SundhedSygdomme og betingelser

"Izofra" eller "Polydex" - hvad er bedre, og hvad er forskellen?

Ofte folk, der er kommet til apoteket, spørger: "Hvad er det middel for behandling af bihulebetændelse eller rhinitis vælge: Spray" Izofra "eller" Polydex "? Det lader til, at to identiske medicin, fordi de indikationer for brug af deres ligheder. Mange endda ikke svært at træffe et valg til fordel for den ene eller anden måde, men i virkeligheden kun en uddannet professionel kan fortælle hvilket lægemiddel er egnet til en bestemt person. I dag, derfor, vi mener, hvad er forskellen "Izofra" og "Polydex" stoffer og om de har ligheder?

Antibiotika til bihulebetændelse

Hovedpine, slim og purulent næseflåd, nedsat lugtesans, svaghed, utilpashed - det er alle tegn på sygdommen, som bihulebetændelse. Ganske enkelt, det er bihulebetændelse. Denne sygdom behandles ved forskellige metoder, afhængigt af, hvad iscenesætte sygdommen. Hvis problemet længe har været bekymret over patienten, så patienten udpeget antibakterielle midler. Blandt sådanne lægemidler kaldes følgende sprays: "Bioparox", "Izofra", "Polydex". Alle tre af lægemidlet bør administreres strengt otolaryngologist, er selv-behandling med disse lægemidler ikke tilladt. I dag vil vi tale kun af de to præparater: spray "Izofra" og "Polydex". Sagen er, at mange mennesker tror, at disse midler udskiftelige. Men er det virkelig - nu og finde ud af.

Ligheden af lægemidler

Narkotika har meget lidt til fælles. Så, det samme for dem er, at de begge hører til gruppen af antibiotika. En anden lighed - især anvendelse, fordi begge lægemidler er tilgængelige i form af sprays. Og den sidste fælles træk ved disse stoffer - er, at begge agenter ikke kan bruges længere end 10 dage, er det antibiotika. Ellers en person simpelthen underminerer immunitet og hans egen krop er ikke længere i stand til at kæmpe skadelige mikroorganismer. I denne lighed af disse lægemidler ender og de eneste forskelle er på.

forskelle

  1. Komposition.
  2. Omfang.
  3. Rækkefølgen af indgivelse af lægemidlet.
  4. Kontraindikationer og bivirkninger.

Den forskellighed i sammensætningen af lægemidler

Det, der adskiller "Izofra" fra "Polydex", hvis begge lægemidler ofte er ordineret til den samme sygdom? Den vigtigste forskellighed - sammensætningen af medicin. Således, spray "Izofra" indeholder den vigtigste aktive stof - framycetin sulfat. Det er denne del af lægemidlet kan administreres otolaryngologists til behandling af rhinitis, sinusitis, akut rhinopharyngitis.

Som en del af lægemidlet "Polydex" - neomycinsulfat, polymyxin B-sulfat og dexamethason metasulphobenzoat. Tripletter af disse komponenter tilvejebringer en udvidelse af spektret af antibakteriel virkning af lægemidlet på de fleste mikroorganismer, som forårsager infektiøse og inflammatoriske sygdomme i de øvre luftveje.

Nu, at kende sammensætningen af lægemidlet, kan det antages, hvoraf den ene er at foretrække, "Izofra" eller "Polydex". Er det bedre at bruge stoffet med et aktivt stof eller et køretøj med tre komponenter? Selvfølgelig, hvis vi sammenligner sammensætningen, stoffet "Polydex" i sammenligning med spray "Izofra" har en mere udtalt antiinflammatorisk virkning, så på dette punkt er det bedre at købe det.

Forskellen i størrelsesordenen indgivelse af lægemidlet

Alle læsere af denne artikel, skal være opmærksom på, at enhver antibakterielle midler lokal applikation skal udpeges kun med tilladelse fra lægen. Denne regel er ikke en undtagelse, og i forhold til medicinering "Polydex" eller "Izofra". Med henblik på at barnet af sådanne lægemidler bør bære en børnelæge, og bedst af alt - en otolaryngologist. Så efter en tur til børnelæge mor med barn synes ønskeligt at se en specialist, så han udnævnt trofast lægemiddel til behandling af luftvejsproblemer.

Hvad mere er i modsætning til "Izofry" fra "Polydex" - narkotika almindeligt ordineret af læger på en "vanskelig" almindelig forkølelse hos børn? Foruden præparatet, kan observeres forskellighed af de to lægemidler i den rækkefølge deres anvendelse.

Så før du anvender spray "Polydex" næseslimhinden skal rengøres og derefter direkte ind medicin. Og hvis lægen udnævnt medicin "Izofra", efter at rense lugteorganet og injektionsmidlerne brug derefter igen vaske næsen med havvand. Dette gøres for at trække overskydende medicin.

