SkønhedKosmetik

Shellak derhjemme - det er nemt!

Shellak (Shellac) - en ny slags neglelaksammensætning, kom til at erstatte de sædvanlige for alle lakker og gelovertræk, der repræsenterer en symbiose af disse to komponenter, som inkorporerer deres bedste kvalitet. Det er derfor, han giver neglene et attraktivt udseende, og samtidig opretholde en manicure i samme tilstand i en periode på op til 2, og når du opretter en pedicure og flere uger. Shellac er absolut uskadelige og, ifølge fabrikanten, selv anvendelige til neglepladen, det styrker det, beskyttelse mod mekaniske påvirkninger, og mætte de nyttige stoffer i overtrækssammensætningen. Desuden vil alle de ovennævnte kvaliteter, shellak har absolut gipolleargennostyu, gør det en fremragende betyder egnet absolut elsker af hver søm.

Opfinder og fabrikant af Shellac er en amerikansk virksomhed CND, er meget populære over hele verden og er kendt for sin innovation inden for søm skønhedsprodukter.

Hvis du drømmer om en perfekt manicure, der ikke vil svigte dig på det mest ubelejlige tidspunkt, revnet eller knækket væk, og som ikke vil tage et par timer af din tid til stævningen har Shellac - Er dit køretøj!

Anvendelse Shellac er muligt i en neglesalon, og uafhængigt af hinanden. For at kunne bruge Shellac derhjemme, er det ikke nødvendigt at være en professionel. For en vellykket anvendelse af sådan en manicure nok ønske, passende stemning, tillid til deres handlinger og et sæt specialværktøj, som omfatter alle shellak. Køb Shellac, hver for sig eller i et sæt, kan du være specialiserede butikker eller online butikker, der er i øjeblikket en masse. I et sådant kit indbefatter: midler til affedtning af neglepladen (og det er at fjerne et klæbelag) basiscoating (base coat), farvecoating top coat (top coat), midler til fjernelse af gel. Hertil kommer, at det er nødvendigt ultraviolet (UV) lys, uden hvilken det er umuligt at tørre shellak.

Så alt er klar, og nu er der intet stoppe sætte Shellac hjemme på egen hånd.

  1. Først skal du bringe dine fingre i fuld rækkefølge: fjerne neglebånd, giver dine negle den ønskede form, polere dem, fordi efter anvendelse af shellak, uden at skade manicure, vil det være næsten umuligt at gøre.
  2. Det næste skridt - en affedtning. Du bør ikke forsømme dem, fordi af, hvordan dette vil afhænge af holdbarheden af belægningen. Du skal behandle hele neglen, med særlig vægt på steder nær neglebånd.
  3. Drej anvende fundament, dvs. basislak at tørre det under en UV-lampe i 10 sekunder. For nemheds skyld og for at spare tid skal behandles med søm i følgende rækkefølge: først de 4 fingre på den ene hånd (ikke stor), derefter 4 fingrene på den anden, og derefter to tommelfingre.
  4. Det næste lag påføres to farvet som blev tørret i 2 minutter hver.
  5. Det endelige overtræk - top - omhyggeligt påført og tørret på samme måde i 2 minutter.
  6. Efter sin ansøgning kan behandles hver søm remover klæbelag, og alle - Shellac hjemme lavet! Ganske let og meget hurtigt - behandling hver søm, det tager ikke mere end 7 minutters tid!

Fjern shellak i hjemmet er så simpelt som årsagen. Dette gøres ved hjælp af specielle midler til fjernelse gel. Overlejret på hver søm podning gennemblødt midler derefter hver finger omviklet med folie. Det skal opbevares på neglene i 15-20 minutter, hvorefter låget let kan adskilles ved hjælp af en træpind.

Alt er enkel og praktisk! Er det ikke den fremtidige manicure?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.