Mad og drikkevarerOpskrifter

Tærte med hindbær og ostemasse: opskrifter

Måske, i det arsenal af enhver husmor har en opskrift, der vil gøre det muligt at lave mad til sin familie eller gæster en lækker og smagfuld kage. Hindbær med flødeost - ikke de mest populære ingredienser til bagning. Men tærte med en fyldning opnået meget let og har en lækker smag af originalen. Her er et par opskrifter sådan bagning. Vi håber, at de vil hjælpe dig ofte for at behage deres husholdninger og venner af kraftfulde, let at forberede desserter.

Kage med hindbær og hytteost: nem opskrift

For at forberede denne dessert, er du nødt til at tage sig af tilstedeværelsen på hånden følgende ingredienser: 200 gram mel, 100 gram smør og sukker, æg og en teskefuld bagepulver. Af disse produkter, vil vi gøre dejen. For at forberede fyldet bør vi har brug for et pund af hytteost, et hundrede gram sukker og creme fraiche, 10 gram vaniljesukker, 1 æg, et glas hindbær. Til dekoration bruger vi den pulveriserede sukker. Også, vi har brug for olie til smøring af fadet.

Fremgangsmåde til fremstilling

Realiseringen af en kage med hindbær og flødeost til denne opskrift er et snuptag. I første omgang lån dej. For at gøre dette, støvtætte mel med bagepulver i en skål. Smør skåret i små stykker og gnid mel til rasp tilstand. Separat, piskeris æg med sukker. Tilføj denne blanding til mel og smør. Ælt dejen. Så pak det i plastfolie og læg dem i køleskabet i en halv time.

På dette tidspunkt kan du gøre påfyldning. Findelt gennem en ostemasse. Kombiner creme fraiche, æg, sukker, vanille, og denne blanding tilsættes flødeosten. Pisk indtil glat konsistens.

Smør en ovnfast fad med olie. Sæt kølet dejen i det, nivellering og forme afsatser omkring fem centimeter i højden. Tilsæt derefter ost påfyldning. Sæt hindbær på toppen af det. Bit presser kofangere, ikke at efterlade tomme huller. Vores kage med hindbær og hytteost skal bages cirka 35-40 minutter i ovnen ved 180 grader. Når den er klar, skal det fjernes og afkøles. Så en dessert, kan du drys med flormelis og server.

Chokoladekage fyldt med hindbær og hytteost

Denne dessert er ingen overdrivelse at kalde en fornøjelse at smagsløgene. Mange af os er formentlig bekendt med en perfekt kombination af ost og chokolade. Men denne kage, takket være påfyldning af hindbær, er der også en behagelig syrlighed. Dine øvrige husstandsmedlemmer og gæster af denne dessert sikkert nødt til at smage. Efter alt, chokoladekage og sød fyldning af ost supplerer hinanden perfekt, og hindbær kage giver et særligt præg af unikke smag.

ingredienser

Til fremstilling af kulinariske produkter, har vi brug følgende produkter: sukker og smør - 150 gram, parret af æg, kakao - en spiseskefuld af mel - 1 kop sort chokolade - 100 gram bagepulver - 1 tsk. vil være behov Disse ingredienser til testen. Fyld, vi forbereder 100 gram sukker, 250 gram hytteost, to æg og en håndfuld hindbær.

instruktion

Kage med hindbær og hytteost, en opskrift, som vi tilbyder, er ved at forberede en forholdsvis enkel og hurtig. Så til en start skal smeltes i et vandbad af mørk chokolade. Særskilt, smelte smør og gnid det med sukker. Tilsæt æg og pisk grundigt. Hæld kakao og rør. Hæld derefter den smeltede chokolade og pisk igen. Hæld mel og bagepulver, ælt dejen. Det burde have tyk. Nu tager vi os af fyldet. Gnid hytteost med æg og sukker.

Vi vender os til dannelsen af en dessert. To spiseskefulde test skeen det udskyde toplag. Resten af dejen skib i et ovnfast fad. Sæt fyldet på toppen af ostemassen. Det næste lag vil holde den resterende dej. Læg den øverste Malinka. Skibet figur opvarmes til 180 grader ovn. Vores chokoladekage med hindbær og flødeost vil være klar i cirka 40 minutter. Efter dette, bør det være cool, og du kan sidde ned for at drikke te. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.