KarriereResumé

Korrekt prøve genoptage arbejdet i Kasakhstan

Ved ansættelse af den første information om konkurrenter arbejdsgivere kender fra resuméet. Ikke kun i alle brancher, men hvert land har sine egne kendetegn og regler for dette dokument. Forberedelse til en jobsamtale, gennemgå prøve CV i Kasakhstan. At arbejde for en fri ledig stilling, er du sigter til med visse krav flere kandidater. Så du har brug for at skille sig ud fra dem på den første fase af udvælgelsen.

Betydningen CV

Resumé - et dokument, der indeholder den første kontakt af ansøgeren korrespondance med en potentiel arbejdsgiver. Derfor er det nødvendigt at være tilstrækkelig opmærksom på dens rette udførelse. Arbejdsgiverne er traditionelt opdelt i en bestemt position af kandidater på flere kategorier. Oftest isolerede unge fagfolk med ingen eller ringe erhvervserfaring, praksis, kender de forretningsmæssige og professionelle eksperter, jages af HR-chefer. Hvis du ikke har indtastet eliten tredje kategori, til at udtrykke sig, vil hjælpe velvalgte prøve cv.

I Kasakhstan, er arbejdet af specialister ofte på udkig efter personale og med online-ressourcer. Derfor har sagsøgerne gjort deres formularer elektronisk. De mest almindeligt anvendte formater - Word og PDF. om udvælgelsen af store virksomheder personaleomkostninger eksperter siger, at beslutningen om at invitere til en samtale, de tager over 30 sekunder. Det er, hvor meget tid der kræves for at fange essensen af dit cv.

Prøve genoptage arbejdet i Kasakhstan - udarbejdelse regler

Resumé - dokument, men ikke meget streng, men temmelig standardiseret. HR-specialist øje vant til en vis struktur og griber de oplysninger, han har brug for med professionel nøjagtighed.

Det første princip i en genoptage er let at udlede fra reglen om "tredive sekunder". Denne kortfattethed. Du kan bruge en prøve CV i Kasakhstan (på arbejde), vi bragte i denne artikel som et eksempel. Find den maksimale mængde information om den virksomhed, hvor du søger at få et job, og tilpasse dit cv som den foretrækker at se manualen. Send dokumentet bør korrigeres formular.

prøve

Ivanov Ivan Ivanovich

Fødselsdato: ...

Civilstand / børn: ...

Det ønskede niveau for betaling: ...

Uddannelse: ...

Erfaring: ...

Ekstra Færdigheder: ...

Jeg husker ca. 30 sekunder! Det er på den første side, du har brug for at afspejle alle, der er vigtigt for en bestemt arbejdsgiver. Alle andre oplysninger, der beskriver dig som sjælen i virksomheden, fremragende ekspert i de tilstødende områder, ejeren af eksamensbeviser og udmærkelser, udskudt til den anden. Gør ikke lang CV. De eneste undtagelser er de fagfolk, der har mere end 20 års erfaring i denne branche, og en masse af udviklingen i et bestemt område. Og selv er det ikke anbefales at skrive selvbiografi af en 10-ark med småt. Vær forberedt, at den anden side af den manager, åbne dit brev, ikke engang se.

Bemærk, at under hver position eller, i det mindste, bør hver position udarbejdes separat genoptages. Hvis du er på udkig efter et job speditør med deres køretøjer, er det ikke nødvendigt at bruge en stikprøve genoptage arbejdet på chaufføren.

Kasakhstan har taget indsætte dit foto på forsiden. Denne regel er ikke obligatorisk, men stærkt anbefalet af eksperter til rekruttering. Når du vælger et foto, fortrinsret til de muligheder, der klart kan ses dit ansigt. Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge en "pas" version, et lille smil er ganske passende. Også huske om det første indtryk. I dette billede, er du nødt til at have det godt med dig selv. Men du behøver ikke gå til den anden yderlighed. Din selfie på en natklub heller ikke den bedste løsning.

Prøve genoptage arbejdet Kasakhstan vil omfatte tilnærmelsesvis samme struktur, der skal følges:

 • kontaktoplysninger, herunder fotos;
 • Objektiv (valgfrit);
 • erhvervserfaring;
 • uddannelse;
 • Yderligere oplysninger (sprogkundskaber, specialiserede kurser, priser, publikationer osv).

Kreativ CV

For kreative fagfolk til at finde en prøve genoptage at arbejde i Kasakhstan er ikke så enkelt. Men intet er umuligt for den kreative person.

Kreative fantasi. Overveje muligheder, såsom:

 • grafisk oversigt;
 • video anmeldelse;
 • folder;
 • magasindækslet;
 • egen præsentation.

Tilføjelse til resumé

Et følgebrev kan være et supplement til en hvilken som helst genoptage arbejdet. fyldning af prøven i Kasakhstan er endnu mindre reguleret end reglerne for fremstilling CV. Det eneste, der kan rådes, dette igen kortfattethed. Ingen vil læse lange tekster, fordi følgebrevet ofte bliver brugt endnu mindre tid end et CV selv.

Men porteføljen er meget vigtigt for repræsentanter for kreative erhverv. Oprettelsen bør gives særlig opmærksomhed, værdig til en særskilt artikel. Hvad kan du rådgive som en del af vores samtale, så det er ikke inkluderet i porteføljen af resuméet. Bedre at lade det være en enkelt fil, et link til en online ressource, fotoarkiv.

Endelig et par tips

Når du har valgt en stikprøve cv til at arbejde i Kasakhstan og gjort deres egen baseret på det, så tjek det for følgende punkter:

 • fravær af lange sætninger, kort;
 • design i samme stil;
 • nøjagtigheden af oplysningerne.

Nedskæringer skal accepteres eller forklares af arbejdsgiveren på det første møde. Inden du sender dit cv, spørge nogen til at læse det og give deres mening. Hvis du har brug for at foretage justeringer.

Held og lykke på interviewet! Lad det arbejde, som du arrangerer ordentligt igennem dekoreret CV, vil det være for dig en behagelig og indbringende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.