Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan forbereder gær dej dumplings på et par? to opskrifter

Gær dej til melboller dampede æltet ganske enkel. Men før man går videre til udarbejdelsen af en sådan ramme, er det nødvendigt at vælge egnede ingredienser.

Dumplings på gærdej dampet opnået buttet og lækker. Fyld til dem, kan du vælge efter eget skøn.

Stepping gærdej opskrift til dumplings dampet

Der er flere måder at forberede en sådan ramme. Den mest enkle og overkommelige opskrift kræver:

 • smør - 50 g;
 • gær granulat (i pose) - 5 g;
 • færdige kartoffelmos (brugt som pynt) - 300 g;
 • snehvide hvedemel - 4 kopper (føje til tæthed);
 • varmt vand - omkring 2 kopper;
 • 1 dessertske - sukkerroer strøsukker;
 • salt tilsat jod - 1 dessertskeer;
 • løg - 1 stort hoved.

Mesim gærdej på vandet

Gær dej til boller dampet gjort hurtigt nok. Det varme vand opløse sukker, tilsæt derefter gær i kornene. Når slutproduktet er svulme op, hældes i en skål med salt tilsat jod og mel sigtet snehvide.

Alle ingredienser blandes grundigt og lov til at nå sine hænder varme i 30-45 minutter. I løbet af denne tid gær dej dumplings på et pars okay at klatre.

Vi danner dumplings med kartofler og kog dem i en dobbelt kedel

Nu ved du, hvordan man laver gærdej til dumplings dampede. Når fundamentet er klar, er det rulles ud i et tyndt lag, og derefter skåret i cirkler ved hjælp af en mund glas ølkande. Ved siden af hver kage spredning af 1,5-2 dessertske stopning og stærkt klemt kant.

Danner alle gærprodukter med kartoffelmos, sprede dem på en smurt skål med en dobbelt kedel. Indstil timeren i 40 minutter, dumplings dække med et låg og kog helt møre.

Sådan præsentere potato dumplings til middag?

Som du kan se, om gær dej dumplings dampet forberedt hurtigt og nemt. Efter alle de produkter vil være frodig og blød, forsigtigt fjerne dem fra skærmen og spredt på et stort fad.

For at gøre sådan et måltid mere smagfuld og hjertelig, før servering det skal fylde med en speciel ristning. Til fremstilling fræsede løg stegt i smør, og derefter drysset med salt og peber.

Lav en gær dumplings frodig og lækker

Hvis du ønsker at lave mad søde dumplings, vi foreslår at bruge den ostemasse hytteost. For at gennemføre denne opskrift vi skal bruge:

 • ikke for tyk yoghurt - 1 kop;
 • stort æg - 1 stk;.
 • tørgær - 1 dessertske;
 • havsalt - 1 lille ske;
 • sukkerroer - 2 store skeer af dejen og lidt til fyldet;
 • sne-hvidt mel - omkring 500-600 g;
 • Tør ostemasse gennemsnitlige fedtindhold - 300-400 g;
 • friske kirsebær, udstenede - omkring 2/3 kop.

Lav en gærdej på kefir

Gær dej til boller ostemasse æltet så let og enkelt som i den foregående opskrift. I en ikke alt for tyk yoghurt spredt sukker og grundigt æltet. Så de tilføje den tørgær og lad i varmen i 8-12 minutter. Som tiden går, de samme retter gennembore et æg, havsalt og en sne-hvidt mel.

Bland alle hænder produkter er blid og føjelig dej. Det er dækket med gaze eller håndklæde, og derefter forlade afsat til 35-45 minutter. Periodisk grundlag sønderrevet hænder.

Ostefremstillingsprocessen fyldet

Fyldet for disse dumplings kogte i et øjeblik. Tør hytteost kombineret med sukker og frisk kirsebær, og derefter forsigtigt omrøres. Hvis den resulterende masse var for væske, derefter tilføje til det lidt stivelse.

Sådan oprettes og kog i et par?

Efter fremstilling af gærdej på kefir det er rullet ud i et tyndt lag og derefter skåret i cirkler med en diameter på 5-6 cm. Desuden midten af hvert produkt spredes på 2 dessertskeer ufuldstændig påfyldning og umiddelbart zaschipyvayut kant.

Danner alle hytteost dumplings med en cherry-fyldning, sprede dem pænt i de lavere lag dampere, som på forhånd smurt smør. Installeres printeren på en timer i 40 minutter, halvfærdige produkter klar til at fuldføre blød gærdej.

Er præsenteret af en middag

Når damper bipper færdiggørelsen af varmebehandlingen alle dumplings forsigtigt fjernet og anbragt på en stor plade. Til bordet er en velsmagende og nærende parabol præsenteres sammen med creme fraiche, fløde eller marmelade.

For at opsummere

Gær dej til melboller dampede kan tilberedes ikke kun på baggrund af vand eller yoghurt, men også ved hjælp af mælk, yoghurt og endda yoghurt. Som for toppings, også her er der et stort udvalg. Ud over de mosede kartofler og hytteost med kirsebær dumplings ofte lavet med stegte svampe, bær, frugter, tørrede frugter, forskellige korn og så videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.