HjemlighedVærktøj og udstyr

Brænder turist: hvordan man ikke skal gøre det forkerte valg

Moderne teknologiske fremskridt, nye komfortable og praktiske værktøjer til turisme og rekreation i det naturlige miljø tilbyde rejsende verdens førende producenter. En af de mest populære enheder til at antænde ilden, opvarmning af teltet , og en bred vifte af behov i en gasbrænder rejse. Hvordan at vælge den bedste enhed til turen? Overveje karakteristika denne enhed.

Opfindelsen er at hjælpe turister

Brænder turist blev født under Anden Verdenskrig. Fødestedet for denne enhed anses for at Sverige - fra en lokal producent Primus modtaget de første modeller for soldaterne og behov renden. Turist version blev udviklet senere, i 1950, takket være fremkomsten af særlige gasflasker. I det tidligere Sovjetunionen, blev den vandring af opfindelsen kun forekomme i 1990'erne. Tidligere i vores land, vi bruger brændere på benzin (petroleum komfurer). Men fordelene ved gasapparater var så indlysende, at de skubbes benzin modeller og blev en reel hit.

typer af brændere

Brænder rejse i dens funktionalitet er beregnet til tilberedning af mad i naturen.

I dag, producenter tilbyder følgende udformning af enheder:

 • Adskilles: fastgjort til cylinderen ved hjælp af en speciel slange. Det er en stabil udgave, hvilket tillader cylinderen at varme eget brand. Meget praktisk udgave i en frost, når det er nødvendigt at vende beholderen til forbrug af gas rester. Men den kejtethed og besvær med slange afskrække mange købere.
 • Spin-Oven i ballonen. Denne variant adskiller sig praktisk, effektivitet og lave omkostninger. Problemet - i modstandsbevægelsen, og at det er vanskeligt at sætte på en stor kapacitet på mad. Du er nødt til at købe en flaske med en bred base, men der er ingen problemer med driften af slangen. Også disse modeller er billige og kompakt.
 • Besshlangovye: en ballon, der anvendes i en vandret stilling. Den lave pris på benzintanken, desværre nævnte risiko for beskadigelse - ballon kan revne i en rygsæk eller ved krydset med brænderen (push-in-forbindelse). Dens dimensioner er begrænsede, derfor, med alle de ulemper, det er en sjælden forekomst i turist reserve.
 • Integrerede varmesystem produkter. Meget praktisk mulighed, der gør det muligt at fastgøre retter med mad på toppen af varmeapparat. Tilgængelig ring radiator på bunden af tanken jævnt fordeler ilden, beskytter den mod vinden og forfald. Denne funktion sparer tilberedningstid og reducerer gasforbruget. Denne miniature enhed designet til at erstatte en brand i en situation, hvor der er regn, og alle de forberedelser, der finder sted i et telt.

Fordele ved disse enheder

Gassen brænder turist blev simpelthen en uundværlig enhed på grund af sin lave omkostninger og fortsatte tilgængelighed af gasflasker i butikkerne. Dens væsentligste fordele er:

 • Let at bruge - på niveau med den faste plade;
 • ingen opvarmningstid problem - hun har ikke brug for det;
 • lethed under start: blot dreje tændingsnøglen, ved at forbinde en gascylinder, eller hælde benzin;
 • sikkert at bruge - moderne modeller er meget enkle og udstyret med de nødvendige forsikringer (dog med en omvendt cylinder og slukke branden kan være et problem - sandsynligvis en eksplosion);
 • bred vifte af applikationer - fra madlavning i et telt og varm;
 • lette vægt, kompakt størrelse - passe i enhver rygsæk. Nogle modeller vejer kun 80-150 gram og tilføje op til størrelsen af håndfladen, og nogle gange mindre. Undertiden instrumentet vedlagte gryde, der kan skrues på toppen (volumen til 1 liter). Store containere kan også opvarmes på enheden, men tabte plus en indbygget pander. I gennemsnit kan vandet koge i 3-5 minutter.

