BilerBiler

GS-HANDEL - Auto Show (Moskva). Kundevurdering

På jagt efter kvalitet køretøjer til en overkommelig pris, mange kommer til hovedstaden. Virksomheden beskæftiger et stort antal selskaber, der tilbyder en bred vifte af køretøjer. En af dem er firmaet GS-TRADE. Motor Show (Moskva) kundefeedback har mere positiv. Men du kan høre negative kommentarer. Virksomheden tilbyder en bred vifte af tjenester i forbindelse med anskaffelse og vedligeholdelse af køretøjer. Efter at have undersøgt alle de nødvendige oplysninger, kan man tage en beslutning om at samarbejde med forhandleraftalen eller ej.

Om virksomheden

Motor Show blev grundlagt i 2006. Der er opnået betydelige fremskridt i 9 år. Selskabet var i stand til at indgå en aftale med de førende producenter og udvide sit sortiment af tjenester. Nu, i de indvendige vægge, du kan ikke bare købe en ny bil, men også gøre vedligeholdelse af den eksisterende bil. Selskabet sigter mod langsigtet samarbejde, så alt arbejdet er udført af medarbejdere på et højt niveau.

For hele tiden var jeg i stand til at sælge mere end 20 000 køretøjer Motor GS-TRADE. Anmeldelser med køberne forlader på mere positiv. Virksomheden sælger både nye biler og brugte. Er ikke kun indenlandske modeller, men biler og udenlandske producenter. Tilbyder ekstra tjenester såsom registrering af forsikring, indvendig rengøring af køretøjet, motordiagnostik og andre systemer. Det er muligt at foretage en vurdering af maskinen til videre salg.

Praktisk beliggenhed - en anden væsentlig fordel af selskabet. Beliggende få kilometer fra den MKAD Motor GS-HANDEL (Moskva). Kunden tilbagemeldinger tyder på, at adgangen til hovedkontoret, kan du nemt med offentlig transport. Disse busser, trolleybusser og taxaer. De, der ønsker at undgå trafikpropper, skal du bruge metroen.

Hvilke biler er til rådighed?

Individuel tilgang til hver enkelt kunde tilbyder GS-TRADE - Auto Show (Moskva, 47 km). Kundernes vurderinger viser, at ledere forsøge at besvare eventuelle spørgsmål. Eksperter hente en bil, der opfylder alle behov. Præsenteret biler i forskellige prisklasser. Den mest populære er bil klasse B og C. Men i de kompakte modeller er altid købere. Folk, der køber en bil for første gang, byder på overkommelige model med gennemsnitlige specifikationer.

Indenfor er der en mulighed for at også købe bilen forretning eller præmie. På trods af at sådanne maskiner ikke er for i efterspørgslen på hjemmemarkedet, kan virksomheden tilbyde et godt udvalg. Disse biler er dyre. Men selv her, finde en vej ud af situationen GS-TRADE Auto Show (Moskva). Kunden tilbagemeldinger tyder på, at der tilbydes loyale kreditforhold. Jo mindre låneperioden aftale, jo mindre den overbetaling.

Det samarbejder med mange globale producenter af auto GS-TRADE. Billeder af modellerne kan findes i online kataloget. Det transportmidler af sådanne kendte mærker som Nissan, Ford, Chevrolet, Toyota, Mazda, Hyundai. Præsenteret som indenlandske biler, såsom VAZ og ZAZ. Mange tror, at de russiske maskiner er svage specifikationer. Det er dog ikke tilfældet. Indenlandske agroindustri i de seneste år har gjort store fremskridt. Russiske køretøjer kan konkurrere med udenlandske biler både på de ydre kendetegn og påfyldning. En væsentlig fordel ved den indenlandske model er lav pris. Hvis medarbejderne mener GS-TRADE interiør, i de seneste år populariteten af mærker VAZ og ZAZ steget betydeligt.

Bil lån

Hvad hvis køretøjet køb af mangler den nødvendige mængde? Det samarbejder med førende indenlandske banker showroom GS-HANDEL (Moskva). Kunderne tilbydes en bred vifte af låneprogrammer. Alt du skal gøre - vælg din favorit og model og udfylde en ansøgning om et lån. Du kan gøre det i online-mode. Den potentielle køber skal angive fabrikat af bilen, han ønsker at købe på kredit, den ønskede emballage, deres pasoplysninger, mængden af forudbetaling, samt kontaktoplysninger. Efter at have sendt ansøgningen til kunde ringer tilbage til virksomheden repræsentant i arbejdstiden.

Det tilbyder flere låneprogrammer GS-TRADE - Auto Show (Moskva). Anmeldelser viser, at den mest populære betragtes et system, hvor køberen bliver nødt til at betale gælden i lige store månedlige beløb. Renten på lånet er 1,9% per måned. Renten beregnes på den resterende del af gælden, der er, hvis kunden betaler gælden hurtigere, er det overbetaling væsentligt reduceret. Sanktioner for tidlig beregning er ikke givet.

