FormationUngdomsuddannelse og skoler

September 1 i en klasse: scriptet Praznik

Hvilken begivenhed i livet for hvert barn er det den mest højtidelige og forårsager så mange følelser? Selvfølgelig er dette er den første renteforhøjelse i skolen! Lektion 1. september til 1. klasse repræsenterer trådt i en ny fase af livet, fuld af interessante opdagelser og højdepunkter. En sådan en vigtig dag bør blive husket for et helt liv, og børnene, og deres forældre. Derfor tilgangen til tilrettelæggelse af arrangementer den 1. september i en klasse, være ansvarligt.

Historie og tradition

Næppe, startende 1. september skolen med en buket blomster, fyrene tænker over historien om ferien. De ville være interesseret i at vide, at i kejsertid, de fleste skoler vælger startdatoen efter eget skøn. Kun i 1935, er alle skoler forpligtet til at begynde at lære det fra den første dag i efteråret. Kun et halvt århundrede senere (i 1984), er denne dato officielt blev en ferie, og blev kaldt Day of Knowledge.

Traditionelt fejringen af Dag Viden er ledsaget af en højtidelig linje, samt et obligatorisk program anses for at være en lektion i verden. I taknemmelighed for det arbejde og som julehilsner til lærerne besluttet at give buketter af blomster. Og for den lille lektion i første klasse 1 september efterfulgt af fortrolighed med læreren.

Hvad skal være den første skoledag

Den første lektion i en klasse september 1 - det er utrolig vigtigt og spændende tid både for de første gradere og deres forældre. Selv erfarne lærere kan ikke være ligeglade med sådan en vidunderlig ferie, når børnene er på det første skridt på vejen til voksenalderen. Det er derfor, lærere og forældre til denne dag har brug for at forberede sig på forhånd, så han kun efterlod en positiv hukommelse.

Den første lektion i en klasse 1 September - det er et vigtigt skridt, som markerer indgangen af barnet i en helt ny fase. At sige farvel til den ubekymrede barndom, han begiver sig ud på vejen af ny viden, opdagelser og resultater. Men det er ekstremt vigtigt ikke at skræmme børnene med strenge regler og disciplin fra dag ét. Men på samme tid, skal første gradere realisere ansvar og vigtigheden af øjeblikket. Det er derfor, det er så vigtigt at finde en balance mellem spillet og diskret streng orden, når vi først mødte børn fra skole vægge.

Ud over de talrige organisatoriske spørgsmål, bør du også sørge for, at børn og forældre sikkert vil forblive mindet om sådan en smuk dag, 1. september, 1. klasse. Billede - dette er sandsynligvis den bedste måde at fange det afgørende øjeblik. Selvfølgelig vil alle forældre være forpligtet til at foretage amatør fotografering, men glem ikke professionel service.

lektion verden

Efter den officielle linje af børnene sendt til din målgruppe, hvor de vil stifte bekendtskab med forskellige emner, med henblik på at lytte til din første lektion i verden for de næste fire år. I 1. klasse den 1. september, de 45 minutter som regel afsætte en samtale med dine børn om vigtigheden af, hvad der omgiver dem: Familie, Nature, skole.

Bør omhyggeligt nærmer scenariet af lektionen og alle former for dets attributter. Lektion 1 verdensklasse september 1 skal indeholde ikke kun interessant, men også nyttige oplysninger. At processen har tiltrukket interesse fra de fyre, du skal tage sig af visuelle materialer, videoer, såvel som musikalsk akkompagnement. Skal anvendes i talen digte, fordi de koncentrere sig meget bedre børnenes opmærksomhed end den monotone tale.

Hvordan kan man foretage en lektion af fred

I sin allerførste skoledag første-gradere er så mange forskellige følelser, at opfatte, at nogen teoretisk viden på denne dag, de er simpelthen ude af stand til, derfor den ideelle fortsættelse af bekendtskab med skolen efter ferien lineup er læren af verden. I 1. klasse 1 September - det er tid til at tale med børn om de vigtige ting for dem. Information skal være både nyttigt og interessant. Det er derfor, den 1. september i den første klasse af lektionen scenariet af verden er meget vigtig.

Det er vigtigt at skabe en venlig og sjov atmosfære. Lektion 1 verdensklasse 1. september skal starte med musikken. Mens børn vil gå ind i publikum og sidde ned på steder, bør spilles børnesange såsom "lære i skolen," og andre værker og melodier. Når børnene tage deres skriveborde, kan du begynde at åbne lektioner.

Det ville være rart, hvis den første lektion i den første klasse den 1. september begyndte med hilsener fra de studerende i de ældste klasser. Lad dem læse versene og sige opmuntrende ord til sine yngre kammerater. Efter at gymnasieelever skal give dem gode gaver (notesbøger, blyanter, kuglepenne), købt på forhånd på bekostning af det overordnede udvalg.

