Sport og FitnessKampsport

Ekaterina Bukina: brydning som et middel til selvrealisering

Irkutsk-regionen bliver en reel leverandør af talent for kvindernes landshold i Rusland i freestyle brydning. Den største stjerne her, selvfølgelig, er Natalya Vorobyova, vandt ved OL i London, men der er også en multiple vinder og vinder af de største turneringer i brydning 75 kg Ekaterina Bukin. På det tidspunkt, hun konkurrerede med en ung Landsmandinde, så hun ændret hendes vægtklasse og Catherine ryddet vejen til OL 2016, hvor Bukin var i stand til at tage den bronzemedalje. Ud over sport feats sibiriske arbejder stadig i politiet i rang af løjtnant og lærer medmennesker selvforsvar teknikker.

Junior periode

Et medlem af landsholdet på brydning Ekaterina Bukin blev født i Angarsk, i Irkutsk-regionen i 1987. I første omgang pigen var engageret i atletik og har opnået i denne sport succeser. Så efter alt der var et sted i biografien af brydning Ekaterina Bukina. Ikke helt kvindelig sport elskede Natalya, og i 2000 begyndte det at forsvinde i uddannelse haller, perfektionere teknikker og kast. Fremskridt atleter blev klart, og efter et stykke sibiriske flyttede til Moskva for at nå et kvalitativt nyt niveau af udvikling.

I 2004 hun først manifesterede sig på junior niveau og blev europæisk vice-mester i freestyle brydning. Ekaterina Bukina ikke bremse tempoet, og to år senere tog bronze ved Youth World Championship i Guatemala. I 2007 er det stiger til et højere trin på podiet, bliver en sølvmedalje i Paris.

Voksne sejr

Ved udgangen af nul år Ekaterina Bukin blive leder af kvindernes landshold i freestyle brydning i kategorien op til 72 kg. Hun vandt det nationale mesterskab i 2010 og udvalgt til at deltage i de store internationale turneringer. Ved EM i freestyle brydning Ekaterina Bukin foregår i finalen, og kun i en bitter kamp giver vinderen. Moskva konkurrence om VM i 2010 år har været hårdere, og atleten tager en bronzemedalje.

Et år senere vandt hun igen den nationale finale og bliver vice-verdensmester i turneringen i Istanbul. De fleste eksperter forventer, at det Ekaterina Bukin vil repræsentere landet ved OL i London.

Tab af olympisk turné

Men samtidig vinder momentum den anden "stjerne" af brydning fra Irkutsk-regionen. I mesterskabet i Rusland i 2012, hvilket løste problemet med udvælgelse til OL, Natalia Vorobyova i strålende stil vandt en klar sejr over en sibirisk.

Men den atlet fra Angarsk ikke give op og fortsatte med at arbejde hårdt på dig selv og kæmpe med rivaler. Snart Natalya Vorobyova forlader kategori op til 72 kg, og i brydning Ekaterina Bukina der er en ny chance for at højlydt erklærer sig. Hun blev igen den stærkeste i landet og vandt den indenlandske turneringer.

Konkurrencen i kvindernes freestyle brydning ved OL

Ekaterina Bukina vandt den russiske mesterskab i 2013, 2014, efter to år, men bliver en afgørende nationale mesterskab næste år, selv for hende. Efter alt, i henhold til resultaterne af konkurrencen vinderen modtager en billet til OL i 2016 i Rio.

Ikke uden problemer Ekaterina Bukina besejret i finalen i mesterskabet i Rusland 2016 Alenu Perepelkinu og vundet retten til at deltage i de store konkurrencer fire år. Blandt de vigtigste turnering i mit liv Irkutsk atlet kom i god form og trygt slået alle konkurrenter op til semifinalerne.

Hun er klar til at kæmpe mod de stærkeste piger - Yasimin Adar, Adeline Gray, Erica Veybe. I semifinalen, da det ventede erfarne Guzel Manyurova tidligere repræsenterede Rusland, og derefter foretage et valg af sport personer til fordel for Kasakhstan. Ekaterina Bukina blev betragtet som den klare favorit i kampen mod den 38-årige atlet og trygt kontrollerede kampen, hvilket fører til stillingen 8-1. Men for et par sekunder før udløbet af den russiske har mistet koncentrationen og savnet lyn angribe kasakhisk pige, som pripechatat det at rense tæppe og scorede sejr.

Yuri Shakhmuradov, cheftræner for kvindernes hold, kaldet en atlet til at holde op med at kaste tårer efter fornærmende nederlag og gå få klar til kampen for tredje sted. Catherine blev en rival Bukina camerounske atlet Anabel Laura Ali. Lige forsigtig kamp nåede det øjeblik, hvor scoren var lig. Men Ekateriny Bukinoy havde en fordel i kvaliteten af modtagelse, overset hendes modstander. Afrikansk pige gik ikke til angreb, og kampen tilstand i en forsigtig og endte i total sejr for russerne.

Efter konkurrencen formanden for sammenslutningen af brydning Rusland brød ud i en vred tirade mod piger, der mistede den sande mønt i et par sekunder før slutningen af slagsmål. Han kom under beskydning og Ekaterina Bukina. Men den koldblodige pige reagerede på det roligt, siger, at han forstår de følelser af en stor officiel.