SkønhedKosmetik

Spiritus og deres produktionsteknologi

Alle kender til eksistensen af spiritus, men ikke alle, hvor de kom fra. Først parfume dukkede op i Egypten. Det egyptere hurtigste forstås, at sarte duft opnået af harpiksen og forbrænding af træerne. Men det tog mange århundreder til at lære at vende frugter, planter og blomster i absolutte olier, resinoider eller afgørende.

Der er seks vigtigste teknologier spiritus, så lad os se på dem i flere detaljer.

Den første teknologi - stretching fordamper ekstraktionsmidler.

Anvendelse højtydende opløsningsmidler, lærte vi takket være carbon kemi.

Udvinding foregår i stål og drev enheder, som ikke rust og installeret over hinanden. På grund af dette, kan opløsningsmidlet cirkulere frit og ikke knuse blomsterne. Før du går ind i sumpen for at fjerne vandet, bør opløsningsmidlet lægges i blød i olie. Efter at ekstraktet ledes til selve apparatet for at opnå et koncentrat i vakuum. Efter afdestillering af processen forbliver trævlet produkt, der består af voks, pigmenter og aromastoffer. Denne blanding kaldes resinoider. Det kan modtage resultatet af behandlingen af tørre mos, salver, frø, skrot, rødder og beton, når resultatet er en speciel farve behandling.

Beton kræver yderligere behandling, i modsætning til resinoider. Deres alkohol smurt med forskellige blandere for at opløse olien og fjerne voksen. For at slippe af spor af voks, er det nødvendigt at bringe blandingen til en bestemt temperatur på 12 til -15 grader. Under reduceret tryk, alkoholopløsningen inddampet. Resultatet er absolut olie, som blev kaldt absolutter.

Den anden teknologi - opnå æteriske olier, når de opvarmes. Det er den ældste teknologi. Når opdagede ligheden af egenskaberne af aromatiske forbindelser med fedtstoffer, besluttede vi at droppe blomsterne i vegetabilske eller animalske olier, som er blevet forvarmet i solen eller vandbad. Ved afslutningen af processen fedtstoffer filtreret gennem et klæde, efter at de har absorberet olie, som var indeholdt i blomsterne.

Den tredje teknologi - opnå den æteriske olie uden opvarmning. Specifik teknologi adskiller sig fra andre ved, at den kan producere skrøbelige blomster, såsom den samme eller tuberose jasmin.

I dette tilfælde banen ikke rodet op til et tykt lag fedt og sænkes ned i den varme opløsning. Efter indsamling nogle blomster - mens stadig i live, tuberose ca. 72 timer, og jasmin - 24 timer. Efter at blomsterne erstattes indtil fedtmassen i højst mættet med æteriske olier.

Den fjerde teknologi - destillation med damp. Den adskiller sig fra de ovennævnte teknologier, at den første er baseret på fordampning og derefter kondensation af dampe af væsker. Vanddamp har evnen til at medrive flygtige olier. For at gøre dette, der er en specifik apparat kaldet kolbe.

Tidligere denne indretning var ligner winery, som består af tre hoveddele:

1. receiver

2. Emeevikovy køleskab

3. Alembic, som i toppen af dækslet er blevet sikret.

I de indsatte plader i beholderstabel vegetabilske råstoffer. Før ind i køleskabet, damp først føres ind i bunden af den stille, dvs. et råmateriale, og derefter føres væk sammen med den æteriske olie. Efter afkøling af dampen og æteriske olier i køleskabet de kondensere.

Den femte teknologi - kompression. En sådan fremgangsmåde anvendes til råmaterialer og henviser til citrus. Deres æteriske olier, der er indeholdt i skræl. Mange sav når man komprimerer en skive, så skræl dråberne vises, som består af en blanding af vand og aromatiske olier. Det samme princip anvendes i parfumer.

Den sjette og nyeste teknologi - teknologi af "naturlige blomst." Producenter parfumer overholde traditionen med fremstilling og anvendelse af de æteriske olier, der er afledt af træer, blomster og frugter. Selvfølgelig er disse olier er dyre og stærkt mineret.

Teknologien af "naturlige blomst" er blevet den mest moderne og populære i vores tid, så hvordan hun får en usædvanlig parfume duftstoffer. Med sine eksperter har studeret den molekylære sammensætning af levende blomster. Molecule ved molekyle forsøgt at finde den samme duft og gentage det. Således kan vi udtrykke betydningen af teknologi: for nøjagtigt gentage aroma af frugt eller en blomst, du har brug for at vide, hvad der kræves af molekylet, og hvor forholdet er smagen. Så vi får en kopi af lugt.

Med denne teknologi kan du få en smag, der er typisk for metaller og sten. Du kan gentage de aromaer, der tilhører samme blomst i mellem al sin blomstring fase.

Det er, hvordan ånderne er født!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.