RelationerSkilsmisse

Hvordan ved du, at dit ægteskab begyndte at falde fra hinanden?

Nogle gange tegn på, at dit ægteskab er ødelagt, er uventet og usædvanligt. Overvej altid mulighed for at søge professionel hjælp for at opretholde forholdet.

Du taler, men ikke kommunikere

Din kommunikation bør ikke være en betydelig hver dag. Men vi skal begynde at bekymre dig, hvis du aldrig tale med nogen om noget mere end vejret, eller hvem af jer i dag er at købe produkterne. Det er et dårligt tegn, hvis dine samtaler synes overfladisk. Hvis du ikke diskutere vigtige ting hver dag, det skaber en afstand, og du begynder at glide fra hinanden. Denne situation kan gøre dig mindre hengivenhed og ømhed for sin partner. Det samme sker, hvis en af jer lige sagde, og de andre lytter. Husk, at god kommunikation er vigtig, ikke kun for at udtrykke deres mening. Du bør også være i stand til at lytte og høre sin mand.

Du har en uenighed om, hvorvidt eller ikke at få børn

Mest sandsynligt, har du diskuteret dette emne før du begyndte at leve sammen, men følelser kan ændre sig. Måske føler du, at børn hindre din karriere eller din ægtefælle ønsker at opgive forsøget, efter at du har haft svært ved at blive gravid. Sæt dig selv i den anden person. Find ud af, hvorfor han eller hun ikke ønsker at få børn, og hvad der motiverer en sådan beslutning. Men troen - er ikke løsningen. Det ville være urimeligt, hvis du prøver at overbevise din kammerat at have eller ikke at få børn. Forældre er hårdt nok, hvilket bør involvere begge forældre. Hvis du kan overbevise en ægtefælle, når han eller hun ikke ønsker at, vil det kun producere vrede. I denne situation, har du to muligheder: enten vente, indtil din partner ønsker det samme som dig, eller har du finde en person, der vil dele dine synspunkter om dette spørgsmål.

Du tilbringer mindre tid sammen

Selvfølgelig behøver du ikke at være sammen hvert minut. Men du skal have følelsen af, at du vil bruge al deres fritid sammen, og du er nødt til at nyde at være sammen med din partner mere end nogen anden (i det mindste i de fleste tilfælde). Fint Hvis du kan lide at se tv alene, at sidde på internettet, læse bøger, arbejde sent, eller chatte med dine venner, uden at din ægtefælle. Men husk, hvis du bruger disse aktiviteter som en distraktion, når du føler lettet over, at du ikke behøver at være sammen, betyder det, at dit ægteskab er i alvorlige problemer. Til varig vellykket ægteskab er afgørende for evnen til at finde tid til at være sammen som et par, og gøre hvad underholder dig.

Du behøver ikke at arbejde hårdt for at forbedre deres forbindelser

Begge ægtefæller skal gøre den samme indsats for at gøre deres ægteskab arbejde. En person kan ikke gøre det. Hvis du ikke har motivationen til at arbejde på ægteskabet, at løse de problemer, der spiller en afgørende rolle i forholdet, så er du nødt til at finde ud af hvorfor. Ofte manglende motivation er en indikation af, at noget er gået tabt. Det betyder ikke, at man kan vende tilbage til deres sanser, men for dette skal du bruge tid til at finde ud af hvorfor du føler dig skuffet eller uinteresseret.

Du behøver ikke have nok respekt for hinanden

Det hele begynder med den uskyld af klager: "Hvorfor har du ikke vaske op?", Som efterhånden omdannet til en mere generel kritik: "Du har aldrig hjælpe omkring huset". Så du begynder at få personlig: "Du er egoistisk og doven." Det sker ikke overnight, men efterhånden ødelægger grundlaget for dit ægteskab. Hvis du konstant kritiserer hinanden, så kan du ikke være et godt match. Hvis du ikke respekterer den person, med hvem du lever, vil det være meget svært at elske ham. Tænk over, hvad der blev sagt eller gjort, hvorfor du mistet respekt for hinanden. Du, som din partner, skal forsøge at gøre det tilbage ved at ændre den tvivlsomme adfærd og kommunikation på en bedre måde. Men hvis dette ikke er muligt, eller det skal gøre for meget, vil dit ægteskab ikke vare længe.

Din partner er i konstant forandring

Nogle par kan genopbygge deres forhold og komme videre, hvilket gør dit ægteskab mere forenet efter en af partnerne har ændret sig. Hvis det er sket én gang, kan et par overleve. Ikke desto mindre er den konstante forræderi sige, at dette problem vil være meget vanskeligt at fastsætte. Den eneste måde at glemme et forræderi - følelsesmæssigt eller fysisk - er igen opnå tillid og aldrig snyde. Men hvis din partner er snyd på dig regelmæssigt, vil han aldrig kunne få din tillid. Accepter det faktum, at nogle mennesker bare ikke kan være monogame, og derfor er de ikke er lavet til ægteskab. Den partner, der bedrager skal huske, at det er ikke hans skyld. Det er ikke dig, men din partner har nægtet at deltage fuldt ud i dit ægteskab.

Du behøver ikke have intime liv

Selvfølgelig behøver du ikke at være i seng med hinanden, som et par. Kemi, der eksisterer mellem ægtefæller oprindeligt forsvinde af mange årsager. Det er ikke usædvanligt under ægteskabet, når du føler en manglende lyst hos sin mand. Når nogen er syg, og du, eller andet, hvis du har små børn, er det helt naturligt, at sexliv reduceres. Derudover er der også en alder faktor, når man både ikke kan være den samme fysiske udholdenhed, som de var før. Men hvis du ikke længere bor sexliv, og til dette er der ingen indlysende årsag, så spørg dig selv hvorfor. Flere problemer opstår, når den ene partner ønsker sex og den anden ikke gør. Manglen på fysisk hengivenhed betyder, at du er i et platonisk forhold. Par er ikke længere kærester forblive venner eller kolleger. Men det er ingen grund for de fleste mennesker til at blive gift.

Du skændes om det samme igen og igen

Mange mennesker skændes om det samme i hele år af deres ægteskab. I dette tilfælde, ikke nødvendigvis forskelle årsag var virkelig alvorligt. Men denne situation kan føre til skilsmisse, hvis du lader en tvist alvorligt forringet, vil begynde at gennemføre en beskidt kamp, lukker i sig selv, eller holde op med at tale med hinanden. Det kan være nødvendigt at gå på kompromis og til at lave nogle indrømmelser for at sætte en stopper for de konstante kampe og forskelle. Men det er værd at huske på, at par ofte huske det gamle drama, fordi de har mistet interessen for hinanden, og deres forhold er ikke længere sundt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.