Hjem og familieKæledyr

Klovn Loach: reproduktion, indhold og race beskrivelse (fotos)

Klovn Loach - akvariefisk, som hver dag bliver mere og mere populære, ikke kun i Rusland, men også på verdensplan. Bright brogede farve, munter og fredelig disposition, samt en lang nok periode af livet - alt dette retfærdiggør købet af denne fisk. Der er måske det eneste negative - det er en høj pris. Udgifterne til fisk i dyrehandlere i Moskva varierer fra 300 til 400 rubler. En fisk klovn Loach er ikke en af dem, der vil bo alene. Derfor køber det i et enkelt eksemplar, som dum og ubrugelig som køber en modhage. Under hensyntagen til omkostningerne ved at købe en sværm klovn loaches vil koste en smuk øre. Men lad os ikke tale om sørgelige ting ...

Hvor er fødestedet for

Clown Loach indfødte til øerne i Indonesien. I første omgang, levested for de fiskedamme var Kalimantan og Sumatra. Botia foretrækker floden, hvor vandet er blødt nok, og sure.

Senere disse fisk begyndte at vokse på særlige bedrifter i Sydøstasien. Så i dag er de fisk, du køber i dyrehandel, vil sandsynligvis være "asiatisk" oprindelse.

udseende

Klovn Loach - en meget smuk og usædvanlig fisk. Dens krop har en lys gul eller orange nuance med tre brede sorte striber. På seks fin Botia: øvre, placeret på bagsiden - sort, og den nederste - rød. Fisk munden lille og buet, ved siden af det er antennerne.

Et interessant træk ved Botia klovn - en specifik pigge. De er placeret lige under øjnene af fisk i den normale, rolig tilstand er skjult under huden. Når klovn Loach føles fare pigge skyder ud med en klikkende lyd. Denne proces kan ses på fangst af akvariefisk. På dette tidspunkt hun mener er i fare, og frigiver sine torne. Nogle sorter af klovn loaches selv stille aften ligesom "flip".

Af den måde, om størrelsen. I naturen Botia nå 50 centimeter! Aquarium prøver er meget mindre - ikke mere end 26.

Klovn Loach: indhold

På trods af den stigende popularitet af disse fisk ganske vanskelige at holde. Men svært betyder ikke, - det er umuligt.

Botia For at føle sig godt tilpas, give dem volumen og længe nok tank. Den ideelle beholder til stor størrelse dyr - ikke mindre end 180 centimeter i længde og bredde.

Fisk af denne race er meget følsom over for dårlige forhold. Derfor bør de ikke køre i nyindkøbte akvarium. Glem ikke at skifte vand i tide. Vandet i akvariet bør være ikke blot ren, men også ganske blød og varm (26-28 grader Celsius).

Botia klovn elsker frihed og plads. Så ikke overpopulate andre akvariefisk. Og de elsker at spise planter. Derfor, for denne race er bedst egnet kunstig buske. Ellers risikerer du set i dit akvarium og strippet poedennye alger.

Akvariet anbefales at placere så meget som muligt eventuelle ulemper, glatte sten, kokos skaller og andre genstande, der vil tjene fisken en fantastisk skjulested. De elsker det.

Bunden af akvariet - et tyndt lag af substratet. Bund filter med indholdet loaches bør udgå.

vælge naboer

Der bør være en ting mere, før man slår sig i dit akvarium Botia klovn - kompatibilitet med andre fisk. Botia ganske fredeligt og ikke lider aggression mod sine naboer. Men denne type er meget legesyg og aktiv. Så deres adfærd kan forårsage konstant stress for et mere melankolske og fredelige indbyggere i akvariet.

Som nabo til Botia klovn bestemt ikke egnet fisk med finner vualeobraznymi: Guppies, bettaer, cichlider. Men de modhager og andre race karper kommer godt med dem.

Så Botia klovn - fredselskende fisk. Men de skal ikke køre i et akvarium med en lille fisk. Og ikke holde dem én efter én. Der var tidspunkter, hvor fiskene lone begyndte at vise aggression til andre, mindre naboer.

Stadig klovn Loach - en skolegang fisk. Hun havde brug for konstant kommunikation med deres pårørende.

hvad at fodre

Som nævnt ovenfor, Botia klovn - akvarium centenarians. Deres alder kunne nå 20 år. Men for at fiske så meget som muligt bedes dig med sin skønhed, bør det være godt og ordentligt fodres.

Botia bare elsker at potter omkring i jorden. Derfor er de den ideelle kost - det er orme og andre hvirvelløse dyr, der lever i jorden.

I alternative akvarium betingelser bliver frosset krumtap, myggelarver eller hakkede havdyr (rejer, for eksempel). For loaches klovn også tilgængelig er særlige typer af tørfoder.

Et tegn på, at fisken er utilfreds med deres kost - en falmet farve.

Klovn Loach: reproduktion

Denne sag er meget kompliceret. I dag er kun enheder styre derhjemme til at klare denne opgave.

Men hvis du beslutter dig for at prøve, så - et par tips til avl.

1. gydning bør være tilstrækkeligt stort.

2. Vand parametre: hårdhed - 15 grader, den temperatur - omkring 26 grader, surhedsregulerende - 6,5-7,2. Vandet skal være så ren og frisk.

3. En vigtig betingelse for gydning er en stærk strøm. særlig anordning "spinner" anvendes til at skabe det. Dette er en unik mekanisme, der består af en elektrisk motor med reduktionsgear, akslen hvoraf der er fire vinger. Anordningen dækket med en kappe af vinyl plast eller plexiglas.

4. gydning substrat egnede glatte sten eller drivtømmer. Deres særlige træk, hvor er den mest magtfulde indenfor. Power flow direkte påvirker intensiteten af gydning.

5. Ved en kvindelige udgør tre hanner.

6. Efter afslutningen af producenterne gydende fisk har brug for at gå i land fra akvariet. Derfor er det nødvendigt at hæve temperaturen op til 31 grader.

7. De befrugtede æg skal være gennemsigtige, ubefrugtede - hvid. Mislykkede æg skal straks forsigtigt fjernet.

8. Inkubation tid - 18-20 timer.

9. yngel begynde at spise på den fjerde dag. Deres kost skal være de mindste arter af hjuldyr, nauplier og Cyclops Euglena grøn.

10. Den mest kritiske periode i livet af unge fisk - det er den første måned. På dette tidspunkt, være særligt opmærksomme på dem. Og så mod slutningen af måneden, de vil tage farven på deres forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.