Sport og FitnessVægttab

Split måltider for at tabe sig. Menuen for ugen og på dagen

Ønsket om at tabe sig gør folk ser for ikke blot den nødvendige sæt øvelser, som er uden tvivl vigtigt, men det passende kost. De er, som du kan se, en masse, og i hvert du kan finde plusser og minusser. For eksempel kan proteinet kost smide en masse ekstra kilo, men det kan forårsage skade på sundhed, og at give bagslag gennem mange år i form af problemer med nyrer og lever, mave-tarmkanalen. Det er derfor, det er meget vigtigt at gøre din kost ikke kun lavt kalorieindhold, men også afbalanceret.
En hjælp i denne split måltider for at tabe sig. Menuen for ugen for vi vil se på i det følgende. Dette vil ikke blot føre til den rigtige måde at leve på, men også meget at tabe, selv uden motion og kraftig brug.

Hvad er en split måltider til vægttab

Menu for uge i dette system tyder på, at du spiser de samme fødevarer, som før. Det bør være hele den daglige mængde opdelt i fem eller seks måltider. Dette vil give maden er helt fordøjet straks i form af fedtreserver. Hver 3. time, du skal have. Grunden er enkel: fordøjelsen af mad i maven tager omkring 2,5-3 timer, hvilket betyder, at du skal spise godt at vedligeholde dit stofskifte, uden at opleve alvorlige hungersnød, hvor både ske for overspisning.

Når grundig vægttab bør genoverveje deres kalorieindhold mad. Hos kvinder, må det variere mellem 1200-1500 kalorier. Udsving i begge retninger kan markant bremse processen af vægttab. Hvis du indtager flere kalorier eller mindre det ovenstående interval, er det ikke nødvendigt straks at indgå denne "skure". Split måltider til vægttab (menu for ugen skal beskrive, i overensstemmelse med nuancerne i systemet), skal normalisere gradvist, uden at arrangere for kroppen at stress. Processen med vægttab (især store) klæde lang og besværlig. Derfor bør du tage dette punkt meget omhyggeligt.

Split måltider for at tabe sig. Menu for uge, sine fordele og ulemper

Denne måde at leve på vil opretholde dit stofskifte på et højt niveau, som vil brænde flere kalorier og derfor tabe sig. Fractional nominel effekt tabte vægt anbefales, fordi der i en uge går tabt uden en belastning på 400 gram til 1,5 kg. I løbet af denne kost, kan du helt at kontrollere din sult og overspisning senere.

Hvis vi taler om de ulemper, derefter de lavt kalorieindhold kost, som omfatter dette system, er det en meget betydelig: fremkomsten af en stærk følelse af sult. Hvis du ikke er opmærksomme på denne faktor og springe måltider, kan du også bestanden op på store mængder fedt. Husk, at følelsen af stærk sult - det er først og fremmest et signal af kroppen, at han er klar til at lave reserver til "regnvejrsdag".

Split måltider til vægttab, menuen for den uge, der ikke er så varieret, er det bedre at male en dag, hvor du selv vil variere disse eller andre produkter. Hovedreglen i de første to eller tre måltider bør spises de fleste af de kulhydrater af dagen. 5-6 "nærmer sig" 3 skal være varm, og 2-3 - lette snacks, undertrykker sult. Proteiner skal være til stede i hvert måltid modtagelse. For den bedste "dosis" af måltidet, bruge reglen om håndfladen eller ærme, det vil sige, bør mængden af produkter til et måltid ikke overstige de angivne foranstaltninger. I første omgang vil det være svært, men til sidst du vænne sig til, og inden for en måned kan ikke engang forestille mig, hvordan du har brugt til at være i stand til at spise meget.

Morgenmad skal spises senest en time efter opvågning. Det omfatter i sig selv nogen grød, müsli eller korn og en sandwich med ost og hele korn brød. Som det kan være at drikke vand, te, honning / stevia eller kaffe med mælk. 2,5-3 timer snack i form af yoghurt eller yoghurt og groft brød. Frokost: suppe, salat, eller vegetabilsk side parabol med magert kød. Snack: hytteost eller et lavt kalorieindhold dessert med te (som sådan kan anvendes bagt i ovn eller mikrobølgeovn æbler). Middag: kogt fisk (kød, æg eller ost efter eget valg), vegetabilsk garniture. Snack ved sengetid kan være repræsenteret ved et glas kefir eller yoghurt. Sådanne split måltider til vægttab, menuen for ugen, som du kan registrere sig gennem anvendelse af den daglige kost.

Som konklusion

Som du kan se, intet kompliceret i processen med magt, og ikke behøver at udelukke sød. Bare en smule begrænset sit forbrug, men det er lettere at acceptere end den fuldstændige mangel heraf. Førende ernæringseksperter anbefale at spise verden, hvad kroppen kræver, simpelthen ikke passere den tilladte foranstaltning. Manglen på en komplet afkald på søde og nærende mad, som vil give kroppen i den nødvendige mængde af protein, vitaminer, mineraler og fibre, vil ikke kun tabe sig, men også for at opretholde skønhed. Mest anbefales til dem, der kommer til at miste en masse vægt. Kost (fraktionseffekt), menuen for dagen, som vi har beskrevet ovenfor, bør kombineres med motion. Man kan starte med statisk, såsom callanetics eller pilates. Samtidig med at kroppen i god form hud ikke vil synke tungt, og med tilstrækkelig belastning kan du gøre det og trække op. Vær sikker på at forbruge mindst 2 liter drikkevand per dag. Desuden bør vegetabilske fedtstoffer være til stede ration: uraffineret olivenolie, hørfrøolie, sesamolie, eller som et alternativ til fiskeolie. Hvis du har grund til at tro, at kroppen ikke får den nødvendige mængde af vitaminer og mineraler, tage kompleks recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.