Af teknologiLink

Sådan tilsluttes internettet MTS telefon: detaljerede instruktioner

Så i dag vil vi tale med dig om, hvordan du opretter forbindelse til internettet MTS telefon. I virkeligheden er der nogle ret interessante tilgange, der er sikker på at hjælpe dig med at løse problemet. Hertil kommer, før begyndelsen af processen er det vigtigt at være opmærksom på de forskellige satser for internettet til mobiltelefonen. Fordi det påvirker nogle af de mulige tilslutningsmuligheder. Lad os få dig til løsningen af vores problem i dag.

bredt udvalg

Men før du opretter forbindelse til internettet MTS på telefonen, har du til at stifte bekendtskab med forskellige told-planer. De har tendens til at hjælpe os med at identificere nogle muligheder for begynder brugen af ekstra muligheder.

Første sats - er "BIT". Det er hovedsageligt bruges til at læse mail og web browsing. Om natten kan du downloade 75 MB høj hastighed. Abonnementsgebyret er fra 150 til 200 rubler (afhængigt af område).

Det andet scenario - en told-planen "Super BIT". Her kan du chatte, se film, læse e-mail og så videre. Dette er sandsynligvis den mest hensigtsmæssige funktion, der kun kan tilbydes til den moderne mand. Du får 3 GB per måned, og betale for det fra 250 til 300 rubler.

Hvis du tænker på, hvordan du kan tilslutte ubegrænset internet MTS på telefonen, skal du være opmærksom på "ICE Smart". For ham, vil du betale fra 300 til 350 rubler om måneden. Og for det, får du ubegrænset internet med høj hastighed. Her er der en super-internet fra MTS. Hvordan forbinder jeg det? Lad os prøve at forstå alt dette.

gå for dig selv

Den første måde, som vil hjælpe os til at klare opgaven, uanset den valgte takst planen for mobile internet - er et personligt besøg til din mobiloperatør kontor. For ham har dog i alle tilfælde at tage dit pas. Efter alt, vil ingen manipulation af tal uden at ejeren af kontoret ikke udføre.

Sådan tilsluttes internettet MTS på telefonen? Gå til den nærmeste kontor den mobiloperatør, og derefter annoncere din hensigt at begynde at bruge mobilt internet. Fortæl medarbejderen den nødvendige hastighed, og så fortælle (om nødvendigt) dit pas oplysninger. Så - overføre mobiloperatør og vente et stykke tid.

Som en generel regel, hvis du har tilstrækkelige midler til at gennemføre overgangen, så alle ting vil blive afsluttet i cirka 5 minutter, vil du modtage en besked med indstillingerne for internettet, spare energi, som kan være normalt arbejder i World Wide Web. I tilfælde, hvor den kontante er ikke nok, skal du opdatere din konto. Og først derefter at realisere ideer.

Helt ærligt, dette scenario er ikke meget tiltrækkende for dine kunder. Efter alt, MTS forbindelse til internettet via telefonen kan være i to konti. Og ikke at igen gå et sted. Hvordan? Lad os prøve at forstå.

Vi kalder operatøren

Hvis du ikke specielt nyde udsigten til et besøg på kontoret af mobiloperatør, kan du bare give ham et opkald fra mobiltelefonen til at løse vores nuværende problem. Sagen er, at dette scenario er den mest almindelige blandt alle de andre. Efter et opkald til operatøren er helt gratis.

Ring 0890 på telefonen og derefter vente på et svar. Når du besvarer, lad Internet takst planen, derefter vente et stykke tid. Hvis du har nok penge på din konto, vil du modtage en besked med internetindstillinger. Ellers vil operatøren fortælle dig, at penge ikke er nok, og vil tilbyde at genopbygge balancen. Og så at forny forsøget.

I virkeligheden, hvis du tænker over hvordan du opretter forbindelse til internettet på telefonen MTS, er det bedre ikke at ty til dette scenario. Når du er risiko for kontakt på telefonsvareren. Så processen kan trække på i omkring 20 minutter, så vi vil forsøge at kontakte dig for at finde ud af, hvad andre muligheder der findes løsninger.

Brug kommandoerne

For eksempel kan du altid bruge det mobile kan sende en særlig anmodning til at hjælpe dig bringe ideer til livet. Men for hver told-planen (internet), har sin egen.

For eksempel, hvis du har brug for optionen "BIT", tast * 252 # og derefter trykke på knappen opkald på telefonen. Du vil anmode løfte til yderligere behandling. Så - vent anmeldelse af en vellykket internetforbindelse. Mere præcist, at de indstillinger, der har bevares.

Men for den "Super BIT" bliver nødt til at ringe * 628 #. Nu, ligesom sidste gang, skal du klikke på "dial-up", og derefter vente på indstillingerne. Som regel hvis balancen i tilstrækkelige midler, behandlingen af anmodningen vil ikke vare mere end 10 minutter. Det er hovedsageligt dette kursus hjælper mange til at forstå, hvordan man opretter forbindelse til internettet på telefonen MTS. Men der er stadig nogle meget interessante scenarie. Hvad er det? Lad os se det i øjnene.

Beskeder til at hjælpe

Nå, en anden ganske interessant mulighed - er brugen af SMS-anmodninger. De har tendens til at være bedst egnet til dem, der ikke er særlig glad for samtaler og personlige besøg på mobile kontor.

Dial på en mobiltelefon i sms "1234" eller endda sende en tom besked til nummeret 111. Først efter, at det vil være muligt at vente på standard internetindstillinger. At der er et gebyr for 1 MB data hentet, vil afhænge af din tarif til SIM-kortet. Det er alt.

Typisk beskeder er ikke meget populære. Faktisk kan nogle gange forespørgsel forarbejdning tage lang tid. Så, for at hjælpe den sidstnævnte metode kommer. Og nu mødes vi ham.

Internet Hjælp

En anden måde at du kan tilbyde - er brugen af det officielle site af MTS. Mere præcist en særlig "privat kontor", som er tilgængelig for alle kunder i mobiloperatøren.

For at gennemføre ideen, blot for at få tilladelse på den officielle hjemmeside for MTS, så besøg afsnittet "tjenester". Nu ser for det i afsnit "Internet" ønskede hastighed, og klik derefter på den ønskede linje. Det er fortsat kun at klikke på "Opret forbindelse" og vent et stykke tid. Du vil modtage en besked indstillinger, så du sparer vil være i stand til at bruge det mobile internet. Det er alt.

Nu ved du, hvordan du tilslutter MTS internet telefon. Som du kan se, intet vanskeligt eller ekstraordinært. De vigtigste ting - at vælge den løsning, der passer dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.