Desuden bør det være lidt fat i dine hænder til let opvarmet før stoffet "Polydex" ved hjælp af en spray. I tilfælde af medicin "Izofra" sådan manipulation er ikke nødvendigt at udføre. Du skal blot ryste hætteglasset og injicere agent i hvert næsebor.

anvendelsesområde

Hvilket stof til at vælge, "Izofra" eller "Polydex"? Hvilken bedre og mere effektive af disse to stoffer? Når det kommer til denne sygdom som otitis media, her og synes, det er ikke nødvendigt. Efter alt, betyder det "Izofra" betyder ikke behandling af denne sygdom. Men stoffet "Polydex", derimod, er ofte bruges i behandlingen af mellemørebetændelse. Det faktum, at dette stof er tilgængelige ikke kun i form af en spray, men også i form af dråber. Og det skal købes på apoteket til behandling af mellemørebetændelse. Og en spray middel anvendes til behandling af rhinitis, pharyngitis og sinusitis. Medikament "Izofra" er tildelt i den komplekse terapi i infektiøse og inflammatoriske sygdomme i ENT, såsom:

- sinusitis, herunder bihulebetændelse (på den betingelse, at hvis en patient ikke er beskadiget septum).

- rhinopharyngitis.

- Ikke-allergisk kronisk rhinitis.

- infektiøs rhinitis bakteriel art.

- Forebyggelse og behandling af næsehulen efter kirurgisk indgreb i lugteorganet.

Således blev det klart, at selv om de betyder "Izofra" og håndtere forskellige sygdomme i øvre luftveje, men stoffet "Polydex" stadig er en mere kompleks præparat, fokuserede ikke kun på behandlingen af lugteorganet, men også orglet af hørelsen. Men på samme tid, kan denne medicin ordineres til mennesker med en kold forårsaget af udsættelse for allergener. Men betyder "Izofra" vil ikke arbejde for denne sag. Det ville være dumt at svare på spørgsmål om, hvilken medicin er at foretrække - "Izofra" eller "Polydex"? Det er bedre at købe i håndkøb? Efter alt, det hele afhænger af patientens diagnose.

Kontraindikationer for brug af medicin

Ved at sammenligne de to lægemidler, bør man også være opmærksom på antallet af begrænsninger i brugen af et værktøj. Således er den mindste antal kontraindikationer bemærkede i medicin "Izofra". Den kan ikke anvendes af personer, der har haft en overfølsomhed over for indholdsstofferne i midlerne. Men spray "Polydex 'næse har en masse flere kontraindikationer. Således bør dette stof ikke gives til personer, hvis de har lidelser, såsom glaukom, hypertension, koronarhjertesygdom, problemer med skjoldbruskkirtlen, virusinfektioner (såsom herpes, skoldkopper, etc.). Tilstedeværelsen af et så stort antal af begrænsninger i brugen af "Polydex" penge er forståeligt, eftersom i sin sammensætning indeholder mere end én aktiv ingrediens, som det er tilfældet med medikamentet "Izofra", men tre af den aktive komponent.

Det er bedre at søge om et barn?

Hvis din søn eller datter lægen diagnosen bihulebetændelse, i dette tilfælde kan begge lægemidler være passende. Men nu står for sig selv at afgøre, hvad der er bedst: at beskytte din baby mod virkningerne af denne medicin, allergier, eller andet at gennemføre programmet til at indlæse kroppen af barnet, uden at frygte udbrud af udslæt og nældefeber på kroppen? Efter alt, hvis du bruger spray "Izofra", er der ingen garanti for, at barnet ikke vil være på dette stof allergi. Og hvis vi anvender den medicin "Polydex", som en del af, hvor der er et antihistamin komponent, således at sandsynligheden for allergiske reaktioner vil komme til noget, så den forælder vil ikke vide, hvordan den immun søn eller datter vil reagere på medicinen. Efter alt, er det bedre at bruge stoffet med et aktivt stof, snarere end tre. Så immunsystemet vil lide mindre. Valget er kun for den behandlende læge: at ordinere "Izofra" eller "Polydex". Når sinus begge midler kan udledes specialist.

Nu hvor du ved, hvad forskelle og ligheder af lægemidler, der er omhandlet i artikel. Bestemt, vel vidende egenskaberne af en og det andet middel, enhver forælder vil nu vide, hvordan medicinen vil nærme sig en søn eller datter, "Izofra" eller "Polydex". Er det bedre at vælge en smal lægemiddel eller narkotika kompleks med antibakterielle, antihistamin og vasokonstriktor handling? Dette spørgsmål skal besvares kun den læge, der undersøgte barn eller voksen, og stille en præcis diagnose.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.