HjemlighedPlantning af bevoksning

Plantning peberfrugter på frøplanter

Pepper betragtes som fødestedet for Sydasien og Sydamerika. Peretz - en flerårig plante, men i Rusland er det dyrkes som en årlig afgrøde. Pepper kommer i to former: akutte og søde, eller som det kaldes, vi - bulgarsk.

Vi peber den lange vækstperiode på mellem 110-140 dage, så plantning peber kimplanter starter tidligt, omkring midten af januar. peber plantning datoer afhænge af, hvornår de planter vil blive plantet i jorden. For den midterste bånd peber har brug for at blive plantet senest det første årti af februar for de sydlige områder - senest den tiende af marts.

Hvis timingen af peber plantning blev forsinket, så en måned efter fremkomsten af kimplanter frø skal være ekstra belysning inden for tolv timer efter lysstofrør 40-80 watt. Plantning peber kimplanter ligner tomatdyrkningen teknikker. For selv dyrkes hovedsageligt sød peber, og akut plantet i små mængder.

Plantning peber kimplanter starter med udarbejdelse af frø. De først sorteres, rengøres brudt, ufuldstændig, derefter desinficere i en én procent opløsning af kaliumpermanganat, og derefter standset ved at lægge på en plade og dækkes med våd gaze og periodisk fugte den. I seks dage holdt frøene i denne tilstand: dag - 20 natten - ved 3, anbringelse i køleskabet. Derefter blev frøene anbragt i 5 timer biostimulerende opløsning, f.eks, sporstoffer opløsning fremstillet ud fra en spiseskefuld træaske og en liter vand.

Frøene tørres og sås i en kasse fyldt med universel jord klar. Månekalender gartnere vil fortælle de bedste dage i plantning peber. En streg betyder, at der ikke er nogen lykkebringende dage plantning peber. plantning frø kan ikke anbefales i disse dage.
Jorden for kimplanter er bedre at forberede dig ved at tage to stykker af jord, en del sand og en del tørv. Før plantning, er jorden fyldt med gødning og bland grundigt. Ti liter jord nødt til at tage 50 gram Kemira-vogn. Frø er sået i furer i en dybde på 1 cm og dækket med polyethylenfilm. Afstanden mellem frø er to centimeter, og mellem rækkerne - fem centimeter.

Ved en temperatur på 25 grader frø spirer på den niende dag, på 17 grader - til den tyvende, og ved en temperatur over 30 grader frø bliver dræbt. Jorden skal være godt varmet op, ellers frøene vil vchodit længere og måske endda dø. Frøplanter bør ikke opbevares i udkastet, ellers bliver syg. Det stærke og sunde frøplanter kan fås kun i godt lys og observere bestemt temperatur: om eftermiddagen - 25-28 grader om natten - 12-15. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, de planter modtog en dyb og skrøbelig.
Når kimplanterne vises 2-3 af denne indlægsseddel, det dykning, afkortning roden af en tredjedel. Det stimulerer væksten af laterale rødder Vand frøplanterne gang om ugen med varm, fortrinsvis sne vand. Hvis du bruger vand fra hanen - er det nødvendigt at gøre det muligt at afvikle.

At fodre frøplanter brug, begyndende med den fjerde uge, under anvendelse af en gødning Kemira suite eller Kemira-combi 10 gram pr fem liter vand, og to spiseskefulde superphosphat til ti liter vand.

De første blomster optræder i begyndelsen af maj, er det nødvendigt at rive uden beklagelse og til at gøre det, så længe de planter ikke landes i åbent terræn. Under fremkomsten af de første blomster skal prischipnut hovedstammen - dette vil fremme væksten af sideskud.

Velplejet frøplanter af peber på tidspunktet for landingen i jorden er en smuk og kraftfuld rodnet fylder en tank, hvor de planter. Til omplantning nødt til at forberede de senge, som bør være en god sæson med økologisk, hjælp til dette formål humus.

Frøplanter plantet på et forberedt seng i brøndene, hver plante separat og efter plantning peber at skjule særlige dækmaterialer, hvilket gør tunnelen ly - i butikkerne solgte et sæt, bestående af buer, beslag og ikke-vævet dækmateriale. Længden af filmen må kun nå de ekstreme buer svagt hængende. Dette vil gøre det muligt at konsolidere og samtidig give plads til ventilationsanlæg og om nødvendigt, at åbne og lukke enderne af tunnelen.

Med forbehold for visse regler, der skal følges, når de foretager plantning peber kimplanter, og vi talte om, kan du få en god høst af peber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.