Næste lektion 1 i verdensklasse 1 september skal ledsages af en lærer afskedstale på betydningen af den første dag i skolen, der venter på børnene, og hvor vigtigt det er at studere flittigt. Dernæst læreren et bestemt emne skal oplyses. Dette kunne være en historie om venlighed, venskab og fred. Om noget vigtigt - at lektion i en klasse 1 September var lærerigt og interessant for første gradere.

Med henblik på at verden en lektion i en klasse den 1. september, var en succes og tiltrak interesse børnene, er det nødvendigt at bestanden op på alle former for dekorationer, smykker, plakater. Det er vigtigt at gøre maksimal brug af multimediefunktioner (video, lyd, projektorer). Du skal også jævnligt inddrage børn i processen med diskussion af et emne ved at stille klassen spørgsmål.

Har jeg brug for en klasse time

For at løse organisatoriske spørgsmål helt sikkert brug for at tilbringe en kølig time. 1. september, 1. klasse ofte udelade dette punkt, og kombinere det med verden en lektion. Dette kan kaldes en pædagogisk fejl, fordi klassen time hjælper børn til at føle atmosfæren af disciplin og læreproces, og lærere - at finde ud af for sig selv de vigtige oplysninger.

Må ikke forsømme dette vigtige punkt, da den homeroom 1. september, 1. klasse. Den dag, da børnene endnu ikke har hentet de erfaringer og pleje om uddannelse, er det nødvendigt at informere dem og til deres forældre, alle de vigtigste informationer om, hvad de kan forvente fra skolen rutine, og hvilke regler de skal overholde.

Hvordan kan man foretage en klasse time

Klasse time den 1. september i en klasse skal på den ene side at opretholde en festlig stemning, og på den anden - at rejse nok alvorlige øjeblikke med hensyn til den pædagogiske proces. Den første og vigtigste punkt er naturligvis, er velkendt. At komme i gang er at indføre en lærer, og derefter hver af de studerende. Lad børnene ikke bare kalde deres navne, men også sige et par ord om dig selv. Dette vil hjælpe børnene til at lære mere om, og lærer - når en vis indtryk om hvert barn.

Start en samtale med børn har brug for nogle enkle spørgsmål, såsom hvorvidt børnene ved, hvad de vil gøre i skolen. Finde en samtale, skal du gå videre til mere alvorlige øjeblikke. Således er klassen time den 1. september i en klasse designet til at give de studerende en idé om, hvordan man opfører sig i skolen. De bør fremgå som en børnevenlig sprog og omfatter for eksempel følgende regler:

  • Du kan ikke komme for sent til klassen;
  • løber gennem gangene;
  • skænderier og kampe;
  • beskidte gardiner og vægge;
  • du kan ikke skrive på skriveborde;
  • du skal tage sig af de lærebøger;
  • at opføre sig godt i klassen;
  • bør gøre deres hjemmearbejde.

Til børnene var det interessant, er det nødvendigt at forberede sig på forhånd plakater, som vil blive skrevet i reglerne. Du skal også give alle første særlige memo, som vil blive trykt klasse tidsplan, kalder tid, samt bindende normer for adfærd i skolen.

Klasse time den 1. september i en klasse bør også helliget til at introducere børn til skolen. Læreren skal have børn gennem gangene, for at vise dem, hvor læreren, rektors kontor, fitness, spisestue, badeværelse og andre faciliteter. Efter turen gradere skal gå tilbage til sit værelse, hvor en lærer, Få dem sidde i et bestemt sted. Komplet homeroom brug for en behagelig og uventet overraskelse. For eksempel kan du give hvert barn et certifikat eller medalje grader.

Det er værd at bemærke, at øjeblik, at klassen time den 1. september i 1. klasse skal holdes uden deltagelse af forældre, at børn føler sig selvstændighed og ansvar.

ferie begivenheder

På trods af at den lektie af 1. september, 1. klasse i sig selv er en vigtig og højtidelig begivenhed, vil børnene helt sikkert brug for at arrangere en ferie. Dette vil hjælpe dem slappe af efter vigtige fester, der blev afholdt i skole, samt give dem mulighed for at komme til at kende hinanden og endda gøre venner.

Scriptet den 1. september klasse 1 kan have et par muligheder. Det skal drøftes på forhånd og arrangere sammen med deres forældre. Forskellige muligheder kræver forskellige investeringer, samt tidskrævende. Desuden er det vigtigt at tage hensyn til de interesser børn. Når du vælger et script er det nødvendigt at henvise til, at børnene vil nyde, snarere end hvad der er korrekt fra synspunkt forældre og lærere.

Fest på frisk luft

Normalt meget varme og solrige vejr falder den 1. september. I en klasse af børn vil ikke være meget fritid til sjov og ballade, som før, så gå i den friske luft, de vil helt sikkert behage. Du kan føre dem til parken eller ethvert andet sted i byen, hvor en masse bevoksning og underholdning.

