SundhedSygdomme og lidelser

Symptomer på tæt blod. Årsager, behandling

Tiden af vores tid er en sygdom, som vi alle allerede ved ved hjerte. Ja det vi! Selv en skolepige kan liste deres navne - slagtilfælde, hjerteanfald, trombose - alle er symptomer på tæt blod.

blod

Blod er den vigtigste væske i vores krop, som omfatter ensartede elementer, cellulære indeslutninger og plasma - vand, hvor elektrolytter, metabolitter, vitaminer, proteiner og andre komponenter opløses. Blodet forbliver flydende på grund af koagulations- og antikoagulationssystemernes velkoordinerede arbejde, et forholdsvis konstant forhold mellem plasmaets sammensætning og tilstand til andre elementer og blodstrømmen.

Hvis nogen af disse tre faktorer, der understøtter blod i den nødvendige flydende tilstand, vil blive svækket, brudt, kan vi opleve nogle af symptomerne på tæt blod. Disse signaler bør ikke ignoreres.

Tæt blod: årsager, symptomer

Viskositet, blodtæthed kan kun kontrolleres ved hjælp af en laboratoriemetode. Der er forhold, hvor det ikke er nødvendigt at straks rådføre sig med en læge for at gennemføre en blodprøve for ikke at få alvorlige konsekvenser.

symptomer

Blod bærer ilt gennem vores krop, og den øgede viskositet fører til en svækkelse af denne vigtige handling, som kan føre til milde symptomer på tæt blod - svimmelhed, svaghed, træthed. Dette skyldes, at hjernen lider primært af mangel på ilt.

Alvorlige symptomer på tæt blod - dette er en mere alvorlig diagnose - hjertesvigt, trombose af forskellige fartøjer, slagtilfælde, hjerteanfald og alle deres konsekvenser.

grunde

De mest oplagte grunde er brugen af utilstrækkeligt vand, en stillesiddende livsstil, men desværre er det med disse enkle handlinger, som moderne mennesker ikke kan klare. Drikke og flytte - det er den enkle regel for at bevare kroppen i tone! Og hvis vi drikker, så vil kaffe, sødjuice og sodavand, alkohol, og mange ikke engang huske på vand. Og bevægelsen er i bedste fald begrænset af det lokale område. Alt dette er ikke nok til at opretholde den nødvendige blodgennemstrømning og plasmavolumen i blodet.

Men der er også uafhængige lidelser, der bliver årsager til tæt blod, det er disse:

 • Smitsomme og parasitære sygdomme;
 • Diabetes mellitus;
 • Alvorlige forbrændinger
 • beriberi;
 • fermentopathy;
 • Leversygdom;
 • Forgiftning (og alt der fører til udtørring gennem opkastning og diarré).

Selv blodets viskositet påvirker den hormonelle baggrund, især hos kvinder, på grund af dets ustabilitet (menstruation, graviditet).

Tykt blod: behandling

Vi ved alle, at sygdommen er lettere at forebygge end at helbrede, så lad os tale om forebyggelse, hvilket vil hjælpe med at forhindre selv milde symptomer på tæt blod.

Forbrug af en tilstrækkelig mængde vand (ca. 2 liter om dagen). Derudover er det nødvendigt at introducere i kosten surmælksprodukter, frugt og bær, fed fisk, solsikkeolie, hvidløg. Disse produkter bør ikke være meget, især fedtede, men de bør regelmæssigt være til stede på bordet.

Giv op dårlige vaner og flytte mere.

Der er mange planter, hvis anvendelse i form af bouillon og infusioner vil bidrage til at tynde blodet og bidrage til at fjerne symptomer på tæt blod, er dette:

 • Ginkgo biloba;
 • Kaukasiske dioscorea;
 • hestekastanje;
 • søde kløver.

Hvis du allerede har meget tæt blod (symptomer), udføres behandlingen udelukkende under tilsyn af en læge eller på et hospital.

Vær ikke syg!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.