ForretningBusiness Idéer

Åbning af New Business: Bilvask

Behovet for vask af biler har været og altid vil være, men når man tænker på, at vi har en bilvask kompleks er meget mindre end vi gerne vil, kan vi være sikre på, at denne form for efterspørgsel service vil være sikret. Dette er en forholdsvis indbringende forretning, som kan gøre stort set hver ung forretningsmand, efter visse regler, kan du altid opnå det ønskede resultat.

Så åbner vi en bilvask - at det tage?

Alle forstår, at åbningen af en ny virksomhed er en meget alvorlig proces. Det er nødvendigt at overveje alle detaljer. Selv købe en virksomhed er ikke så besværlig som sin opdagelse. Og nu er alt i orden.

Det første trin, skal du vælge den placering, hvor der vil være en bilvask kompleks. Bestemt, er dette stedet at være langs vejen, eller i det mindste ikke langt fra. En vigtig faktor vil være, at dit arbejde ikke vil forstyrre den lokale befolkning og til de omkringliggende organisationer, med henblik på at undgå retssager som følge heraf bør tage sig af dette på forhånd. Når du vælger et sted, styret af det faktum, at du ikke vil arbejde et år eller to, og mere end et årti, i denne forbindelse bør finde ud af, om ikke forventes nogen ændring i de kommende år. Sørg for at kontrollere, at der ikke er nogen nær rival bil, men hvis der er et nummer for at være auto dele butik eller en lille café, vil det være meget godt. Big kryds, folkerige sted, prestigefyldte område og nærhed af de store business centre - ideelle sted for din bilvask kompleks. I denne forretning, vi er nødt til at være sæsonbestemt, og generelt, vejrforhold væsentligt påvirker mængden af kunder, men der er ikke noget galt, hvis en bilvask beliggende i passagen placering.

Når du har valgt det sted, bør du få tilladelse til det og er enige. Denne lange og ganske udmattende procedure af frygt mange virksomheder, men det skal gå efter reglerne, vil det yderligere hjælpe dig med at undgå problemer med de offentlige myndigheder.

Næste du nødt til at vælge, hvilken plads du har. Rummet er ønskeligt at konstruere sig selv på et særligt projekt for alle områder, der anvendes til det maksimale. Før du bygge komplekse, skal du beslutte, hvilken type bil der passer dig bedst. Der er 3 typer af dræn: selvbetjening bilvask, automatisk og tunnel. Bilejere foretrækker automatiserede systemer, denne type bilvask veje, men er fuldt ud berettiget.

Det næste skridt bliver anskaffelse af udstyr. Valg af relevante enheder, bør være opmærksomme på producentens mærke og bevist af tiden. Glem ikke om rengøring. Ifølge moderne krav i hver bil, det bør være udstyret med rengøring vandfiltre.

Konkluderer skridt vil være udvælgelsen af personale og den ceremonielle åbning af bilen. Selvfølgelig åbningen af det nye forretningsområde - det er svært, men i sidste ende du er den stolte ejer af en bilvask kompleks, som vil betale for sig selv i cirka seks måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.