TravelingRejsetips

Når en god hvile i Thailand? Hvor bedre at slappe af i Thailand

Nu i Rusland midt om vinteren, og hvordan jeg ønsker at gå tilbage til de varmere himmelstrøg, solbadning i solen, svømme i det varme hav. Hvor det er muligt at gå alt for rige turister? En god mulighed er Thailand. Vejret her på trods af det store dimensioner i kongeriget, er den samme overalt, er næsten altid varm, bortset fra, at nogle gange er det regner. Nu forsøger vi at vælge et sted, hvor en god hvile i Thailand, vil fortælle dig om sin glæde over den anden side - de mangler, der er også en.

Kingdom hovedstad - Bangkok

Bangkok er ikke kun hovedstaden i staten, og en super-moderne, meget smuk by. Hvis du tænker på, hvor en god hvile i Thailand, er det ganske velegnet i mange henseender. Dette kunne komme par med børn, selskab, sammen, alene. Der er mange steder, kan alle finde, hvad han har brug for. Bare sørg for at være opmærksom på, at Bangkok, på grund af det faktum, at en storby tilbyder hovedsagelig kognitiv hvile, byen. Du kan besøge de forskellige museer: bil - Jesada, Thailand bank, videnskab, såvel som templet af marmor, templet af daggry, Temple of the Golden Buddha, Orchid Garden, Kongeslottet Siam Park City, akvarium, planetarium, en forlystelsespark, zoo, slange og krokodille farm , Jim Thompson hus. Dette er kun en del af de attraktioner. I hovedstaden, er der en bred vifte af indkøbscentre og butikker for shoppere. Om aftenen, med solnedgangen, livet her ikke forsvinder, men snarere koge med fornyet kraft i natklubber, barer, restauranter og caféer. Der er en anden side af svaret på spørgsmålet om, hvor de skal gå til en ferie i Thailand. De mest populære strand feriebyer med følgende: Koh Samui, Phuket, Pattaya, Koh Chang, og andre.

Ferie i Pattaya og omegn

Denne by er ikke beliggende på enkelte øer og på kontinentet, og kombinerer de to typer af ferie - kognitive og strand. På kysten er der mange forskellige luksus hoteller og strakte strande. Mange turister, der brugte deres ferie i Thailand, hævder, at det er den billigste ferie. Da der er et stort udvalg af muligheder for billig overnatning og fødevarepriser den mest overkommelige. Det vil sige, du kan vælge til enhver pengepung. Dette er - en af fordelene ved disse steder. Blandt de få ulemper skal bemærkes, at hele året rundt er der virkelig mange turister. Strandene er derfor ikke altid helt ren og meget ofte - overfyldte. Men hvis du spekulerer hvor en god hvile i Thailand, denne mulighed er ikke overset. Der er en masse af ro og stille steder, samt luksus og komfortable hoteller. Hvis du stadig ikke tiltrukket af det område, du kan gå til øen Koh Lan, ligger i nærheden.

Helligdage i Phuket

Erfarne rejsende siger, at på denne ø til at slappe bedre end i Pattaya. For det første er der mærkbart renere. For det andet, meget mere civiliseret i forhold til sexturisme. I disse steder er der et så stort antal af piger ældste erhverv og homoseksuelle mænd, som på andre områder. Men de kan også findes, hvis det ønskes. Men med hensyn til pris er dyrere. Særligt bemærkelsesværdigt i fødevarer omkostninger. Så for din ferie, du vælger Thailand, Phuket. Hvor bedre at slappe af på øen? På en ren strand, hvor du kan solbade, surfe, dykke, windsurfe og snorkle. Børn vil ikke være overflødig. De fleste steder en bred linje af stranden, lavvandet indgang i havet. Phuket er næsten den bedste udvej for nattelivet, men der er ingen problemer med fred og ro. På øen kan du finde en masse historiske og naturlige attraktioner, samt på øerne, som ligger nær. Det tachai, Koh Lanta, Phi Phi, Similan Islands, hvor de cruising speedbåde.