For at købe en bil på kredit, skal du angive kun en russisk pas og kørekort. En resultatopgørelse er valgfrit. Men dette dokument i væsentlig grad øger chancerne for at få godkendelse fra den finansielle institution.

Det er muligt at lave en aftale med en bilforhandler på kontrakt-fri rater. For at gøre dette, er du nødt til at gøre det forskuddet, som er større end eller lig med 50% af værdien af bilen på tidspunktet for underskrivelsen af kontrakten. Afdrag gives for en periode på højst to år.

Hvad er de mulige muligheder for beregning?

Der er flere muligheder for betaling for bilen eller den service, som tilbyder automatisk GS-TRADE. Kundernes vurderinger viser, der anses for at være den mest bekvemme bankoverførsel. For at forlade kabinen på dit eget køretøj, er det kun nødvendigt at tilbyde medarbejderen et plastikkort, som er knyttet til den konto åbnet i banken. Det er også muligt betaling med check. Det er meget belejligt. Efter alt, ikke alle tør være i en overfyldt sted med en stor sum penge.

Købere i transaktionen for køb af bilen er givet et gavekort til $ 300 på. e. Det kan bruges, når køretøjet køb næste gang eller betale for vedligeholdelse og reparation af maskiner. Certifikatet har en stregkode, der er fratrukket det krævede beløb.

gamle bil til en ny udveksling

Trade-in service tilbydes i dag næsten hver bil selskab. Det er ingen undtagelse og auto GS-HANDEL (Moskva). Anmeldelser købere viser, at hele proceduren er meget hurtig. På bare en dag kan du ændre bilen. Nu er der ingen grund til at sætte en annonce i avisen eller online, forventer en køber til dage eller endda måneder. Alt du skal gøre er at komme til salonen og underskrive alle de nødvendige dokumenter. Anmodning om en udveksling af køretøjet kan også indsendes på online-mode. Den relevante del af sitet er nødvendigt at specificere den gamle bilmærke, dens kilometertal, specifikationer, eksisterende mangler. Derudover vil du nødt til at fylde kolonnen med pasoplysninger, samt kontaktoplysninger. Inden for få timer efter at sende ansøgningen til den potentielle køber bør kalde manager og oprette en aftale.

Denne udveksling en gammel bil med en ny bliver nødt til personligt at besøge showroom GS-TRADE Moskva. Den første evaluering af den gamle køretøj vil blive udført her. Kunden har mulighed for at vælge en ny model baseret på omkostningerne, som vil tilbyde en repræsentativ showroom. Det er muligt at gennemføre et tillæg. Repræsentanter for selskabet at foretage en vurdering af brugte biler på grundlag af en bestemt tidsperiode, markedssituationen. Mange kunder foretrækker at pre-evaluere af uafhængige eksperter.

Brugte køretøjer

Biler, der kommer ind i det indre af programmet Trade-in, og efterfølgende implementeret. Dette gør det muligt kunder med begrænsede økonomiske midler til at erhverve egne transportmidler. Fordi omkostningerne af maskinen, som har været i drift i flere måneder, endda reduceret med næsten halvdelen. Samtidig forbliver stort set uændret bil specifikationer.

Det tilbyder en bred vifte af køretøjer Motor GS-TRADE. Anmeldelser personale viser, at mest populære udenlandske mærker, såsom Ford, Chevrolet og Nissan. Indenlandske biler er købt mindre hyppigt. Dette skyldes det faktum, at bilen VAZ og ZAZ og så har lav pris. Begyndere foretrækker at købe nye modeller. Selv om der er kunder, der lægger vægt på modellen, b / y. I stuen er der et stort udvalg af præ-ejede køretøjer. Nogle af dem kan ses på selskabets hjemmeside.

Mulighed for reservation

Hvis du kan finde din favorit model, og den nødvendige mængde med ingen tilbud om at udstede din auto GS-HANDEL (Moskva). Kunden tilbagemeldinger tyder på, at denne service hjælper fint sparer tid og nerver. For at indgå en foreløbig aftale med det selskab, skal du foretage en forudbetaling, som vil være 5% af værdien af køretøjet. Reservationer kan udstedes for højst to uger. En væsentlig fordel er evnen til at låse i en pris. Selv hvis en bestemt model er dyrere, vil det resterende beløb blive beregnet på grundlag af den værdi, der var gældende på tidspunktet for underskrivelsen af kontrakten.

