Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan laver bagepulver derhjemme

Fans af hjemmebag er svært at forestille sig den manglende hånd forskellige vigtige komponenter, som ofte kræves for at skabe bagning mesterværker. Men de fleste fans pokulinarit kunne godt blive konfronteret med et sådant problem, da manglen på hjemmet, eller at ingrediens. I dette tilfælde, rådgivning om, hvordan man for eksempel oprette et hævemiddel i hjemmet, der foreslås i denne artikel, vil være meget velkommen.

nødvendige ingredienser

At udarbejde en sådan værdifuld ingrediens kræve følgende sæt af produkter: bagepulver i en mængde på 4,8 g, mel i en mængde på 12,2 g og Citronsyre - 3 gram. Med hjælp fra en kompetent blanding af disse produkter i de proportioner, du nemt kan få et bagepulver i hjemmet, mens udgifterne et minimum af indsats. Overtræder data vægtforhold ikke anbefales, da de er optimale for at opnå en kvalitativ reaktion af soda og en syre, hvilket igen sparer fremtiden af kager ubehagelig sæbeagtig smag.

Selvfølgelig, sådan en mager beløb vymerivat med apotek præcision i hjemmet er imidlertid ikke muligt, selv når en afrunding værdi, vil du få en ganske kvalitet hjem bagepulver. Selv om sodavand i din opskrift vil vise sig lidt mere, vil det have absolut ingen negativ effekt. I øjeblikket er det opvejes af en række additiver til bagning, som næsten altid har i deres sammensætning yderligere syre til at reagere. Dette vil få den bagepulver i hjemmet uden overskuddet af sodavand, som ikke vil kunne mærkes i de færdige kager og boller.

fremstillingsmetode

Til en ren og helt tør beholder bør fylde tolv teskefulde mel (du kan bruge en måleske), vil det bringe nogle komfort til dosering af fremtidens produkt. I princippet kan du erstatte denne ingrediens og stivelse, som ofte fremstilles af producenter, og derved øge holdbarheden af produktet. Vær sikker på at sørge for, at den anvendte kapacitet var bare tørt, den eneste måde du kan forberede dejen hævemiddel i hjemmet af den ønskede sammensætning. Endvidere bør melet måle fem te skeer sodavand og tre spiseskefulde samme format citronsyre. Den tørre blanding bør være muligt at bringe til homogenitet.

opbevaring

Desuden, hvis du beslutter at foretage bagepulver derhjemme, være opmærksom på, at dens holdbarhed signifikant forskellig fra den færdige produkter butik. Den sædvanlige holdbarhed er det ikke mere end tre uger, så denne nyttige ingrediens til bagning kan sammenfiltret og miste deres oprindelige egenskaber. Dybest set, hvis du lægger et stykke sukker i det, du kan således forhindre dannelsen af fugt.

Kog kager med en sådan sammensætning er ikke svært, er det kun nødvendigt at blande med mel. Og hvis opskriften involverer gentagen tilsætning af mel i en batch, derefter blanding af sammensætningen bør være den sidste del.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.