SundhedSygdomme og lidelser

End at behandle en forkølelse under graviditeten? Hvad kan du gøre, men hvad er helt umuligt?

En gravid kvinde er meget mere modtagelig for forkølelse end en gennemsnitlig person. På grund af svækkelsen af immunitetsarbejdet bliver den fremtidige mor "åben" for de patogene vira, som er årsagen til ARVI. Kvinder i situationen er meget vigtige at vide om, hvad man skal behandle en forkølelse under graviditeten, i tide for at slippe af med sygdommen.

Hvad kan ikke gøres?

Til at begynde med er det umagen værd at tale om, hvordan man kan behandle en forkølelse under graviditeten, kan det ikke. Og dette - Konventionelle lægemidler, der er ordineret til patienter. Disse omfatter aspirin (kontraindiceret!), Antivirale lægemidler, tinkturer til alkohol, dråber til næsen. Det anbefales ikke at bruge honning, især i store mængder i andet og tredje trimester. Det kan forårsage allergi hos et ufødt barn. Det er forbudt at tilføje honning til en varm og varm væske (jævn mælk)! Fra en sådan medicin vil ikke være god, men væsentlig skade for kroppen. Også behandling af forkølelse hos gravide bør ikke være i varme bade. De kan forårsage for tidlig fødsel eller abort.

Hvis du finder sygdommen i starten, så kan du undvære folkemidlet, der hurtigt og effektivt kan hjælpe med at slippe af med ARVI. Hvis sygdommen ledsages af høj feber, alvorlig hoste eller bihulebetændelse, så kan man uden hjælp fra læger og medicin ikke helbredes.

Traditionel behandling

Og nu om hvordan man skal behandle en forkølelse under graviditeten.

  • Ved alvorlig nasal overbelastning skal du massere bunden af næseborene. Samtidig er det værd at lægge sig ned på en høj pude for at fjerne hævelse og for at lette vejrtrækningen.

  • Temperaturen kan nedbringes ved gnidning med varmt vand eller en opløsning af eddike.

  • Tegn på ARVI fjerner godt peberrod. Det skal revet, tilsæt lidt sukker og forlade et par timer. Brug derefter to spiseskefulde mindst 4 gange om dagen.

  • God hjælp bouillon af vild rose, hindbær med ondt i halsen.

  • Kamille bouillon er et effektivt middel til hoste. Det kan ikke kun drikke, men også trække vejret over dampen.

  • Nødvendigt skal drikke mere flydende i varm form - vand, compote, gelé, mælk.

medicin

Særligt akut er spørgsmålet om, hvordan man skal behandle en forkølelse under graviditeten, hvis folkene Midlerne giver ikke den ønskede lettelse. Først skal du rådføre dig med en specialist. Han vil være i stand til at bestemme sygdommens fokus og vil ordinere passende behandling. Det er stærkt modløs at tage stoffer på egen hånd, især i første og tredje trimester. Ukontrolleret brug af medicin kan føre til ubehagelige konsekvenser i form af krænkelser af fostrets udvikling.

Hvis du bliver forkølet under graviditeten, så kan du behandles uden medicinsk indblanding - det er en salve "Zvezdochka" (anvendt i kulden), gurgling, indånding.

På udkig efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man skal behandle en forkølelse under graviditeten, skal en kvinde indse, at hun ikke alene er ansvarlig for hendes helbred. Forholdet til hendes fremtidige baby afhænger direkte af sygdommens forløb. Men også at vente, mens ORVI vil passere uafhængigt, er det ikke nødvendigt. Ved de første tegn på forkølelse skal du starte behandling med folkemetoder. Og selvfølgelig må vi ikke glemme forebyggelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.