Book bil kan også real-tid. Find et passende løsning for alle kan hjem eller kontor computer. Dernæst skal du udfylde det relevante program til den valgte model og kontaktinformation. I den nærmeste fremtid, med den potentielle køber skal kontakte manager og angiv detaljerne. Medarbejder showroom viser oplysninger om den konto, der skal betales et forskud. Reservation er betragtes som faste på tidspunktet for betalingen. For at gøre det nødvendige beløb kan også være i realtid, hvis der er penge i banken.

kundeservice fra andre regioner

I dag er mange efterlade positive anmeldelser på Motor GS-TRADE. Det er ikke tilfældigt her forsøge at få folk fra andre regioner i Rusland. Det tiltrækker folk til et stort udvalg, en bred vifte af tjenester, samt et loyalitetsprogram. Et behøver kun én gang for at lave en aftale - og kunden vil blive tilbudt en række ekstra funktioner. Primært, denne ekstra service tjeneste køretøj. I kan udstedes betingelserne for en Motor Show forsikring, til at udføre komplette diagnostik og reparation. Og alt dette med en god rabat. Desuden er et certifikat udstedt med køb af en ny eller brugt bil til kunden i det beløb på 300 y. e. Brug den nogen kan, efter eget skøn. Disse penge kan bruges på køb af komponenter eller rengøring af kabinen, for eksempel.

Folk, der kommer til hovedstaden for at købe en ny bil, har ofte ingen steder at overnatte. Medarbejderne kommer til at møde herboende klienter. Det vil ikke tage en masse tid på at besøge et sted som auto GS-TRADE Moskva. Anmeldelser viser, at hele proceduren for registrering af et nyt køretøj tager mindre end en time. Lidt mere ville have til at bruge tid, hvis kunden forventer at ændre gamle maskine til den nye. Advance bør også komme til dem, der planlægger at registrere et kredit- eller afdrag.

Test Drive

Ikke alle vil acceptere at betale en betydelig sum til bilen, ikke sidde bag rattet. Test køretøj tilbyder GS-TRADE Auto Show (Moskva). Kundernes anmeldelser giver mulighed for at forstå, at virksomhedens ledere er loyale over for alle kundens ønsker. Fordi baseret på forhandleraftalen har en dedikeret platform, der gør det muligt at prøvekøre den valgte køretøj. Kørsel kan udføres i nærværelse af bilforhandler.

Det giver kunden en prøvetur? Først og fremmest kan du være sikker på, at den valgte model er faktisk korrekt. Det er ikke nødvendigt at besøge biludstillingen forgæves GS-TRADE. Feedback fra kunderne viser, at kun tillader kørsel den endelige afgørelse. Mange mennesker vælger bilen kun på ydre kendetegn. Den bør kun komme bag rattet, da det bliver klart, at det er absolut ikke egnet. Og det er ikke tilfældigt GS-TRADE Auto Show (Moskva, 47 km væk) har fremragende kundeanmeldelser. Virksomheden giver dig mulighed for at foretage et valg bevidst.

Kunden feedback om GS-TRADE selskab

En bred vifte af tjenester, et stort udvalg af størrelser, loyalitet management - det kan ikke undgå at behage. Hver tilfreds kunde forsøger at forlade positive tilbagemeldinger på samarbejdet med virksomheden. Motor Show har til formål at udvide sin base af kunder. Derfor er medarbejderne er interesseret i, at kunderne anbefale virksomheden til deres slægtninge og venner. En yderligere fordel er det loyalitetsprogram. Ifølge dens vilkår, kan kunden indgå følgende transaktioner med en betydelig rabat. Hver kunde får et gavekort til 300 på. e.

Glade kunder og en fremragende beliggenhed i selskabet. Blot et par kilometer fra Moskva Motor Show er GS-HANDEL. Adresse på hovedkontoret - .. Moskva (47 km MKAD), d Govorovo osv 7. Spørg spørgsmålene kan være på den varme linje nummer 8 (800) 444 20 20. Telefonen fungerer ikke uret og gratis rundt.

For hver kunde, vil personalet finde en individuel tilgang. Der er ingen problemer der ikke kan løses. Hvis en kunde ønsker at forlade salonen med din egen bil, er det nødvendigt at gøre det. Ingen penge? Kom til den støtte, kredit program fra en af de førende banker. Den potentielle køber skal kun præsentere et pas og kørekort. Forudbetaling øger chancerne for at få godkendt til lånet. Kunden tilbagemeldinger tyder på, at svigt i de finansielle institutioner kommer meget ofte, på trods af den økonomiske krise. Efter alt, udlån for bankerne - det er en stor artikel overskud.

GS-TRADE Auto Show sparer tid, hvilket er aldrig kort af det moderne menneske. Al information er tilgængelig fra ledelsen i realtid. På internettet kan du også udfylde en ansøgning til køb eller ombytning af et køretøj. Virksomheden bliver nødt til at besøge én gang for at hente nøglerne til en ny bil. Hvor er GS-TRADE Auto Show og hvordan man kan nå det, og alle kan gå videre til at kontrollere med manager. Kundefeedback angiver, at hotline nummer fungerer fint. Svar medarbejder behøver ikke at vente mere end 5 minutter.

Negative anmeldelser har også auto. Men de er forbundet oftere med kredit spørgsmål. Ikke hver klient roligt reagerer på afvisning af at yde lånet den finansielle institution.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.