HjemlighedGør det selv

Airbrushing på hjelmen med hænderne: rækkefølgen af udførelsen

For nylig, meget populær denne form for kunst som airbrushing. Det er moderne og meget smuk. Airbrushing på hjelmen er blevet mere og mere almindeligt. Desuden kan det ses i motorcyklister og cyklister og hockeyspillere. Bemærk, at airbrushing skal anvendes meget omhyggeligt, uden hastværk. Desuden er det nødvendigt på forhånd at erhverve de nødvendige værktøjer og materialer, og det er vigtigt, at det hele var kvalitet. Lad os tage et grundigt kig på, hvad der er nødvendigt for airbrushing.

Aerograph

Dette er det vigtigste redskab, der er nyttige for dig. Nu i butikkerne kan du finde en masse udstyr af forskellige mærker. Der er også kvalitative, og ikke meget. Der er ganske primitive airbrush 20 konventionelle enheder. Og du kan se og værktøjer værd et par hundrede dollars. Til airbrush hjelme viste sig perfekt, ikke forsøger at spare penge på denne enhed.

typer airbrush

Der er to hovedtyper af disse enheder: med afhængige og uafhængige metode for udstedelsen af farvestof. Hvad er den første? I dette tilfælde er materialet under tryk passerer fra ilt tank direkte i dysen og derefter sprøjtet ind i luften.

Hvad kan sammenlignes med processen?

Denne proces svarer til kalk vakuum hjælp af en speciel dyse: den mængde maling afhænger af lufttrykket. Skynd at købe denne enhed. Airbrushing på hjelmen af et skud, for eksempel, ser godt ud. Hvis du spiller hockey, har du det ved hånden.

kompressor

Dette apparat er beregnet til at give luft airbrush. Den mest almindelige stempel og membran-enhed. De fleste budget kompressorer solgt for omkring $ 100, men bruger dem ikke kan gøres rigtig gode arbejde. Derfor anbefales det at købe særligt udstyr til airbrush. udenlandske kompressorer koster spænder fra 300 til 500 dollars, og russisk er en smule billigere. Hvis du er strapped for kontanter, kan du købe en brugt instrument. Hvorom alting er, billedkvalitet kræves til trykket i 200-500 g / cm2. Dette er et vigtigt øjeblik. Husk: airbrush på hockey hjelme skal gøres effektivt og flittigt.

Fremstilling hjelm primer

Hvis du ønsker at male på hjelmen holdes sikkert, bør det være godt at forberede sig til det efterfølgende arbejde. Det er nødvendigt at foretage slibning, efterfulgt af affedtning, og på den sidste etape - primeren. Med hensyn til sidstnævnte, der er mange gode sorter af det. For eksempel kan gode resultater opnås med GF - Russisk glyptal primer indeholdende opløsningsmiddel er nummer 646. Du kan trygt købe det - på deres hjelme airbrushing vil meget god.

opløsningsmidler

Som for opløsningsmiddel, er der som "light" og "tung" - det hele afhænger af hastigheden af fordampning. Den første sammensætning omfatter estere. Sådanne opløsningsmidler fordamper næsten øjeblikkeligt. En "tung" indeholder stoffer såsom xylen, toluen, benzen og olieagtige komponenter. Alt dette bidrager til længere fordampning. Som regel anvendes til airbrushing 647 th og 646 th af nummer opløsningsmiddel. Derudover er acetone anvendes. Tage dette i betragtning, hvis du ønsker at airbrush målmand hjelm viste sig smuk. Vi bør ikke se bort fra disse anbefalinger.

maling

Airbrush kan bruges nitropaint. Allerede i færd med at tegne en person er bestemt af deres sammenhæng. Særlige blæk kan også bruges til denne form for arbejde. Hvor kan jeg købe? Typisk er de fundet i kunstgallerier og specialbutikker.

Processen med at trække anvendelse airbrush

Hvis du er nybegynder, kan du ikke håber, at du vil komme ud for første gang et smukt billede. Det kan være nødvendigt at male et par hjelme, og først efter, at du vil starte alle viser sig. Ved første træk anbefales ved brug af skabelonen. Overvej, hvordan til at repræsentere flammen. For at udføre dette tal tre anvendt maling.

  1. Så vil det være airbrushing på hjelmen med sine hænder. Så det første punkt er forudsigelig. Du skal medbringe en hjelm.
  2. Næste skæres fra pap en række skabeloner, kan deres form være nogen. Nu airbrush maling hældes citron farve. Og så - det vigtigste. Skal anvendes til den oprindelige lag af farvestoffet ved hjælp af skabeloner. De bør ikke presset fast på hjelmen, er det tilrådeligt at holde dem på afstand - også selvom afstanden er 5-10 mm.
  3. Nu, airbrush er nødvendig for at korrekt vaske, så hæld tilbage skarlagen maling. Det er hensigten at trække i midten af branden. Efter anvendelse overskydende maling nemt fjerne et papir lommetørklæde eller en børste. På hjelmen kan få et støvkorn eller hår. Ingen grund til at fjerne dem med det samme - du skal vente på malingen hærdning, og derefter fjerne dem med en skarp kanyle. Gør dette meget nøje. Airbrushing på hjelmen skal udføres uden en enkelt fejl.
  4. Nu er du nødt til at hælde i airbrush hvid maling. Med hjælp fra hendes portrætteret den nederste del af flammen.
  5. På den sidste fase, når hjelmen er tørt, bør det være den sidste gang for at fjerne overskydende maling, så dækker tegning lak, som vil beskytte den mod alle former for skader. Desuden vil billedet blive mere smuk og udtryksfuld.

Anbefalinger om tegningen ved hjælp af airbrush

  1. Indretningen bør altid være vinkelret på hjelmen.
  2. For at forhindre sagging, bør enheden flytte kontinuerligt. BEDSTE MÅDE - oprettelse af tegning i én tilgang. Så er erfarne fagfolk. Det er bedre at dække hjelmen med kun én lag maling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.