Mad og drikkevarerOpskrifter

Ribs: god. Hjemmelavede opskrifter ribs

Blodskudte bær rød ribs forføre voksne og småbørn. Lyse kugler af skarlagen kronet med klynger harmonisk, hvilket giver den bush udsigt haven aristokrat. Højden af en ædel planter ikke overstiger 1,5-1,6 meter, hvilket i høj grad forenkler processen og så omhyggelige samling bær og behandle den. Bor og frugtsætning planter held end et kvart århundrede, der forlader hendes sorte rival langt bagud i kapløbet om popularitet blandt gartnere og elskere.

Ribs: fordelene

Spredning på sitet så værdifuld koloni kultur skal finde ud af, hvad der er nyttigt ribs. Bevæbnet med den mest gennemprøvede viden og feedback, vi kan sikkert høst bær i et år for hele familien.

fordel

Blandt beundrere af naturlige akkumulatorer af vitaminer og lægemidler er især efterspurgt er ribs. Brugen af bittesmå bær er, at deres søde og sure juice indeholder en enorm mængde af pektiner, der aktivt arbejder på den menneskelige krop udrensning af toksiner og urenheder. Handling solbær er meget blød, kroppen ikke føler en "samlet" indflydelse på deres celler, hvilket gavner accelererer rensningsprocessen.

Kvalitet bremse til tumorer og inflammation virker også ribs. Bruge bær er ikke så meget i blokerende celledeling mekanisme tumorer, som i en naturlig orientering af tilstanden. Inflammation er en tilstand af smerte til et bestemt område af kroppen, og solbær saft hjælper kroppen slappe af.

advarsel

Mange læger tror på de gavnlige virkninger af ribs på det kardiovaskulære system på den person. Men spiser et bær værd lidt. Ligesom ethvert produkt, kan ribs forårsage allergi, så det er nødvendigt at suge i små portioner, konstant kontrol svaret.

for slankende

Ofte nævnt i de kostanbefalinger ribs. Anvendelsen af en sådan en velkendt frugt til at tabe vægt er, at takket være sin rige sammensætning, dens saft forsigtigt hjælper kroppen slippe af overskydende væske og salte, som kan bremse denne proces. Også en almindelig snack solbær giver effektiv mekanisme af tarmen, som i løbet af kosten er en af de mest presserende spørgsmål.

velsmagende kød

Hjemmelavede opskrifter ribs vil hjælpe ikke blot at opretholde alle de nyttige egenskaber af bær, men også for at behage den indfødte gourmet sommer gæst. En fremragende mulighed for erobring af deres hjerter vil være kød, stuvet i solbær.

For at forberede den ret, du har brug for:

 • 600-650 g foretrukne kød (bacon, bøf);
 • 2 kopper ribs (det er muligt at øge mængden densiteten af sauce);
 • spiseskefuld sukker (kan erstatte pulver);
 • en knivspids sort peber og kvaliteten af salt.

Fremstillet kød bør vaskes grundigt, fjern stilke og overskydende fedt, og derefter ikke meget store snit. På en varm og jævnt fnug vegetabilsk olie gryde steges stykkerne til de er gyldne skorpe ædel. Parallel kan tages for sig selv Smorodinka. Vasket bær nødt til at knuse og indsamle den dyrebare saft. Du kan desuden drage fordel af gaze til at fjerne små stykker frugt eller kviste.

Den resulterende saft er nødvendigt at tilføje i panden efter første kogende blanding bør peber og salt sidste tilføjet. Stew kød solbær nektar er værd at mindst en time, skal du sørge for at simre. Omrør ofte nødvendigt omhyggeligt at overvåge den mængde væske (eller du kan udfylde med rent vand eller fortyndet juice, solbær). Udsøgt garniture til kød kan tjene ris og en håndfuld bær i selskab med koriander.

sovs

Kan indsendes til de kogte steaks på grillen (eller et par - for at tabe) sauce, som ville kræve ribs. Juice bær ekstraordinære farver, der giver fadet aroma og smag, og forårsager appetit skønhed. For at forberede saucen skal have et hjem:

 • 2-2,2 kg ribs;
 • en kvart kop eddike;
 • 2 spsk. l. lavvandet rent salt;
 • 1 spsk. l. jorden (i en pose eller en hjemmebane) kanel;
 • 2 kopper sukker;
 • 4-5 fed hvidløg;
 • nelliker, Lavrushka og sort peber efter smag (tilføje en knivspids).

madlavning sauce

2 kg Smorodinka nødvendige for at tildele al saften - viser det sig omkring 5-5,5 kopper. I et stort bassin for at blande eddike, saft, alle krydderier og sætte beholderen på en lille brand. Kog blandingen bør være op til den ønskede tykkelse (den tykkere sauce ser meget attraktivt, koge det ikke er mindre end en time og en halv er bedre). Når færdig solbær fundament kan hældes på krukkerne (til konservering), sterilisere hver par. Nederst du har brug for at sætte på fed hvidløg, skåret i striber. Ved servering kødsovs anbefales at varme lidt op og dekorere en knivspids italienske urter - så fødevarer smag vil blive mere "klæbende".

Souffle med bær

For at forberede farverige dessert behov ribs, gnides med Sakharkov. På grund af den fine konsistens perfekt supplement bær ostemasse soufflé for et par. Denne godbid er perfekt til børnenes bord. dessert virksomhed kan gøre urtete eller kompot af tørrede frugter hjem.

For at forberede en vidunderlig cheesecake soufflé er nødvendigt at forberede:

 • 250-270 g landsby ikke sure ostemasse;
 • 120 g creme (kvalitativ);
 • 2 spsk. skeen selektiv semulje;
 • 3 mellemstore æg;
 • 6-7 Art. l. sukker;
 • 300-370 g Smorodinka gnides.

Vi forbereder en soufflé

Det første skridt er at adskille proteiner, og forbinde dem med creme fraiche, fint sukker, flødeost. Nå gnedet blanding, kan den let blandes i semulje. Massen af luft er påkrævet for at være, er det let toppe. Efter at blandingen kan spredes ind i en form til søens. Halv ost fundamenter skal hældes i beholderen, hæld hele området af korender og hæld ostemasse rest. Dampet soufflé tager omkring en halv time. Efter en god idé at dekorere hytteost med flormelis og rutsjebane ribs, hindbær og mynte.

cocktail

Romantisk rendezvous kan også suppleres med ribs, forberede en let cocktail. Dette vil kræve følgende:

 • 3 hele glas fedtfattig mælk;
 • 1 æggeblomme;
 • 1,5-2 kopper ribs;
 • 2-4 Art. l. sukker.

fremstilling af drikke

Vasket og omhyggeligt adskilt fra bær kviste skal udfylde en blender ved lav hastighed en god chop. Når i blandingen bør hælde mælken, æggeblomme og sukker og pisk igen grundigt. Serveres hjemmelavet cocktail i et højt glas er nødvendig, fugte kanten af solbær saft og drys dem med sukker. Den endelige touch vil være en kvist solbær og mynte blade.

konklusion

Nu hvor du ved hvad der er nyttigt ribs. Vi så også på et par gode måltider, som du kan lave mad derhjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.