Slap af på paradis af Koh Samui

Vælge destination for ferie i Thailand, se på øen Koh Samui. Her i forhold til andre populære destinationer, rejsende sendt mindre. Men deres antal vokser over tid. I disse steder går dem, der ønsker noget eksotisk og ikke bare slappe af. Efter område, ved den måde, denne ø er kun overgået Phuket. Hvil i steder meget rolige og måles. Turister har ikke været i stand til at trampe alle stier. Findes - Gorgeous stranden en kilometer lang, og det sker meget ofte, at der er ingen omkring. Det viser sig, at alt for dig - og havet og naturen. Kun få steder på planeten kan findes med sådan en lys tropiske grønne, og solnedgange for sine spektakulære synspunkter vil du huske for evigt.

nord Thailand

I disse smukke kant forlystelser og få turister. De fleste turister ønsker at strande og havet, og netop dette - problemet. De er bare ikke der. Den nordlige del er floden, bjergene, helt anderledes landskab. I disse steder, vil du se, hvilke reelle thailandske liv. Så pas for at gå til Thailand: hvor bedre at slappe af? Anmeldelser fra rejsende af disse regioner - kun entusiastisk, meget positiv. Du vil ikke være ligeglade med denne smag af thailandske kultur. I de nordlige himmelstrøg, kan du se smukke vandfald, rismarker. Og attraktioner i øvrigt er også ganske. Tag for eksempel kun i sin originalitet og pragt af Wat Rong Khun - The White Temple, beliggende nær Chiang Rai, blot et par kilometer. På det område af Thailand du er andre steder, vil du ikke være i stand til at se noget lignende. Derfor er de, der er ikke meget glad for strande og tænke over hvor de skal gå til en ferie i Thailand, skal gå til den nordlige del af landet.

Kort om steder som Phi Phi, Koh Lanta, Koh Chang og Koh Phangan

Hvis du drømmer om en afsondret ferie uden mange turister, gå på en af de mange øer beliggende nær fastlandet: Ko Phangan - tæt på Samui, Koh Lanta og Phi Phi - tættere til Malaysia og Koh Chang - i Golfen af Thailand, på sin østlige kyst. På trods af at disse øer er langt væk fra hinanden, har de en lignende infrastruktur. Strande Lanta - ye mænd af dig til dem uden nogen problemer, vil ikke finde et sted for ensomhed. På alle andre tidspunkter, med undtagelse af Full Moon Party, på øerne nåde og komplet stilhed, turister nyde den fulde mål for naturen i troperne. Til dykning og snorkling du har brug for til Phi Phi. Strandene og havet - perfekt ren. For enhed med naturen gå til den øde ø med en dagstur. Aftenunderholdning, og dagtimerne, er der ingen shopping. Ingen glæde, designet til civiliserede menneske, får du ikke. Koh Chang Marine National Park ligger, således at jet-cykler og ski ikke vil arbejde. For at komme til Phangan kan kun indenrigsflyvninger, direkte kommunikation er ikke, at blive klar til transplantation. Hvis du ikke er alt, bange, så skal du ikke tænke på, hvor man kan have en pause i Thailand. Disse øer er for dig.

øgruppe Similian

Similian placeret væk fra de populære feriesteder i Andamanhavet, nord for Phuket. Derfor er infrastrukturen meget dårligt udviklet. De elsker at komme her elskere af snorkling og dykning. Du kan ankomme med en dagstur og ophold i et af de få hoteller. Du straks ramt den virtuelle mangel af asfalteret vej og overraske sin jomfru lokale natur. Hvis du beslutter, hvor til ferie i Thailand, hvor det er bedre at gå, især hvis du er træt af den støjende by, du her. Hvad ellers vil vinde Similian og nærliggende øer: frisk luft, fortryllende landskaber, undersøiske landskab, en hvisken af blade, syngende fugle, klare hav, strand og azurblå let havbrise. Ingen civilisation og underholdning kan ikke erstatte det hele. Du har ikke købt en flybillet til Thailand?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.