FormationHistorie

Formålet med industrialiseringen af Sovjetunionen. Års industrialisering, dets fremskridt, resultater

Socialistiske industrialisering af landet ind i historien som processen med at skabe i sin moderne industri og dannelsen af teknisk udstyr af samfundet. Med undtagelse af krigsårene og den periode af efterkrigstidens økonomiske genopbygning, dækker han tidsperioden fra slutningen af tyverne til begyndelsen af tresserne, men den største byrde faldt på hans første femårsplan.

behovet for modernisering af industrien

Formålet med industrialiseringen var at overvinde efterslæbet forårsaget af manglende evne til NEP at yde den nødvendige niveau af teknisk udstyr af den nationale økonomi. Hvis områder som let industri, handel og tjenesteydelser, der er en vis fremgang, så udvikle sig i årene tung industri på baggrund af privat kapital ikke var muligt. Årsager inkluderet industrialiseringen og behovet for det militær-industrielle kompleks.

Planlæg første Five

For at nå målene under Stalins ledelse blev udviklet af en fem-årig økonomisk udviklingsplan (1928-1932 gg.), Vedtaget i april 1929 et møde i en anden part konference. De opgaver, ansatte i alle brancher, de fleste af dem overskred de reelle muligheder for de optrædende. Men dette dokument havde magt til at bestille givet i krigstid, og var ikke genstand for diskussion.

Ifølge den første femårsplan, det var meningen at øge industriproduktionen med 185%, og i tunge maskiner til at opnå vækst i produktionen med 225%. For at sikre, at disse indikatorer planlagt at opnå større produktivitet med 115%. En vellykket gennemførelse af planen, ifølge udviklerne kunne have ført til en stigning i den gennemsnitlige løn i fremstillingssektoren med 70%, mens indkomsten for landarbejdere steget med 68%. Til en tilstrækkelig grad til at give staten med mad, den plan opfordrede til deltagelse i de kollektive landbrug er næsten 20% af landmændene.

Industriel kaos genereret af suset arbejde

Allerede under udførelsen af de planer er blevet væsentligt reduceret byggetid de fleste af de store industrivirksomheder og mængden af landbrugsprodukter produktion leverancer øges. Dette blev gjort uden nogen teknisk begrundelse. Beregningen var hovedsagelig baseret på den generelle begejstring, varme en storstilet propagandakampagne. Et af de slogans i disse år var en opfordring til at udføre en femårsplan i fire år.

Især industrialiseringen af disse år bestod af tvungen industrielt byggeri. Det er kendt, at for at reducere timing Fem mål næsten fordoblet, den årlige stigning i produktionen nåede 30%. Henholdsvis blev forøget og kollektiviseringen planer. En sådan et kapløb arbejde uundgåeligt skabe kaos, hvor den ene sektor ikke har tid i deres udvikling til andre, nogle gange relateret til dem. Dette eliminerer enhver mulighed for den planlagte udvikling af økonomien.

Resultatet af fem måder

For perioden fra første femårige mål om industrialisering i fuld er ikke blevet nået. I mange brancher de reelle tal langt ikke op til de planlagte mængder. Dette er særligt påvirket energiproduktionen, og produktionen af stål og støbejern. Men ikke desto mindre, der er sket væsentlige fremskridt i skabelsen af militær-industrielle kompleks og alle de ledsagende infrastruktur.

Den anden fase af industrialisering

I 1934 blev en plan vedtaget af den anden femårsplan. Formålet med industrialisering af landet i denne periode var etableringen af arbejdet i virksomheder bygget i løbet af de foregående fem år, samt den udbredte eliminering af kaos af de resultater, der opstod i branchen på grund af etableringen af teknisk uberettigede høje udvikling.

Ved udarbejdelsen af planen blev stort set taget højde manglerne i fortiden. Den større volumen af midler tilvejebragt til produktion af, og har fået stor opmærksomhed på de problemer, der er forbundet med teknisk ungdomsuddannelse og højere uddannelse. Deres beslutning var nødvendig for at sikre den nationale økonomi et tilstrækkeligt antal kvalificerede fagfolk.

Raising kampagner i de femårsplaner

Allerede i disse år, landets industrialisering, er resultaterne ikke vente længe på sig. I byerne, og dels på landet forsyning er forbedret mærkbart. I vid udstrækning den opfylder befolkningens behov i forbrugsvarer. Omfanget af denne succes er i høj grad svulmede af landets store propagandakampagne at tilskrive hele æren for kun det kommunistiske parti og dets leder Stalin.

Trods det faktum, at i løbet af årene med industrialiseringen blev gennemført omfattende indførelse af avanceret teknologi i mange områder af produktionen stadig domineret af manuelt arbejde, og hvor man kan opnå produktivitetsvæksten ved teknologien kunne ikke have været brugt propaganda metoder. Et eksempel er indsat på de år, den berømte Stakhanovite bevægelse. Løbet for the record output førte til, at nogle trommeslagere, som alle exploits forbereder selskab modtaget priser og præmier, og resten kun øger hastigheden krævet i dette tilfælde lig med de bedste medarbejdere.

Resultaterne af de første fem

I 1937 Stalin annonceret, at målet for industrialiseringen stort set nået, og socialisme er bygget. Og mange fejl i produktionen skyldes udelukkende rænkespil af fjender af folket, mod hvem blev etableret den mest alvorlige terror. Når et år senere fuldført en anden femårsplan, derefter som sine vigtigste resultater er et vidnesbyrd om væksten i produktion af støbejern i to og en halv gange, stål - tre gange, og bilen - på otte.

Hvis i tyverne var et rent landbrugsland, er det blevet en industriel-landbrugsreform i slutningen af det andet femårsplan. Mellem disse to faser er de år, virkelig titanisk arbejdet i alle de mennesker. I efterkrigstiden blev Sovjetunionen en stærk industriel nation. Det menes, at den socialistiske industrialisering blev afsluttet i begyndelsen af tresserne. På dette tidspunkt det meste af befolkningen boede i byerne, og var engageret i den industrielle produktion.

I de år, industrialisering, nye industrier såsom bilindustrien, flyindustrien, kemiske og elektriske industri. Men det vigtigste var, at staten har lært at selv producere alt, hvad der er nødvendigt for deres behov. Hvis det første udstyr til produktion af et produkt, der importeres fra udlandet, er det nu et behov for det blev leveret af den private industri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.