Scriptet den 1. september klasse 1 skal begynde med for at opbygge børn i par og organiseret til at tage dem til spillestedet. På den måde børn skal blive underholdt med sjove rim og sange. Til dato den 1. september til 1. klasse var særligt slående, kan det give første gradere flerfarvede balloner at scenariet de ville blive frigivet ind i himlen.

Det er vigtigt at tage sig af børns aktiviteter i naturen. Scriptet af 1. september i en klasse i det fri må nødvendigvis omfatte udendørs spil, der hjælper børn med at udvikle team spirit. Det anbefales, at spil som f.eks "Snake", "sive", "trodset bølger ..." og andre aktiviteter, som ville blive inddraget uden undtagelse, og det ville ikke udgøre en fare for skade.

Som for en dag fuld af følelsesmæssige og vigtige begivenheder, børn køligt sulten, er du nødt til at tage sig af den lækre feriens afslutning den 1. september i 1. klasse. Lad forældrene til at tænke på forhånd om en lille udflugt for børnene, mens de har det sjovt i selskab med sin første lærer.

sød ferie

Børnene vil sætte pris på omhyggeligt forberedt script ferie 1. september en klasse. Med forældre skal diskutere på forhånd menuen og mødested. Afhængigt af hvad budgettet er, er der forskellige muligheder for at organisere begivenheden.

Søde tabel kan arrangeres direkte på skolen, så omkostningerne vil vise sig ganske beskedne. På det tidspunkt, mens børnene er i den første lektion af verden, i spisestuen og forældrene involveret i at betjene udsmykningen af hallen. For dekoration kan du bruge alle mulige bannere, guirlander og, selvfølgelig, balloner. Hvis forældrene er villige til at betale flere penge til afholdelse af fester, kan det overføres til en restaurant eller café.

Scriptet af 1. september i den første klasse, i tillæg til søde sager, bør omfatte musik, samt arbejde animatorer. Glem ikke at invitere en professionel fotograf! Han vil skabe et farverigt album med minder om en så vigtig festival for børn.

Overraskelse fra gymnasiet

Senior elever på skolen bedre end nogen anden kan tage sig af at organisere underholdning for børn 1 1 September i klasseværelset. Scenariet indebærer udførelse af en festlig koncert i auditoriet på skolen. Forberedelsen af mindehøjtidelighed for første gradere har brug for at tiltrække studerende i forskellige aldre, fra den yngste til den ældste.

Programmet bør omfatte sådanne rekreative faciliteter som danse, sange, humoristiske stykker, digte. Også, glem ikke de alvorlige problemer, der har brug for at hæve deltagerne i koncerten i sin begyndelse adresse. Ferien skal "ed af det første-klasses elev", hvor børnene lover at studere hårdt, respektere deres forældre, at opføre sig godt i pauserne og så videre.

kulturel begivenhed

For at sprede børns aktiviteter den 1. september i en klasse ferie scenarie kan blive forvandlet til en reel kulturel begivenhed. Fælles kampagne betød børn, lærere og forældre på en tur i biografen og så videre.

Arrangementet skal være ikke kun underholdende, men også pædagogisk i naturen, så et emne af underholdning, du har brug for at gå er særlig alvorlig. Så når det kommer til sightseeing, kan det forholde sig til steder af militær herlighed af byen, der vil være en god fortsættelse af verden en lektion. Et alternativ ville være en kollektiv besøg på museet, som vil være forberedt på forhånd Udstillinger, som er uløseligt være forbundet med skolegang.

En anden mulighed for at fejre Day of Knowledge kan gå i biografen. Det er bedre at blive enige på forhånd med forvaltningen af institutioner, for at undgå problemer med tilgængelighed. Også, du har brug for en ansvarlig tilgang til udvælgelsen af billeder af motiver, der vil blive vist til første gradere. Bedre, hvis det vil være en god børnefilm om skolen. Mange eksempler på disse malerier kan findes blandt de prøver af den sovjetiske biograf. Af den måde, gå i biografen er meget muligt at erstatte filmen at se i hallen, hvis skolen har en projektor.

Børn vil ikke være ligeglade med ferien dukketeater eller udførelsen af Young Spectators Teater. Om tilrettelæggelse af sådanne begivenheder også nødt til at lave aftaler på forhånd. Historien skal være venlig og lærerigt. Interessant er den mulighed, hvor skuespillerne har interageret med børnene, og endda bruge dem i præsentationen. Efterfølgende kan sådanne fælles ture til teatret blevet en tradition.

Som du kan se, forberedelse og tilrettelæggelse af fejringen af Day of Knowledge kræver en enorm indsats fra både lærere og forældrenes udvalg. Men disse bestræbelser vil ikke gå ubemærket hen. Børn vil helt sikkert nødt til at holde meget positive og lyse indtryk på den første skoledag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.