Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne Naruto smukt

Siden barndommen Jeg kunne godt lide at tegne. Det syntes, at når lodtrækningen er fritaget for nogle fragt, erhverve utrolig integritet, styrke, bliver harmonisk, tilfredse selv og livet, rolig. Måske var det virkelig så! Malet undersøiske verden af Mermaids, svaner, heste, få mennesker ... og anime, men så havde jeg ingen idé om, at det var dem - fordi i 90'erne, i en verden, hvor jeg voksede op, japansk anime og lugt ikke.

Jeg stiftede bekendtskab med karakterer af japanske animation er ikke en teenager, og jeg må indrømme, jeg ikke ønsker at skille sig af med dem, de bor i min hukommelse til denne dag. En af de mest foretrukne - en teenage ninja Naruto Uzumaki.

Jeg kunne også godt lide skoven Tottori ejer, Prinsesse Mononoke og mange andre. Jeg ville ønske, at de levede ikke kun i hukommelsen eller i medierne, men også i hjertet, men det skal bringe noget af deres egne.

Som jeg tegne et meget amatør niveau, fordi der i kunstskole, havde jeg ikke gå (det vi har også ikke), kunne kun undre sig over hvordan man kan trække Naruto helten i en af de foretrukne for mig og mange unge mennesker (og ikke kun unge) anime-serie.

Naruto forsøgte at trække mig selv, indså jeg, at uden hjælp af visuelle hjælpemidler eller video tutorial kaldet "Sådan at tegne Naruto" Jeg kan simpelthen ikke håndtere opgaven.

Der er mange varianter af video-tutorials, og alle er forskellige for forskellige niveauer "malere". Min niveau Jeg vil bedømme som en novice amatør, så jeg var først og fremmest interesseret i, hvordan man tegner Naruto blyant.

Gennemgang et stort antal video-tutorials, jeg endelig kom til den konklusion, at du kan undvære dem, vi behøver kun at undersøge nøje fasede teknikker, der viser hvordan man tegner Naruto. Her er hvordan i næste foto.

Beskæftigelse, fortælle dig en hemmelighed, spændende! Først male rammen af hovedet, den vigtigste linie. Jeg gør en hårsbredde som på billedet. Det skal bemærkes, at resultatet overskredet alle mine forventninger! Mærkning linjer hjælpe med at vise mere klart proportionerne, så de har brug for bare at male. Efter hvordan man tegner øjne, næse og ører, er du klar til hår, kjole og krigsmaling Naruto som en legendarisk kat whiskers - jeg kalder dem, så. Lav ud hovedlinjerne i tøj, jeg lagde skygge, hvor du vil ... og du er færdig! Naruto ligesom dette, kun endnu bedre, fordi jeg tegnede det selv! Du kan tilføje farve, male de færdige Naruto malinger eller farveblyanter.

Nu ved jeg det grundlæggende i at tegne en karakter animation, jeg tror, det vil hjælpe mig til at fortsætte i min hobby. Der er mange teknikker, du kan bruge til at lære at tegne Naruto og jeg er sikker på, efter et par forsøg, kunne godt være, der har sin egen teknik billede af din favorit karakter.

Og det er meget pænere end at have alle de samlede værker af anime derhjemme. Skill kan slibe på ubestemt tid eller indtil har endnu ikke lært at bruge chakra og master print til sin kontrol. Efter ni dæmon kan leve i os alle!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.