Kunst og underholdningFjernsyn

Gleb Zhemchugov: biografi af en af de mest sjove og ranking medlemmer af "Hus-2"

Gleb Zhemchugov - joker, og for nylig også en eksemplarisk familie mand. Denne høj og fuld af unge mennesker er blevet berømt takket være deltagelsen i reality show "Dom-2". Ønsker du at vide om, hvor han blev født, han arbejdede og hvordan han kom på TV? Nu vil vi fortælle alt.

Gleb Zhemchugov: En biografi

Han blev født August 6, 1988 i landsbyen Kavalerovo ligger i nærheden af byen Vladivostok. Hleb fra en almindelig familie. Hans far han næppe husker. For et stykke tid, moderen opdraget sin søn alene, men i en alder af 10, vores helt optrådte stedfar - uddannede og anstændig mand.

Fra en tidlig alder begyndte Gleb at vise kærlighed til musik. Boy trop hjem koncerter. Han ikke kun sang, men dansede og sjov. Alt dette førte til kærlighed min mor og min mormor.

I 1995 gik Perler til første klasse. Han straks stilles venner med andre fyre. Flere gange om ugen Gleb deltog musikskole.

ungdom

I gymnasiet, vores helt blev interesseret i sådanne retninger som rap og hip-hop. Dette afspejles i sit udseende og omgivelser. Klassisk dragt fyr sat kun i skolen. I sin fritid, lærte han gik ind brede bukser, en lys t-shirt og en kasket med en stor top. På et tidspunkt ønskede Gleb at fylde sin tatovering. Og han udført sin plan. Selvfølgelig uden kendskab til sin mor.

voksenalderen

Gleb Zhemchugov aldrig stræbte efter at de videregående uddannelser. Han er uddannet fra high school i sit hjemland Kavalerovo, derefter gik til Vladivostok, hvor han arbejdede som arrangør af festen.

"Dom-2"

I marts 2009, i den berømte tv-show optrådte han buttet fyr med en brutal udseende. Hans rigtige navn han ikke annoncere. Vores helt bliver bedt om at kalde ham Gleb jordbær. Efter denne sætning smilede mange deltagere. Og Hleb forklaret, hvor han fik et kaldenavn. Er sponsoreret af Venner af Vladivostok. Guys kaldet Gleb jordbær, fordi han er så saftig som denne bær.

Perler først troede om at opbygge et seriøst forhold i forbindelse med den "Hus-2" projekt. Man flirter med piger, skænket dem med komplimenter og smukke buketter. Men en dag opdagede han en slank brunette Elena Bushin. Vores helt gjorde alt for at vinde pigens hjerte. Men Lena svarede ikke på ham til gengæld.

På et tidspunkt Gleb Zhemchugov bare droppet sine hænder. Han ville hurtigt glemmer den lumre brunette. For at fremskynde denne proces, vendte han sin opmærksomhed til en anden deltager - Nadia Ermakova. Snart drengen og pigen erklæret sig et par. I flere måneder, seere som de opbygge relationer. Nadia og Gleb så skændtes, blev forsonet. Som et resultat, at parret brød op.

I november 2011 Gleb Klubnichka forlod væggene i "Hus-2". Det var hans beslutning. Drengene forsøgte at afskrække Zhemchugov af dette trin, men han forblev ubøjelig. Reality-tv har mistet et af rating-deltagere.

Personlige liv

Efter tilbagetrækningen fra TV-projektet Gleb Zhemchugov (se foto. Ovenfor) gik på arbejde i Kina. Ung mand organiseret en fest for den russisktalende befolkning. Det var i Kina, en af underholdning klub, han mødte en smuk pige - Olga vind. Deres romance har fået en rivende udvikling. Snart fortalte Olga hendes elsker om hendes "interessant position". Gleb blev glædeligt overrasket over, fordi han længe havde ønsket at føle glæden ved faderskab.

I oktober 2014 blev Olga og Gleb gift i Vladivostok. Ved fejringen kun slægtninge og nære venner af bruden og gommen var inviteret.

I marts 2015 har en velkendt medlem af "Hus-2" blevet far. Hustru Olga gav ham en charmerende lille søn. Drengen fik navnet Misha.

Og goddag igen!

I juli 2015 Hleb tilbage til TV-projektet "Dom-2" med sin kone og søn. I flere måneder nu familien bor under the gun kameraer. Olga og Gleb forhold kan ikke kaldes glat. Mellem dem og forskelle opstår ofte skandaler. Men parret forsøger at finde fælles fodslag, fordi de har det vigtigste - den foretrukne søn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.