mangler

Installeret på brænder gas ballon rejse har nogle store ulemper, som naturligvis opvejet af de ovennævnte fordele. Ulemperne ved disse turist "lightere" er disse øjeblikke:

 • Dårlige resultater ved kold omgivelsestemperatur og hård frost. Dette skyldes gastilstanden, hvilket er på minus 30 grader Celsius kræver opvarmning cylinder. Her redning brænder slange.
 • Svag kapacitet på benzin modeller - deres kolleger i føringen på niveauet af varmeforsyningen. Men nogle gange er det godt: den overdrevne magt dårlig håndtering og sparer gas. Kapacitet afhænger af dimensionerne - den mere forskydning enhed, leverede bedre varmen.
 • Tom flaske må tage med dem, selv om der stadig langt fra enden af rejsen. Først smide det - skader på miljøet, og for det andet, kan du refill det, og hver gang til at købe en ny - for dyrt. Exit: at købe en ballon ved ankomststed, eller tage en anden type brænder.

forskelle brændstof

Forskellen i brændstoffet kan undertiden spille en vigtig rolle i brugen af en sådan anordning. Bedste modeller er multibrændstof brænder rejse. Mulighed for at variere de typer af brændstof og spare penge ved pumpen, ikke afhænger af knaphed på en ressource er bogstaveligt talt værd - disse enheder er de dyreste.

Adskillige forældede benzin brændere turist stadig almindeligt anvendt - det er faktisk benzin er tilgængelig for alle, der ønsker at købe det. Dybest set er markedet for disse anordninger repræsenteret ved gasapparater på grund af deres lave pris og tilgængelighed af cylindre.

Dybest set, de foretager et valg mellem gas og benzin, baseret på, hvad slags omgivelser temperatur vil bruge enheden, og hvordan det vil være let tilgængelige.

moderne producenter

Der er nu en ganske stor udvalg af forskellige mærker, såsom populære producenter af teknisk udstyr, såsom en gasbrænder rejse. Hvordan at vælge den mest pålidelige og anstændig producent, for ikke at fryse i skoven eller i det land?

Enheder er fundamentalt forskellige, både hvad angår produktion og kvalitet, og af typen af fyldet. Ledere på dette marked er kineserne og koreanerne. De mest kendte mærker som Coleman, CAMPINGAZ, Primus, og Jetboil og Kovea. Bedste formelt og universelt er Jetboil, Coleman, Primus. Den perfekte kombination af kvalitet og lave omkostninger ved forskellige koreanske firma Kovea, hvis fakkel rejse er meget populær i hele SNG og Rusland.

Kundevurdering

Moderne forbrugere ofte deler deres indtryk om det købte produkt. Det er ikke en undtagelse og fakkel rejse. Anmeldelser af disse enheder, kan du finde meget forskellige - fra ros og tilfreds til vrede og utilfredse. En sådan anordning er anerkendt som den mest uundværlige og let at vandre varmekilde bruges til at løse en række problemer - fra råvare til brandens antændelse. Forskellen i en bedømmelse, gælder kun for kvaliteten af de enheder og krav til producenterne. Dybest set prise gasbrændere på grund af deres demokrati. Det meste af kritikken bliver besværlige modeller, men nogle gange større enheder kombinerer og ballonen og den tilknyttede pande, som kan indlejres i hinanden. Denne mulighed er velegnet til grupperejser i nogle få mennesker.

Valget af opvarmningsorganer

Hvordan man vælger en turist-brænder, der lader dig ikke ned i afgørende øjeblik, og vil give alle de nødvendige betingelser for komfort i kampagnen? For det første skal være så grundlæggende opgaver som pålidelig forsyning af turist rum varme og foder ilden.
Valg er forårsaget et sted, hvor den rejsende er styret, vandreture betingelser middeltemperaturer på prognose og tilstedeværelsen af brændstof kræves. Generelt kan brænderen betragtes som en nødvendighed, som er standard for at være i en rygsæk nogen fornuftig rejsende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.