BilerKlassisk

Bil "Cadillac" HT5: overblik, specifikationer og anmeldelser

crossover-segmentet er det mest intensivt udvikle. En betydelig del af det besatte mellemstore model ved. Blandt dem er en meget gerne præmien, samt relativt simple maskiner. En af eliten er "Cadillac" HT5.

oprindelse

XT5 er en udskiftning SRX modeller produceret siden 2004. Denne maskine blev introduceret i 2015, og året efter det startede produktionen. Set køretøj er en mid-size eller premium crossover SUV. Navnet betyder Crossover Touring 5.

Placer i modelnummeret

Producent ikke tilfældigt bil ulovligt handlede det nye navn. Det placerer "Cadillac" HT5 i en ny model, og ikke som et næste-generations SRX. Dette skyldes, at bilen er blevet fuldstændig redesignet.

Derudover har denne model taget et nyt sted i fabrikantens rækkevidde. Med ankomsten af den nye direktør for selskabet i 2014 begyndte brandet til at ændre. Cadillac er blevet orienteret mod udvidelse af modelprogrammet og udviklingen af crossover-segmentet, da det er den mest intensivt udvikle. Til denne lovende serie af fire sådanne køretøjer er blevet udviklet. HT5 blive tildelt rollen som dens leder. I modellen nummer vil være endnu større Cadillac SUV Escalade, men det er uden for dette område. I fremtiden, måske vil det afsætte et særskilt mærke.

chassis

Oversættelse SRX i den nye model skyldes bl.a., at HT5 bygget på en ny platform C1XX. Med denne bil er blevet endnu en smule mindre og lettere. Dens længde blev reduceret til 1,6 cm, bredde - 0,5 cm, vægt var mindre end 126 kg. Den øgede højde (0,6 cm) og akselafstand (5 cm), således at den forøgede størrelse af kabinen.

Frontmonteret ophængstype MacPherson, bag - fem-link. Alle hjul er udstyret med indvendigt ventilerede skivebremser.

krop

Krop HT5 bruger højstyrkestål, og det er indsamlet ved brug af lasersvejsning. Desuden optimeret design. Alt dette bidrog også til faldet i totalvægt køretøj samtidig opretholde stivhed. Gennem dette HT5 lighter med omkring 50 kg af de vigtigste konkurrenter med tilsvarende fysiske dimensioner til dem. Disse design funktioner forklares ved det faktum, at som benchmark producent anvendte kompakt crossover Audi Q5.

motorer

Range af gearkasser og opdateret. I stedet for V-formet seks-cylindret motor på 3,6 liter til en ny model SRX "Cadillac" HT5 installeret motor med samme volumen, ny på køretøjet, men anvendes til at CT6, ATS, CTS, Camaro. Det LGX, som for HT5 derated 335-310 hk Med de samme indstillinger motoren er monteret på den nordamerikanske model GMC Acadia og solgt i Amerika og i Kina Buick LaCrosse. Det har evnen til at deaktivere de to cylindre.

Det skal bemærkes, at denne motor er blandt de ti bedste motorer af Ward udtalelse.

Version til det kinesiske marked er udstyret med fire-cylindret motor med en turboladet 2,0-liters LTG. Denne motor er også almindeligt at HT5 og ATS, men for ham modellen også er nedsat til 14 hk op til 258 hk Hertil kommer, at i henhold til den motor med næsten de samme indstillinger (1 hk mere) var udstyret med en 2013 Chevrolet Malibu og Cadillac XTS kinesiske version med samme indstillinger som for ATS.

transmission

For begge motorer tilvejebringer en transmission tilvejebragt af 8-trins automatisk Aisin AWF8F45.

Modellen er udstyret med både forhjulstræk og fire hjul med to koblinger.

interiør

Som nævnt ovenfor, på grund af øget akselafstand, har kabine længde forøget. Dette er især mærkbar i afstanden mellem rækkerne af sæder, som er steget med 8,1 cm.

Hertil kommer, at i sammenligning med SRX model, "Cadillac" HT5 fik bedre interiør og den bedste moderne udstyr. Det installeret en ny version af CUE infotainment system, der understøtter synkronisering med smartphones. Desuden er salonen spejlet erstattet af et display der opererer sammen med bakkamera.

Endvidere i sammenligning med SRX 6 L øget mængden af bagagerummet.

parametre

bil krop "Cadillac" HT5 længde er 4815 mm, bredde -. 1903 mm, højde -. 1675 mm. Mass, afhængigt af motortypen og køre ekstra udstyr, spænder fra 1808 m til 1976 m.

Grundlæggende V6 motor kapacitet på 310 hk Det giver acceleration til 100 km / t i 7,5 s og tillader accelererer til 210 km / t.

ekstra udstyr

Som valgmuligheder er tilgængelige LED optik system cirkulære revision, adaptive cruise control, automatisk parkering ledsager, magt bagklap, elektronisk styret støddæmpere ZF og andre.

udgifter til

I USA, at prisen på den grundlæggende version er omkring $ 40.000. På biler, der sælges i Rusland indstille den samme motor, den amerikanske "Cadillac" HT5. Prisen for det russiske marked, afhængigt af konfigurationen, varierer fra 2.990.000 til 3.990.000 rubler. I dette tilfælde, alle af dem er kun tilgængelig med firehjulstræk.

marked niche

Populariteten af bilen "Cadillac" HT5 for tidligt at dømme, da salget af modellen begyndte først for nylig. Men benchmark for sine tekniske egenskaber er en tidligere model SRX. Denne bil har ikke vundet stor popularitet i det lokale marked. alle 346 af disse maskiner blev solgt sidste år. Imidlertid har SRX modtaget udbredt i Nordamerika. Gennem denne Cadillac SRX var den bedst sælgende model producent i 2010 -. 2011, hvor køberne har købt mere end 50.000 af disse biler, og det største antal af disse maskiner (næsten 69.000) blev solgt i det sidste år af produktionen (2015).

Specifikationer "Cadillac" HT5 svarer til de premium mellemstore delefiltre. Dette bestemmer konkurrenterne, den vigtigste af dem er RX Lexus, Infiniti FX, BMW X5, Mercedes Benz GLE.

anmeldelser

Den pågældende model dukket op på markedet for nylig på grund af den lave popularitet af bilen producent i Rusland, på vejen en lille smule flere biler af mærket "Cadillac" HT5. Brugeranmeldelser om funktionerne i drift og vedligeholdelse af bilen er endnu ikke blevet akkumuleret. Du kan kun finde de første indtryk af de nye ejere. Du kan også tage hensyn til de synspunkter, motorjournalister, der gennemførte testen køretøjet.

De noterer en usædvanlig, karakteristisk design, kvalitetsmaterialer og trim dets funktionalitet, moderne udstyr, gode køreegenskaber, komfort og lavt brændstofforbrug. Ifølge journalister, på mange måder, "Cadillac" HT5 er tæt på europæiske standarder. de mener, at manglen på motor valg Den største ulempe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.