget af forurening skal skifte værktøj. Hvis dit barn for nylig har bestået skoldkopper, kan du prøve at vaske væk Zelenka uden friktion. Børn fed creme liberalt anvende en farvet hud. Efterlad i ti minutter, derefter forsigtigt fjerne kosmetiske vatpind eller en fugtig klud. Hvis det er nødvendigt, gentages proceduren.

Sådan vises Zelenka fra voksent menneske hud?

En opløsning af strålende grønne produceret alkohol baseret. Det betyder, at for at slippe af med de pletter vil hjælpe almindelig sprit. Udskift det kan vodka med citronsaft. Tørre pletten med en vatpind dyppet i en væske valgt, at deres fuldstændige forsvinden. Den skylles Zelenka fra huden, hvis alkohol og vodka er ikke ved hånden? Hjælp klude. Det er tilrådeligt at vælge dem, der er designet til kontor eller køretøj interiør, kendetegnet ved de højeste niveauer af alkohol i imprægneringen. For at fjerne grønne ting passer mange syre. Citronsaft, eddike og frisk skovsyre blade - det er hvad der kan hjælpe til hurtigt at slippe af med grimme pletter. Vær forsigtig, denne metode er ikke egnet til følsom hud.

Aggressive metoder til at fjerne store pletter af grøntfoder

Enig, det er meget frustrerende, hvis du behandlet nogen sår og ved et uheld spildt den geniale grøn løsning. Som Zelenka vaske væk med det, hvis de meget er snavsede? Tilfredsstillende resultater opnås ved forarbejdning af pletter benzin, acetone eller andre opløsningsmidler. Efter anvendelse af sådanne midler bør være grundigt vaske huden med vand. Snavsede hænder eller fødder kan være en god vask med sæbe, så brug en pimpsten eller en hård svamp. Den mest ekstreme måde at fjerne grønne ting med huden - bruge blegemiddel. Egnet koncentreret blegemiddel eller andre detergent. Skyl med ham snavsede områder af kroppen, men vær forsigtig: For høj sandsynlighed for at blive brændt.

Hvordan til at fjerne pletter fra møbler grøn ting?

Med minimal indsats strålende grøn løsning blev fjernet fra blanke overflader. Liberalt fugte pletten alkohol-holdig væske. Dette kan være vodka, cologne, flydende rengøringsmiddel til glas. Hvis du lige spildt Zelenka, prøv så hurtigt som muligt noget at opsuge den friske dråbe. Ideal - en tør svamp til opvask. Hvis det ikke er ved hånden, hvilket som egnet klud eller stykke stof, som ikke er en skam kaste. Den skylles Zelenka, hvis det allerede er indgroet i overfladen? Prøv blegemiddel løsning. Væske påføres til forurening, og derefter vasket med vand.

Rengøring af boligtekstiler og beklædning

En virkelig katastrofe - beskidt grøn male din favorit bluse eller polstring af sofaen. Rescue forkælet stof kan, ved hjælp af en speciel pletfjerner fabrikkens produktion. Men hvad nu, hvis sådanne værktøjer ved hånden nej? Usædvanlige og temmelig risikabel måde at fjerne pletter af grøntfoder - brugen af bagepulver og eddike. Sørg for at udføre testen: prøve dette i det mindste en del af en prik markeret vævssted. Område forurening drys bagepulver, derefter hælde eddike på toppen. Du kan se den kemiske reaktion med rigelige skum og karakteristisk hvislen. I denne behandling, bør Zelenka helt forsvinde. Hvide ting, du kan prøve at rense med brintoverilte. Generøst spray antiseptisk i pletten og lad i 5-10 minutter, derefter vaske tøjet i en velkendt måde.

Nyttige tips til at fjerne strålende grøn

Det er svært at undgå panik, hvis i processen med behandling af huden dråber af grøntfoder faldt på blonde hår. Den skylles Zelenka i dette tilfælde? Du kan prøve at bruge en blanding af alkohol eller vodka med citronsaft. Sammensætningen påføres farvet hår med en bomuld disk og slettes efter et par minutter. En alternativ måde at fjerne grønne ting med håret - brug af vegetabilsk olie. Liberalt gnid det ind i de farvede tråde og lad den i 10 minutter. Vask derefter hovedet med shampoo favorit. Med linoleum pletter af strålende grøn løsning udledt ved hjælp af petroleum eller benzin. Den valgte væske fugte klappen klud, og sat på det snavsede del. Efter 5-10 minutter klud rene og vaske gulvet godt, tilsætning til vandet opvaskemiddel. Hvis du er meget hænder beskidt, kan du prøve at vaske noget i hånden uden handsker. Som et resultat af denne simple procedure og Zelenka vaskes og hjemmearbejde udføres.

Det skyl Zelenka, hvis huden er følsom? Slip af med spor af strålende grøn løsning kan være på en naturlig måde. Denne metode er velegnet til dem, der ikke har travlt med at returnere huden sin oprindelige farve i løbet af få minutter. Som praksis viser, med hænder pletter vaskes i omkring en dag i løbet af regelmæssig hygiejnisk rengøring. Fremskynde denne proces kan være, hvis at vaske op og gøre rent uden handsker. Hvis snavset krop, at nok 2-3 gange tage et brusebad med en hård svamp eller krat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.