ComputereComputerspil

Kan jeg bruge in-game "DotA 2" snyder bots?

Snyd i videospil - dette er en ganske kontroversielt spørgsmål, som blev drøftet så meget som der er computerspil og mulighed for at indtaste koden på dem. Nogen mener, at det er helt ubrugelig ting, andre siger, at spil snyder tilføjet smag. Det bør dog være særlig opmærksom på de bedrager, der skal anvendes i nogen omstændigheder. For eksempel, hvis du spiller i single player mode, foregiver ikke at komme ind i den høje score bordet, eller til særlige konkurrencemæssige resultater, det snyd - det er helt dit initiativ. Det vil ikke påvirke andre, og du kan få mere glæde af spillet. Men når det kommer til multiplayer spil, hvor du sætter dig selv over resten af de spillere ved hjælp af koderne, der er helt klart nødvendigt at forbyde de bedrager. Derfor servere er ofte flere lag af beskyttelse mod snyderi og snydere nådesløst banyat når først opdaget. Men hvad med spillet "DotA 2"? Snyd med bots eller spillere kan få lov? I denne artikel vil du lære alt om det.

Snyd i et spil med mennesker

Før overvejer spørgsmålet om, hvorvidt vi kan bruge i spillet "DotA 2" snyder bots, du skal til at beskæftige sig med den mere almindelige tilfælde. Efter alt, "Dot" - er et multiplayer spil, så det meste af tiden gamere bruger, der konkurrerer med hinanden. Således er multiplayer mode at blive det vigtigste, og brugen af snydepelse sættes i første omgang for sådanne tilfælde. Faktisk, er svaret temmelig korte og forståelige for alle - snyd kan ikke anvendes. På servere, som er blevet sagt før, er det værd at en pålidelig beskyttelse af en begivenhed overvåge alarm administratorer, og hvis du ulichat at bruge cheat, vil du blive forbudt. Derfor er det bedre at træne hårdt og lære at spille, snarere end at forsøge at narre nogen, og vind en uærlig metode. Men hvad med dem samme uddannelse? I spillet "DotA 2" Snyd bots er tilladt eller forbudt?

Brug snydekoder i spillet med bots

Hvis du træner mod bots, så du er absolut ingen grænser for, hvad slags hold du ønsker at bruge. Derfor i spillet "DotA 2" snyder, bots er tilladt, og du kan bruge dem så meget som du ønsker. Du kan gøre dette til at simulere visse situationer og forbedre deres uddannelse proces, og du kan bare have det sjovt, at hæve niveauet selv, tilføjer sig selv de rigtige poster, ubegrænset forsyning af guld og mere. Det eneste, du behøver at vide - er, hvordan man aktiverer snydekoder til "DotA 2", fordi oprindeligt kan du ikke indtaste dem. At denne mulighed kom, du generere uddannelse lobby skal du sætte et flueben i "Aktiver Cheats". Men hvad gør du nu?

Hvordan deltager cheat?

Nu ved du, en af de vigtigste hemmeligheder af uddannelsen processen i spillet "DotA 2" - hvordan man kan gøre det muligt for bedrager. Men på samme tid, de bør også bruges, og på dette tidspunkt, er mange spillere oplever også vanskeligheder. Faktisk alt er meget lettere, end det kan synes ved første øjekast. Du skal ringe til spillekonsol, som du vil skrive alle de nødvendige kommandoer, ellers skrive deres snydekoder i spillet chat. Men på samme tid, du har brug for at vide, hvordan man skriver de samme snyde koder i "DotA 2". Det faktum, at de har deres egne regler for at skrive for begge tilfælde, så skal du læse reglerne, før du aktiverer bedrager.

Snyd "Dote '

Det er tid til at lære at bruge cheat ( "Dota 2"), fordi det virkelig kan hjælpe dig i uddannelse. Du ved allerede, hvordan du aktiverer muligheden for deres indførelse i spillet, samt hvor de fastsætte. Men hvad mener du skal skrive? Hvis du skriver en snyde i chatten, skal du sætte foran dem "-" tegn, for eksempel -lvlup øge dit niveau og -respawn straks genoplive din karakter uden rollback forventninger. Men hvis du beslutter at registrere koder i konsollen, stavningen er lidt anderledes. For eksempel for at nulstille alle cooldowns og fuldt ud at genoprette sundheden for din karakter, skal du indtaste konsollen kommando dota_hero_refresh, og hvis du ønsker at opnå den samme chat, ville koden se sådan ud: -refresh. Nu ved du alt om, hvordan du indtaster koderne, hvad de kan være, og hvor man kan indtaste dem. Uddannelsen proces er nu for dig vil være meget lettere og mere produktivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.