BilerBiler

"Nissan Avenir": en kort beskrivelse af to generationer af japanske vogn

"Nissan Avenir" - en vogn, som blev fremstillet af den japanske bilproducent i 15 år. I 1990 kom den første model, og i 2005 - den sidste. Grundlaget for denne model lagt platform "Nissan Eksempler på" anden generation. Nye begyndelsen af 90'erne blev hurtigt populær på grund af sine vigtigste funktioner var effektiviteten, kraftfulde motorer, firehjulstræk og øget permeabilitet.

På den første generation

I første omgang "Nissan Avenir" i aggregerede krop W10 motorer volumen på 1,6 og 1,8 liter, henholdsvis. Men disse motorer var under kølerhjelmen forhjulstræk versioner. Men der var flere modeller med fire aktive hjul. Under hætten af put 2-liters motorer. En aggregeret fragt modifikation alene motorer til 1,6 liter.

Interessant nok blev den forhjulstræk model "Nissan Avenir" tilbydes med enten en 4-trins "automatisk", eller med 5-trins "mekanik". I princippet andre køretøjer bemandet med de samme transmissioner. Imidlertid firehjulstræk modeller af "mekanik" pralede hjælp af en elektrisk afbryderindretning på bagakslen. En "maskine" havde en permanent forbindelse, udføres gennem tyktflydende kobling.

diesel enheder

Det er interessant, at 3 år efter starten af produktionen på linje turbodiesel motor tilføjet. "Nissan Avenir" med motoren blev hurtigt populær. 2-liters enhed udarbejdede 91 hk og det var meget økonomisk.

Og så, i 1995, var der en model under navnet Salut. Under hætten af de firehjulstræk biler 210-stærk turbodiesel. Denne model kan udstyres med eksklusive "automatisk". Det er interessant, at en sådan "Nissan Avenir" blev udgivet næsten på samme tid, sammen med sin konkurrent, som er Subaru Legacy GT.

anden generation

I 1998 lyset dukkede en ny "Abner" i W11 krop. Der har været væsentlige ændringer. Der var en bageste multi-link affjedring, som har givet fremragende modstandsdygtighed model på vejen og fremragende styrbarhed. Særlig opmærksomhed blev tiltrukket af sådanne komponenter som systemet 4WD Atessa, samt en helt ny transmission CVT-M6.

Diesel enhed CD20ET tilbydes udelukkende med en 4-trins "automatisk". Men mere interessant er det, at nye biler er begyndt at være udstyret med en kraftfuld 230-hk motor er udstyret med en turbolader.

Det var de vigtigste ændringer. Senere, selvfølgelig, er den model, gennemgået lille restyling. For eksempel i 2000 stål exit mønster med øget frihøjde og større hjul. Men efterhånden er efterspørgslen efter vognen begyndte at falde. Var meget populære Subaru Legacy. Og så i 2005 blev spørgsmålet besluttet at stoppe.

Kommentarer og cost ejere

"Nissan Avenir" er ikke eksporteres til Rusland. Men i vores land er det hjemsted for mange af de bilejere. Mange blev bragt her godsvogn selv. Folk siger, at det er en god og pålidelig bil, der vil være en stor hjælp til de mennesker, der er beskæftiget i landbruget eller rejser korte afstande tur. På grund af den store kuffert uploade en masse ting samlet.

Mere, denne maskine er let at køre i temperaturer under frysepunktet. Bilen er ganske kraftfuld og økonomisk: byen går et eller andet sted 10 liter benzin pr 100 km. Mere robuste behager, "Du skal ikke dræbe" suspension og højt drejningsmoment motor. Vedligeholdelse er meget enkel: du har brug for regelmæssigt at ændre filtrene, olie (en gang hver 8-9 tusinde kilometer) og stearinlys (hver 30 000 km). Det er nogenlunde de modtagne "Nissan Avenir" anmeldelser.

Af den måde, selv nu, kan du finde denne vogn til salg på annoncerne. Og i en god stand. Model 2000 model år vil koste omkring 200 tusind rubler (en 1,8-liters 130 hk motor). Dybest set, er der muligheder for både mere og mindre end en høj pris. Men under alle omstændigheder før købet er værd at tjekke bilen til tankstationen. Bilen er ikke ny, fordi at være før indgåelsen af transaktionen for at se, hvad hans kvæstelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.